Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ALÜMİNYUM KREYN SİSTEMLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ALÜMİNYUM KREYN SİSTEMLERİ"— Sunum transkripti:

1 ALÜMİNYUM KREYN SİSTEMLERİ
EEPOS ALÜMİNYUM KREYN SİSTEMLERİ ÖZELLİKLERİ

2 GELİŞTİRİLMİŞ ÇALIŞMA KOŞULLARI
 KOLAY VE DÜZGÜN HAREKET, GELİŞTİRİLMİŞ ÇALIŞMA KOŞULLARI Bir vinç sisteminin daha kolay ve düzgün çalışması, daha rahat ve daha sağlıklı çalışma ortamı sağlar. Bu nedenle Eepos, ürettiği vinç sistemlerinin en mükemmel şekilde çalışması için ürün komponentlerinin geliştirilmesine en titiz şekilde önem vermektedir. Sonuç: Eepos sistemleri, günümüzde piyasalarda mevcut tüm diğer hareketli kreyn sistemleri içinde hareketi en kolay sistemlerdir.

3 Vinç sistemleri ile ilgili olarak
ergonomi teriminin yeni tarifini yaptı. İşte rakamlarla ispatı: Taşıma için gerekli kuvvet Yük Hareket Başlangıcı Hareket Süreci 100 kg ,5 - 0,8 kg ,2 - 0,4 kg 250 kg ,3 - 1,9 kg ,5 - 0,8 kg 500 kg ,5 - 3,8 kg ,0 - 1,9 kg 750 kg ,8 - 5,6 kg ,5 - 2,9 kg 1000 kg ,0 - 7,5 kg ,0 - 3,8 kg

4 ASILI RAY HAT SİSTEMLERİYLE ÇALIŞMADA GEREKLİ KUVVETLER
ü k t a ş ı m d g e r l i u v Eepos değerleri yapılan deneylerin sonucudur. Diğer değerler yayınlardan alınmıştır. The max . permissible operating force for manually operated trolleys in accordance with DIN daN 25 kg Start Movement Positioning Zaman EEPOS Diğer ALU Sistemleri Çelik

5 (EEPOS MONORAIL RUNWAY- MRR)
EEPOS TEK-RAY HAT (EEPOS MONORAIL RUNWAY- MRR) TEK-RAY (Monorail) Hat sistemi lineer taşımanın en kolay ve basit şeklidir.  Pahalı değildir;  alçak profilli olup,  kullanımı çok kolaydır.

6 (EEPOS CURVED RUNWAY- MCR)
EEPOS EĞRİ HAT (EEPOS CURVED RUNWAY- MCR) Hattaki eğri komponentler, doğrusal komponentlerle en mükemmel şekilde uyum sağlamaktadırlar. Bu kusursuz bütünleşme için özel hassasiyet gösterilmektedir. Değişik eğimlerde imal edilmiş çeşitli eğri komponentler sayesinde hat sistemi, her türlü taşıma rotasını kolaylıkla sağlayabilmektedir.

7 EEPOS ÇİFT-RAY HAT (EEPOS DOUBLE-RAIL RUNWAY-DRR) Çift-Ray Hat Sistemi 2 adet paralel vinç hattından oluşmaktadır. Çift ray arasına örneğin Eepos vinç takma aparatı monte edilebilmektedir. Bu konfigürasyon simetrik bir yük dağılımını mümkün kılmakta, bu sayede raylar arasındaki mesafe arttırılabilmekte ve ortamdaki toplam iş yükü azaltılmaktadır. Çift-Ray Hat Sisteminin Tek Ray Hat Sistemine göre diğer bir avantajı da -vinç ray profilleri arasında bulunduğu için- kanca pozisyonunun daha yüksek olmasıdır.

8 EEPOS TEK-KÖPRÜ KREYN Tek-Köprü Kreyn, çift-ray hat ve
(EEPOS SINGLE-GIRDER CRANE-SGC) Tek-Köprü Kreyn, çift-ray hat ve kreyn köprüsünden oluşmaktadır. Bu sayede mükemmel ve kesintisiz bir kapsama alanı en rahat ve en kolay şekilde taranabilmektedir.

9 EEPOS ÇİFT-KÖPRÜ KREYN
(EEPOS DOUBLE-GIRDER CRANE-DGC) Çift-Köprü Kreyn ağır yüklerin çalışılan alanının tümünü kesintisiz kapsayacak şekilde taşınması işleminde kullanılmaktadır. Bu sistemde birbirine paralel 2 adet kreyn kirişi ve arasına yerleştirilmiş vinç kavrama aparatı sayesinde yük dağılımı daha da düzgündür ve kanca yüksekliği arttırılmıştır.

10 EEPOS TEK-KÖPRÜ YÜKSELTİLMİŞ KREYN Tek-Köprü Yükseltilmiş Kreyn’in
(EEPOS SINGLE-GIRDER ELEVATED CRANE-SGEC) Tek-Köprü Yükseltilmiş Kreyn’in en önemli özelliği son derece düşük profile sahip olmasıdır. Bu sayede Tek-Köprü Kreyn’in tüm avantajlarından yararlanılırken eldeki mevcut yükseklik optimum şekilde değerlendirilebilmektedir.

11 Bu sistemde Yükseltilmiş Kreyn ve Çift-Köprü Kreyn
EEPOS ÇİFT-KÖPRÜ YÜKSELTİLMİŞ KREYN (EEPOS DOUBLE-GIRDER ELEVATED CRANE- DGEC) Bu sistemde Yükseltilmiş Kreyn ve Çift-Köprü Kreyn avantajları birlikte sağlanır.

12 TEK-KÖPRÜ TELESKOP KREYN
EEPOS YÜKSELTİLMİŞ TEK-KÖPRÜ TELESKOP KREYN (EEPOS SINGLE-GIRDER ELEVATED TELESCOPE-SGET) Yükseltilmiş Tek-Köprü Teleskop Kreyn sayesinde alçak tavanlı alanlarda çalışmak mümkün hale gelmektedir ve daha önce girilemeyen bölgelere ulaşılabilmektedir.

13  KUSURSUZ ve DÜZGÜN HAREKET
Eepos Hat Sistemleri, diğer standart hat sistemleriyle karşılaştırıldığında, Eepos operatörünün diğer sistemleri kullanan operatörlere göre, yükü 1/3 oranında güç harcayarak taşıyabildiği görülür. Troley tekerleklerin de ses düzeyinin daha düşük olduğu çok belirgindir. Bu ergonomik özellikler yapılan ölçümler sonucu ispatlanmıştır.

14 Elektrik Motorlu Tahrik
Pnömatik Frenleme

15  ÇOK KOLAY KURULUM Geniş bir yelpazede ayrıntılara hassasiyet gösterilerek hazırlanmış Sistem Konstrüksiyon Kiti ve Eepos ürünlerinin hafif olması sayesinde sistem kurulumu kolayca ve çok çabuk gerçekleşir. Eepos sistemlerinin diğer bir avantajı da bilinen diğer profil konstrüksiyon kitlerine çok büyük ölçüde uyum sağlayabilmesidir.

16  ÖNCE ve HER ZAMAN EMNİYET
Bağımsız FEM ölçümleri ve hesapları şunu göstermektedir: Eepos ürünleri vaat edilen değerleri sağlamaktadır! Düzenli uzun-vade ve yük testleri, aynı yüksek emniyet düzeyinin gelecekte de sağlanacağının garantisidir.

17 ÇOK BASİTLEŞTİRİLMİŞ SİSTEM PLANLAMASI
Operatör dostu aletler ve 2-D ve 3-D ürün verileri Eepos ürünleriyle çalışmayı eğlenceli hale getirmektedir. Eepos web sitesinden gerekli tüm bilgileri elde etmek mümkündür.

18  ÇOK HIZLI TESLİMAT Mükemmel depo lojistiği sayesinde taleplerinizi çok kısa sürede, genellikle birkaç gün içerisinde karşılayabilmekteyiz.

19  PAHALI OLMAYAN ALTERNATİF
Akıllı Eepos tasarımı, uyumluluk ve pratik aksesuarlar, yatırım ve operasyon maliyetinin asgaride tutulmasının zeminini oluşturur. Kolay kurulum da toplam maliyette olumlu bir rol oynar.

20 Eepos: Kısaca en iyi çözüm

21

22 Teşekkür Ederiz.


"ALÜMİNYUM KREYN SİSTEMLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları