Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNTERNET VE İNTERNET TARAYICILARI Eray Polat INTERNET NED İ R?  International Network (Uluslararası A ğ )  Binlerce akademik, ticari, devlet ve serbest.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNTERNET VE İNTERNET TARAYICILARI Eray Polat INTERNET NED İ R?  International Network (Uluslararası A ğ )  Binlerce akademik, ticari, devlet ve serbest."— Sunum transkripti:

1

2 İNTERNET VE İNTERNET TARAYICILARI Eray Polat

3 INTERNET NED İ R?  International Network (Uluslararası A ğ )  Binlerce akademik, ticari, devlet ve serbest bilgisayar a ğ larının birbirine ba ğ lanmasıyla oluşmuştur.  Protokoller (TCP/IP)

4 Internette Grup Alan (Domain) Kodları UzantısıKullanıcılar govHükümet kurumları edu Akademik-E ğ itim kurumları orgTicari olmayan kuruluşlar net A ğ, network, genel kullanım comTicari kuruluşlar milAskeri kurumlar

5 Tablo Oluşturma ve Ses ekleme  PowerPoint’te tablo oluşturma ve ses ekleme aşa ğ ıdaki gibidir: Yeni Tablo ekler. Ses ekler.

6 İ nternetin Tarihçesi: 1969: ARPANET 1983: TCP/IP 1992: WWW 1991: TR-NET

7 Teşekkürler…


"İNTERNET VE İNTERNET TARAYICILARI Eray Polat INTERNET NED İ R?  International Network (Uluslararası A ğ )  Binlerce akademik, ticari, devlet ve serbest." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları