Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hotelciler için itibar yönetimi sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hotelciler için itibar yönetimi sistemi"— Sunum transkripti:

1 Hotelciler için itibar yönetimi sistemi
TrustYou Analytics Hotelciler için itibar yönetimi sistemi

2 Oteliniz hakkında Internette neler yazıldığını biliyor musunuz?
Şu anda farklı seyahat portalları ve topluluk sitelerinde milyonlarca Otel değerlendirmesi var. Müşterilerin %87 si, bir otel için karar vermeden önce bu değerlendirmeleri okuyor. * Sizin oteliniz hakkında hergün neler yazıldığını biliyor musunuz? Misafirlerin otelinizden neden memnun kaldıklarını veya hangi nedenden dolayı şikayetçi olduklarını biliyor musunuz? Değerlendirmeleri nasıl hızlı ve düzenli şekilde görebilirsiniz? “"Online itibar - oteliniz hakkında yayınlanan makaleler kollektif bir değerlendirmedir – Değerlendirmeler Oteller için çok önemli bir hale gelmiştir“ ” – fvw – Touristik Magazin, 24/2008 *) comScore (2007): “Tüketici değerlendirmelerinin, Tüketiciler üzerinde satın alma davranışların da önemli etkisi vardır”

3 Çözüm: TrustYou Analytics
TrustYou Analytics oteliniz hakkında TripAdizor gibi Portallarda yazılmış tüm yorum ve değerlendirmeleri özetler ve rahat okunacak şekilde düzenler. Vakit kaybetmeden; Müşterilerinizin düşüncelerini görün Rakiplerinizin analizi ve değerlendirmesi hizmetlerinizi geliştirin ve gelirlerinizi arttırın Web 2.0 dan yararlanın - Değerlendirmeler isteğiniz gibi, anında gelsin.

4 Tek bakışta Online itibarınız
Yorumlar hakkında Kapsamlı genel bilgi Otelinizin zayıf yönlerini tespit edin ve memnuniyet düzeyini analiz edin Otelinizi; rakipleriniz ile karşılaştırın: Hangi konularda rakiplerinizden daha iyisiniz ve hangi konuda kendinizi yenilemeniz gerekiyor Semantic Analiz: Müşterileriniz otelinizin yemeklerini nasıl değerlendirdiler? Servisiniz ne durumda? Konuklarınızın görüşleri, anlaşılır başlıklarla düzenlenir. Cevap: Olumsuz değerlendirmelere nasıl tepki gösterilir. Hangi Portallar otelcilere yorum hakkı tanıyor?

5 TrustYou Analytics nasıl çalışıyor?
TrustYou Analytics değisik Portalların milyonlarca değerlendirmelerini tarar. Cutting-Edge Semantic teknolojisiyle konuklarınızın düşüncelerini filitre eder. Ayrıntılı bir istatistiksel analizden sonra, Otelinizin tarafsız, kapsamlı ve geniş Online itibarını tespit edebilirsiniz Semantic Technology “What do customers say about my hotel on the Internet?”

6 Fiyatlar ve Lisans koşulları
TrustYou Analytics’i denemek icin lütfen bizimle irtibata geçin Tek Lisans Bu lisans Otel yöneticileri, pazarlama departmanı icin ve müşteri hizmetleri icin tasarlanmıştır. Aylık fiyat sadece 50 Euro. En az 12 Aylık anlaşma gerekmektedir. Bundle Lisans Birden fazla otel indiriminden yararlanabilirsiniz Otel arası Otel arası 11 den fazla Otel Lütfen özel teklif isteyin!

7 TrustYou kimdir? “TrustYou summarizes hotel reviews and offers a hotel search based on the user’s preferences.” Alman Internet Seyahat Acentaları birliğinin yaptığı senelik yarışmada En İyi Teknoloji Ludwig-Maximilians-University (LMU) Partneri Önde gelen yatırımcıların desteği Önde gelen Online Portalları: – test 05/2009 “Travel information you can truly trust.” – Hamburger Morgenpost, Nov 25th 2008 “Search engine TrustYou wants to usher in the Web 3.0.” – Horizont.NET, Nov 25th 2008 “An overview in the jungle of hotel reviews.” – FOCUS Online, Nov 19th 2008

8 İletişim Online http://www.trustyou.com/
TrustYou Türkiye temsilciliği Ali Doğan & Celal Uysal Hin und Weg Flugreisenzentrale GmbH Telefon Mail:


"Hotelciler için itibar yönetimi sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları