Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1 fotoğraf 1000 kelimeye bedeldir derler. ama bunlar DÜNYA'ya bedel

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1 fotoğraf 1000 kelimeye bedeldir derler. ama bunlar DÜNYA'ya bedel"— Sunum transkripti:

1 1 fotoğraf 1000 kelimeye bedeldir derler. ama bunlar DÜNYA'ya bedel
1 fotoğraf 1000 kelimeye bedeldir derler.. ama bunlar DÜNYA'ya bedel.. Ağlamamak elde değil,onların arasında kimimizin akrabaları var, kimimizin dostları...Onlar da bu vatanın evlatlarıydılar..

2 Amerika'lı ünlü tarihçi Prof. J
Amerika'lı ünlü tarihçi Prof. J. Macharty : "Ermeni katliamı yoktur; Ermeniler Türkleri katletmiştir" Ünlü Türk Romancısı Orhan Pamuk : "1 milyon Ermeniyi katlettik.“ Hangisi gerçek... İşte bir kaç belge. Bilinçlenme zamanı... Özellikle de bu konuda belgesiz ve bilgisizce konuşan art niyetlilere karşı...

3 Balta ile Katliam: İzmit'in Kollar köyünden Ermeniler tarafından balta ile katledilen müslümanlardan bir kısmının olaydan sonra çekilen fotoğrafı; 1- Boşnak Malik 2- Abdulmecid oğlu Ali 3- Ali oğlu Seyid (14 yaşında) 4- Ömer oğlu Abdulgani 5- Abdulgani oğlu Mecid 6- Abdullah oğlu Hüseyin 7- Bekir oğlu Yusuf 8- Osman oğlu İsmail Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri.

4 Erzincan'da Ermeniler tarafından ırzına geçilerek öldürülen Pakize adlı bir Türk kadını. Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures.

5 25 Nisan 1918'de, Subatan'da Ermeniler tarafından öldürülen Türk çocuklar, kadınlar ve karınları deşilerek bebekleri çıkarılan anneler.

6 Erzincan'ın Odabaşı bölgesinde, Ermeniler tarafından oyularak katledilen bir Türk. Kaynak :Massacre Exerted By The Armenian On The Turks During World War I Pictures.

7 Ordudan hava değişikliği için terhis edilen ve 23 Temmuz 1915 de Diyarbakır'ın Lice kazasına bağlı Kum ve Çom köyleri civarında elleri ayakları bağlanarak Ermeni komitecileri tarafından “şehid edilen askerler. Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri.

8 Diyarbakır'ın Şark nahiyesine bağlı Hızır İlyas köyü Mersani deresi (23 Temmuz 1915). Hono ismindeki ermeninin başında bulunduğu çete tarafından hançer ve kurşunla şehit edilen erkek, kadın ve çocuklar. Kaynak : Ermeni Ayaklanmaları ve İhtilal Hareketleri.


"1 fotoğraf 1000 kelimeye bedeldir derler. ama bunlar DÜNYA'ya bedel" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları