Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ajanda Şirket Profili TK Emlak Yayın Group Çalışmaları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ajanda Şirket Profili TK Emlak Yayın Group Çalışmaları"— Sunum transkripti:

1

2 Ajanda Şirket Profili TK Emlak Yayın Group Çalışmaları
Projeler ve Uygulamalar Rakamlarla TK Emlak Ve Yayıncılık Diğer Siteler Hizmetler ve Çözümler Ortaklıklar

3 Şirket Profili TK Emlak Yayın Group emlak alanında, ilkleri yapmayı önemseyen Türkiye’nin ilk emlak haber sitesi, ilk emlak bloggerlığı , günlük ilk emlak programı, ilk emlak yatırımı kitapları gibi ilklere imza atan ve sektörün duayen ismi ‘’Tebernüş Kireççi’’ tarafından 2007 yılında yayın hayatına girmiştir. TK Emlak ve Yayın Group bünyesinde 20’den fazla siteyi barındıran bir yayın grubudur. Grup bünyesinde haber merkezi, profesyonel çekim ekibi, satış & pazarlama ve yayınevi bulunmaktadır. Hedef kitlelerine göre farklı platformlar sunmayı amaçlayan grubumuz, en yeni gelişmelerin yanı sıra gayrimenkullerini satmak ve kiralamak isteyenlere en hızlı ve yaygın pazarlama kanalları sunmaktadır. 5 yıldır yayıncılık sektöründe ilklere imza atan ve trend-setter olarak kabul edilen yayın grubudur.

4 Tebernüş Kireçci kimdir
Tebernüş Kireçci kimdir? 1974 yılında Kahramanmaraş'ta doğan Kireçci, Kahramanmaraş Albayrak İlkokulu ve Kahramanmaraş Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Selçuk üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü 3. sınıftan terk etti. Marmara üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Gazeteciliğe 1996 yılında Yeni Yüzyıl'da stajyer muhabir olarak başladı. Sırasıyla Radikal, Dünya, Sabah, Vatan, Posta ve Milliyet gazetelerinde çalıştı. Nokta ve Tek Borsa dergilerine emlak sayfaları hazırladı. Kanal D'de Mehmet Ali Birand ile birlikte Türkiye'de ilk kez emlak ve konut konusunu ana haber bültenlerine taşıdı. Habertürk TV'de Türkiye'nin ilk günlük emlak haber programına imza attı. Emlak haberlerine 1999 yılında Sabah gazetesinde Boğaziçi ve yalılar ile başladı yılından itibaren konut ve emlak piyasasına yöneldi. Emlak alanında Türkiye'de ilkleri yapmayı önemsedi. Türkiye'nin ilk emlak editörlüğü, ilk emlak haber sitesi, ilk emlak bloggerlığı, günlük ilk emlak programı, ilk emlak yatırımı kitapları gibi ilklere imza attı. Halen 9 Temmuz 2007'de kurduğu Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi sahibi. Ayrıca yine alanında bir ilk olan adlı internet sitesi için Türkiye'nin ilk hava fotoğrafçısı Kadir Kır ile birlikte uçuşlar gerçekleştiriyor.

5 TK Emlak Group Çalışmaları
TK Emlak ve Yayın Group tamamı emlak ve yayıncılık çalışmalarına ayrılan bütçesi ile gelişmekte olan genç bir şirkettir. Özellikle ölçümlenebilen ve sektörde ‘’Google Analytics’’raporunu partneriyle paylaşan tek yayın kuruluşudur. Tk Yayın Grubu bünyesinde Türkiye’nin ilk ve tek emlak haber sitesi barındırmaktadır. Genç bir editör ekibe sahip olan emlakkulisi.com’da emlak sektörüyle ilgili tüm haberleri bulabilirsiniz.

6 Projeler ve Uygulamalar
TK Yayıncılık Group birçok alt markayı barındırmaktadır. Detaylı bilgi için :

7 Diğer Siteler Aylık ziyaretçi sayısı 1 milyon üzerindedir. Grubun amiral gemisi konumunda. Satışa çıkan son projeler, konut kampanyaları, ihaleler, TOKİ satışları ve sektörün önemli açıklamalarına yer veriyor. Alanında Türkiye’nin ve dünyanın ilk sitesi. Aylık 300 bin ziyaretçisi ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın ilk ve emlak soru cevap sitesi. Adeta bir gayrimenkul laboratuarı olarak düşünülebilir. Günlük ortalama 50 soru yanıtlanıyor.  Yine dünyada alanında ilk ve tek site. İstanbul konut projelerinin havadan takibini yapıyor. Helikopterden çekilen havadan fotoğraflar yayınlanıyor. Türkiye’de ve dünyada alanında ilk site. İstanbul emlak ve konut piyasasındaki aktüel gelişmeleri takip ediyor. Video olarak yayınlıyor. Basın toplantılarına, örnek daire çekimlerine ve projelerin tanıtımlarına yer veriliyor. Türkiye’nin en iyi konut arama motoru. Konut ve dükkan satın almak isteyenler, lokasyona, şirkete, metrekareye, fiyata, peşinata veya taksite göre arama yapabiliyor. Özellikle konut yatırımcılarına yoğunlaşan web sitesi. Konuttaki fırsatlardan insanları haberdar  ediyor. Konut haberleri sitesi.  Konut alanındaki gelişmelerden müşterilerin haber olmasını sağlıyor. İstanbul konut projelerinin havadan takibin yapıyor ve helikopterden çekilen havadan videolar sitemizde yayınlanıyor.

8 Başka Mecrada YOK! Ölçümleyebiliyoruz
GOOGLE ANALYTICS ZİYARETÇİ RAPORU EN SON GÜNCEL HALİYLE…

9

10

11

12 Biz nokta atışı yapıyoruz!
Sektörün nabzını tutan, trend –setter olmayı başarmış bir yayın kuruluşuyla çalışmak ister misiniz? Hedef Kitlenizle doğrudan buluşmak ister misiniz ? Ölçümlenebilen reklam yatırımı yapmak ister misiniz? Sizi doğru yönlendirebilecek danışmanlarla çalışmak ister misiniz? 1 milyon üzerinde opt-in kullanıcıya ulaşmak ister misiniz? Hız kesmeden sonuç odaklı çalışmak ister misiniz? Tüm projelerin ve emlak sektörünün haberlerlerini takip etmek ister misiniz? Sektörle ilgili kafanıza takılan tüm detayların cevaplarını internet ortamında profesyonellerden öğrenmek ister misiniz?

13 Hizmetler ve Çözümler TK Yayın Group birçok alanda uzman ekibiyle;
Emlak sektörü ile ilgili güncel haber yayınlama Tebernüş Kireççi ile soru- cevap Avukat Hilal Bayram’la soru-cevap Umur Güven (Mortgage Uzmanı) soru-cevap Ahmet Korkmaz (Vergi konusu hakkında) soru-cevap Av.Belgin Dönmez (Gayrimenkul Hukuku hakkında)soru-cevap Cihangir Dönmez (2B Arsa ve Arazi konusu hakkında) soru-cevap Belgin Bilgiç( Şerefiye Uzmanı) soru-cevap Emlak & Araştırma Geliştirme danışmanlığı için özel olarak kurulan profesyonel ekibiyle yatırımcı ve oturumcuyu doğru yönlendirerek yine alanında bir ilki yaşayan yayın grubu hedef kitlesine ekip olarak destek vermektedir.

14 Ortaklıklar Tk Yayıncıllık & Emlak Kulisi birçok firma ve kurum ile birlikte çalışmaktadır. Bazılarını kısaca sıralayacak olursak; Dumankaya Tahincioğlu Ant Yapı Kuzu Grup Fer Yapı Eroğlu İnşaat Dap Yapı Emay İnşaat Sinpaş Mesa İnşaat

15 Türkiye'nin İlk ve Tek Emlak Yayın Grubu mecralarında yeriniz hazır
Türkiye'nin İlk ve Tek Emlak Yayın Grubu mecralarında yeriniz hazır. Teşekkürler… E Posta : Web : Telefon : (0) Gsm : (0) Adres : Büyükdere Cad. Kervangeçmez sok. Osman Keçeli İş Merkezi No: 3 Kat : 6 Şişli / Mecidiyeköy


"Ajanda Şirket Profili TK Emlak Yayın Group Çalışmaları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları