Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ing. Miguel Angel Espinosa Seguridad Ind. GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN LÜTFEN ÇOCUKLARINIZ İÇİN AYNALARINIZI DAHA İYİ KULLANIN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ing. Miguel Angel Espinosa Seguridad Ind. GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN LÜTFEN ÇOCUKLARINIZ İÇİN AYNALARINIZI DAHA İYİ KULLANIN."— Sunum transkripti:

1

2 Ing. Miguel Angel Espinosa Seguridad Ind. GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN LÜTFEN ÇOCUKLARINIZ İÇİN AYNALARINIZI DAHA İYİ KULLANIN

3 Ing. Miguel Angel Espinosa ŞERİT DEĞİŞTİRİRKEN KAZALARI ÖNLEYİN … YAN AYNALARINIZI 90º’YE AYARLAYARAK KÖR NOKTALARI AZALTIN İyi görüş = Sıfır kaza

4 Ing. Miguel Angel Espinosa ÜLKEMİZDE 600,000 DEN FAZLA KAZA İNSANLAR ŞERİT DEĞİŞTİRİRKEN OLUYOR.. Her yıl 200’den fazla insan bu kazalar yüzünden yaşamını yitiriyor. Kazaya yol açan sürücülerin %60’ı diğer aracı görmediklerini söylüyorlar.

5 Ing. Miguel Angel Espinosa Eğer çok yakın değil iseler sağ ve sol yanınızdaki araçları göremezsiniz. Ön dikiz aynasından görünüş Sadece arkanızdaki trafiği gösterir GÖRÜNEN ALAN KÖR NOKTA ÖN DİKİZ AYNANIZ ASLA YETERLİ DEĞİLDİR.

6 Ing. Miguel Angel Espinosa GÖRÜNEN ALAN Diğer araçları daha uzun süre görüyorsunuz. Ön ve yan dikiz aynalarının kulanımı Kör noktalar daha az KÖR NOKTA YAN DİKİZ AYNALARININ NORMAL POZİSYONU (KENDİ ARABANIZIN YAN TARAFLARININ GÖRÜYORSUNUZ)

7 Ing. Miguel Angel Espinosa Diğer arabaları daha hızlı ve daha uzun sürelerde göreceksiniz. Yan dikiz aynalarınızı 90 dereceye ayarlayın - Arabanızın yan taraflarını değil yolu görün Bu şekilde sadece 4 tane küçük kör noktanız olacak GÖRÜNEN ALAN KÖR NOKTAKÖR NOKTA KÖR NOKTAKÖR NOKTA KÖR NOKTAKÖR NOKTA KÖR NOKTAKÖR NOKTA Yeni görünen alan YAN AYNALARIN YENİ POZİSYONU (ARABANIZIN YAN TARAFLARINI DEĞİL, YOLU GÖRÜYORSUNUZ) Yeni görünen alan

8 Ing. Miguel Angel Espinosa YAN AYNALARI 90º YAPMAK İÇİN 5 İYİ NEDEN  Omuzunuzun üzerinden bakmak zorunda kalmazsınız.  Aynalara çok kısa süre bakmanız yeterli olacaktır. (Önceki metotda aynalara bakmak ve normal pozisyona dönmek daha uzun süre aldığından önünüzde seyreden aracı gözden kaçırabilirsiniz)  Aynalara bakmak sadece önünüzde seyreden araca dikkat etmenizi sağlar.  Kör noktalar da dahil olmak üzere daha iyi bir görüş açısına sahip olmanızı sağlar.  Gece sürüşünde diğer araçların farları gözlerinizi almaz.

9 Ing. Miguel Angel Espinosa İYİ GÖRÜŞ SIFIR KAZA DEMEKTİR. Aynaların bu yeni pozisyonuna alışmanız biraz zaman alacaktır. Vazgeçmeyin, bu sizin güvenliğinizi ve konforunuzu artıracaktır.

10 Ing. Miguel Angel Espinosa LÜTFEN ARAÇLARINIZDAKİ, Aynalarınızı bugünden İTİBAREN BÖYLE ayarlayın.. Siz bu ülkenin Yarınları ve geleceğisiniz.. Çocuklarınıza eşinize Daha güvenli gidin... DOSTLARIM İYİ GÖRÜŞ SIFIR KAZA DEMEKTİR.


"Ing. Miguel Angel Espinosa Seguridad Ind. GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN LÜTFEN ÇOCUKLARINIZ İÇİN AYNALARINIZI DAHA İYİ KULLANIN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları