Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ses düğmesini Murat Suyu’ndan da, Mavi Nil’den de duyulacak kadar açabilirsiniz SON ON BİR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ses düğmesini Murat Suyu’ndan da, Mavi Nil’den de duyulacak kadar açabilirsiniz SON ON BİR."— Sunum transkripti:

1

2 ses düğmesini Murat Suyu’ndan da, Mavi Nil’den de duyulacak kadar açabilirsiniz SON ON BİR

3 Rüştü Önder Edu Lugano Uğur Deivid Appiah Aurelio Tuncay Alex Kejman bu on bir sarı kanaryayı bilin; destek verin.

4 Runje İ. Üzülmez İ. Tandoğan Gökhan Ali Mehmet Serdar Fahri Delgado Bobo Nobre bu on bir kara kartalı da bilin; destek verin.

5 Ama Anadolu’nun bunca türküsünde kanat çırpmış, akarsular sanayi atıklarıyla bulandıkça, Muş’un “Bulanık Ovası”nda Murat Suyu’na sıkışmış, bugünlerde Afrika’ya göç edecek, ilkyazda kim bilir kaçı geri gelebilecek *,

6 üç telli, dört telli, beş telli, “SON Anadolu Panteri” gibi olmaması; gelecek kuşaklara bağışlanması, gelecek kuşakların da bizi bağışlaması için, “Türkiye’nin Doğa Fonu” kapsamında, “Doğa Derneği”nin uyguladığı Anadolu’nun “SON ON BİR” Telli Turna’sını da bilin.

7 “Sıfır Yok Oluş Projeleri”ne de: http://www.dogadernegi.org/index.php?sayfa=106 destek verin… düş hekimi yalçın ergir http://www.anapan.com/son_anadolu_panteri.htm http://www.ergir.com ( müzik: üç telli turnam / emin igus / bu dünya bir pencere / nepa music club - söz: davut sulari ) *: Sudan / Mavi Nil’de Telli Turna Avcısı


"ses düğmesini Murat Suyu’ndan da, Mavi Nil’den de duyulacak kadar açabilirsiniz SON ON BİR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları