Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SELAM OLSUN VURDUM DUYMAZLARA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SELAM OLSUN VURDUM DUYMAZLARA."— Sunum transkripti:

1 SELAM OLSUN VURDUM DUYMAZLARA

2 İKİ GÜN SONRA TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ.
ADNAN KAHVECİ ESKİ MALİYE BAKANI BİZİM BAĞIMSIZ OLMAMIZ İÇİN AMERİKA VE İMF’ DEN KURTULMAMIZ LAZIM. İKİ GÜN SONRA TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ. (ALLAH RAHMET EYLESİN) (ANISI DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR)

3 5 GÜN SONRA GAZİANTEP’ E GİDERKEN TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ.
BEDRİ İNCE TAHTACI SAADET PARTİSİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ AMERİKA EN BÜYÜK ENGELDİR BU ÜLKEYE; İSTEDİĞİNİ BAŞBAKAN YAPAR, İSTEDİĞİNİ CUMHURBAŞKANI YAPAR. 5 GÜN SONRA GAZİANTEP’ E GİDERKEN TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ. (ALLAH RAHMET EYLESİN) (ANISI DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR)

4 10 GÜN SONRA ÖLDÜ. TURGUT ÖZAL CUMHURBAŞKANI
MUSUL VE KERKÜK BİZİMDİR, ALACAĞIZ. 10 GÜN SONRA ÖLDÜ. (ALLAH RAHMET EYLESİN) (ANISI DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR)

5 EŞREF BİTLİS JANDARMA KOMUTANI (ANISI DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR)
AMERİKA’ NIN İNCİRLİK’ TEN KALKAN UÇAKLARI PKK’ YA YARDIMDA BULUNUYOR. 4 GÜN SONRA - 60 DERECEYE KADAR DAYANIKLI OLAN HELİKOPTER İLE SİİRT’ E GİDERKEN HELİKOPTERİ DÜŞTÜ VE ÖLDÜ. KAZA NEDENİ HELİKOPTER MOTORLARININ BOZULMASI! OYSA SİİRT’ TE O SIRADA HAVA –11 DERECE İDİ. (ALLAH RAHMET EYLESİN) (ANISI DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR)

6 BİR HAFTA SONRA ANKARA’ YA GİDERKEN TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ.
RECEP YAZICIOĞLU DENİZLİ VALİSİ DENİZLİ’ DE KANUN ÇIKARDI: “ARTIK BUNDAN SONRA CAFE VE BENZERİ YERLER İNGİLİZCE İSİM KULLANMAYACAK, YANİ CAFE DEĞİL KAHVE YAZILACAK” DEDİ VEEEEEEEE……. BİR HAFTA SONRA ANKARA’ YA GİDERKEN TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ. (ALLAH RAHMET EYLESİN) (ANISI DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR)

7 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
1 MART TEZKERESİNE RED OYU VERDİ. 3 GÜN SONRA İSTANBUL’ UN GÖBEĞİNDE BOMBALAR PATLADI. KAÇ KİŞİ ÖLDÜ..!

8 NASIL UYUTULUYORUZ

9 Medyaya yansıyan ATO (Ankara Ticaret Odası) raporu, çarpıcı bir verinin altını bir kez daha çiziyordu. VERİ ŞU; TBMM Akaryakıt Kaçakçılığını Araştırma Komisyonu'nun çalışmasına göre, yalnızca son iki yılda Türkiye'ye sokulan kaçak akaryakıtın miktarı 7 milyon 814 bin ton. 7 milyon 814 bin ton !.. Dile kolay bin küsur karayolu tankeri yükü!.. yani, yaklaşık 10 milyon m3... yani, 10 milyar litre.... yani, (bir buçuk milyon) arabanın deposunu iki yıl süresince haftada bir doldurmaya yetecek kadar.

10 Muazzam bir rakam değil mi
Muazzam bir rakam değil mi? İki yılda 780 bin ya da günde ortalama iki bin küsur) tanker yükü yakıtı, Doğu'daki kaçakçıların katır sırtında ya da Irak'a gidip gelenlerin kamyonların gizli bölmelerinde sokmuş olmaları mümkün mü? Peki, ülkeye bir şekilde girdikten sonra, nasıl pazarlanabilir ki? Gizli, gizli yol boyu mendil satan çocuklar eliyle pet şişelerde ya da kentin arka sokaklarında tenekelerle satılacak bir miktar değil ki... Miktarın büyüklüğüne bakınca, insanın aklına bu yakıtın ancak benzin istasyonları aracılığı ile pazarlanmış olacağı geliyor. İnsanın aklına gelen, neyse ki, Devlet'in de aklına geldi. Bu kaçakçılıktan iki yılda 10,7 milyar YTL (bir-iki rafineri ve demir-çelik tesisi özelleştirme bedeli kadar) vergi kaybı olduğunu saptayınca, ülke çapındaki benzin istasyonlarında büyük çaplı bir operasyon yapıldı. Toplanan yakıt örneklerinin tahlil sonucu henüz belli değil. Ama... "lisanssız" istasyonlara, daha önce uyarılmış olmalarına rağmen, halâ yakıt vermeye devam eden dağıtım şirketlerine bu kanundışı davranışları nedeniyle ceza kesildi. Kesilen cezanın toplamı; milyar 666 milyon 935 YTL  Rekor ve bu özelliğiyle tarihî bir ceza milyar 666 milyon 935 YTL ...

11 Dağıtım şirketlerinin "yürütmenin durdurulması" istemiyle Danıştay'a yaptıkları başvuru reddedildi... ve ödeme için kendilerine verilen 30 günlük sürenin dolmasıyla birlikte, EPDK şirketlere haciz uygulanması için Maliye Bakanlığı'na başvurdu. Şimdi gelelim konunun "bamteli"ne... Bu ülkede birilerine (gecikme faizleri hariç), (bir milyar) ABD dolarını aşkın ceza tahakkuk ettirilecek ve bu cezanın tahsili için harekete geçilecek, ama gündem bununla çalkalanmayacak. Bu konu, bir kadının Hülya'nın müzmin kocası Kaya 'dan yavrulaması ya da Pınar'ın en son kiminle kültür-fizik yaptığı kadar haber olmayacak! Aklınızın bu durumu hazmetmesi için, ceza yiyen akaryakıt dağıtım şirketlerinin belli başlılarını sıralayalım :

12 SHELL : 46 MİLYON YTL TERMOPET : 60 MİLYON YTL TOTAL : 62 MİLYON YTL BP : 65 MİLYON YTL AYTEMİZ : 88 MİLYON YTL ERK : 100 MİLYON YTL TURCAS : 113 MİLYON YTL ……….VEEEE………VEEEE……….. PETROL OFİSİ : 499 MİLYON YTL Petrol Ofisi gibi üçüncü sıradaki Erk'in de Aydın Doğan'ın olduğunu göz önünde tutarsanız, bu olayın çapına kıyasla MEDYAMIZ TARAFINDAN neden bu kadar sessiz geçiştirilmeye çalışıldığını anlayabilirsiniz. Kısırlaştırma bombası atıldı. Tek tip boğucu gündemden uzaklaşıp satır aralarına gömülen ve ulusal güvenliğimiz üzerinde birinci dereceden tehdit algısı yaratan bir konuyu dikkatinize sunmak ve de dikkatinizi çekmeyi başarır isem de sonucu değiştirmek adına daha fazlasını isteyeceğim bugün sizden, ey aksiyoner okur!.. Bu öyle bir konu ki yaratacağı ekonomik yıkımın dışında, Türk neslinin KISIRLAŞTIRILMASI, tedavisi imkansız olan ölümcül alerjiler, bilinmeyen hastalıklar ve doğadaki görülmemiş değişimler tehlikesini içeriyor.

13 Geçtiğimiz ay Meclis'ten geçen Tohumculuk Yasası'ndan bahsediyorum
* Geçtiğimiz ay Meclis'ten geçen Tohumculuk Yasası'ndan bahsediyorum. Bu yasayla devlet tohumculuk alanından tamamen çekiliyor, piyasa başta İsrailli firmalar, Syngenta, Pioneer, Monsanto gibi çokuluslu tohum şirketlerine teslim ediliyor, çiftçimiz sizlere ömür ve de biraz önce de belirttiğim gibi hepsinden önemlisi de yasa ile GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ TOHUM ların (GDO) girişine ve ekimine olanak tanınıyor. Böylece de insan sağlığı üzerinde; başta kısırlık alerjik reaksiyonlar, bağışıklık sistemi zayıflığı gibi hemen ve uzun vadede öngörülemeyen ciddi sağlık riskleri yaratıyor. * Yasanın arkasında AKP' nin içindeki Güneydoğulu vekiller lobisinin önde gelen ismi, Tarım Bakanı Mehdi EKER durmakta ve... * Bu arada hemen eklemem gerekiyor; Avrupa Birliği, Genetiği Değiştirilmiş Organizmaların (GDO'lu) AB'ye girmesine izin vermemekte, peki ya KISIRLAŞTIRMA, neslimizin tüketilmesi ve diğer tehlikeler altında olan siz Türk Milleti şimdi ne yapmayı planlıyorsunuz?

14 * Konuya farklı bir uzman yorumu getirelim; Hafta sonu çok değerli bir çiftin konuğu oldum, Özbekistan'ın sürgündeki muhalif lideri Muhammed SALİH ve eşi Dr. Biyolog Aydın SALİH Hanımefendi ile uzun, uzun sohbet ettik, nereden nereye... Aydın Hanım, Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Tohumculuk Yasamızın içerdiği tehlikeler ve yakın geçmişten günümüze tespitlerle dolu önemli bir yorum yaptı  : Konu Türk dünyası olunca hepimiz tek ses oluruz diyerek bu stratejik konuyu, ulusal tehdidimizin boyutunu Sayın Aydın SALİH' in incelemesinden aynen aktarıyorum : * Son dönemde zaten Türkiye tarım ürünleri (sebze, buğday, mısır, ayçiçeği vs.) tohumlarının % 80’i dışarıdan ithal edilmeye başlanmıştı. Bu tohumların genetik olarak değiştirilmiş tohumlar olduğunun bilinmemesi mümkün değil. Her GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ tohum, içinde terminatör geni ihtiva eder. Bu terminatör kendi neslini yok etmeye programlanmıştır. İşte bu nedenle de genetik olarak değiştirilmiş tahılın verdiği ürün tohumu KISIRDIR. Yani, her ekim yılı/mevsimi için yeniden tohum almak gerekecektir. Bu durum, sadece gıda açısından dışa bağımlı hale getirmekle kalmayacak çok daha vahim sonuçlar doğuracaktır.

15 Dışarıdan bakıldığında salt ticari amaçla yapıldığı sanılan bu işin arkasında ise çok vahim bir stratejik hedefin yer aldığı görülüyor. Bu tip tohum politikasına bağımlı kalan Türkiye, sadece ekonomik değil, genetik tuzağa da düşmüş olur. * Genetik olarak değiştirilmiş tohumları istenilen menfi ya da müspet yönde programlamak mümkündür. Ve böylece GDO' lu ürünlerle istenilen her toplum yönlendirilebilir. Bu yöntem bir milleti ve onun yaşadığı ortamı yok edebilecek kadar tehlikelidir. Mesela bu program, kısırlaştırma (sterilizasyon) erkek ve kadınlarda KISIRLAŞTIRMA programı olabilir. Sizin kan örnekleriniz Amerika’ya gönderilmek üzere bu amaçla toplanmış olabilir.

16 MALUM TARİHLERDE. Ya da tedavisi imkansız olan ölümcül alerjiler, bilinmeyen hastalıklar ve insan doğasında görülmemiş değişimler olabilir. Yani GDO bünyesinde otomatik olarak ve sonsuz bir şekilde çoğalabilen GENETİK BOMBALAR taşıyabilir. Ancak ne yazık ki Türkiye'ye sokulan bu GDO' ların ne gibi sonuçlar doğurabileceğinin tespitini yapabilecek bilimsel altyapı mevcut değil!.. KAYNAK: Ömer VANLI İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü MASLAK Tlf : (0212) Fax:(0212) Hazırlayan Zeynel Abidin AYDIN


"SELAM OLSUN VURDUM DUYMAZLARA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları