Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SAMM Teknoloji, Telekom pasif altyapısı, özellikle fiber optik pasif haberleşme, endüstriyel ve evsel ısıtma ve korozyon koruma ürünlerinde uzmanlaşmış.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SAMM Teknoloji, Telekom pasif altyapısı, özellikle fiber optik pasif haberleşme, endüstriyel ve evsel ısıtma ve korozyon koruma ürünlerinde uzmanlaşmış."— Sunum transkripti:

1 SAMM Teknoloji, Telekom pasif altyapısı, özellikle fiber optik pasif haberleşme, endüstriyel ve evsel ısıtma ve korozyon koruma ürünlerinde uzmanlaşmış bir teknoloji firmasıdır. Konusunda dünya lideri olan firmaların yanı sıra, kendi tasarımını yaptığı, ürettiği ürünlerle Türk Telekom, Türkcell, Vodafone, Tüpraş gibi referanslara sahip olan sektörünün öncü firmalarından bir tanesidir. DATA-MER, Samm Teknoloji AŞ.’nin iştiraklerinden olup, etkileşimli (İnteraktif) sistemler geliştiren bir firmadır. Wall-Marker™ teknolojisi ile dünyada bir ilke imza atmıştır. ACTO marka projeksiyon cihazlarının Türkiye ve Avrupa distribütörlüğü yapan firmamız Wall-Marker™ teknolojisini ACTO marka Projeksiyon cihazlarına entegre ederek Akıllı Projeksiyon haline getirmiştir. ACTO, Mayıs 1998’de kurulan ve dünyanın önde gelen mikro-ekranlı ürün ve teknoloji tedarikçilerinden olan ACTO, halihazırda dünyada mikro-ekran sektöründeki üç teknolojinin hepsinde - DLP, LCD ve Lcos araştırma-geliştirme ve üretim – uzmanlığı olan tek şirkettir. İleri teknoloji ile optimal imaj ve vizyon eğlencesini sağlamak için var gücüyle çalışmaktadır. Sürekli yenilikle ACTO, mükemmelliği ve üstünlüğü izleyerek, ortak eğlence ve iletişim nosyonunu yansıtan yüksek kaliteli ve kullanıcı dostu ürünler ve servisler sağlamaktadır.

2 WALL-MARKER NEDİR, NASIL ÇALIŞIR ?
Wall-Marker™ özelliği bulunan projeksiyon cihazları ile duvara yansıtılan görüntüyü Wall-Marker™ Akıllı kalem yardımıyla bir bilgisayar faresi gibi kullanmanızı sağlar. Bu kalem yardımıyla programlarınızı çift tıklatarak çalıştırabilir, sunularınızı yapabilir, sunuların üzerinde notlar alabilir, önemli başlıkların altını çizebilirsiniz. Wall-Marker™ özelliği taşıyan kalemin yazı yazılırken veya çift-tıklatırken ürettiği sinyal alıcı bir kamera yardımıyla bilgisayara iletilir ve bilgisayar bu yönergelere göre işlem yapar. Acto Marka projektörlerde alıcı kamera projeksiyon içerisinde entegre edilmiştir.

3 İnteraktif projeksiyon cihazlarını satın aldığınızda VGA kablosunun yanı sıra bilgisayarınıza bir de USB kablosu ile Wall-Marker™ sürücüsünü yüklemeniz yeterlidir Yükleme işlemi yapıldıktan sonra bilgisayarınızın ekranının sağ alt köşesinde belirecek olan ikonu tıklayarak kalibrasyon işlemi yapılır. . Böylece akıllı projeksiyon cihazını yıllarca kullanabilirsiniz.

4 Kalibrasyonumuz en az 4 en fazla 9 kalibrasyon noktası ile yapılmaktadır. Her farklı bilgisayar için bir kere yapılmakta ve projeksiyon cihazının yeri değiştirilmediği sürece kalibrasyon yapılmasına gerek yoktur. Kalibrasyon, en çok önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Kalibrasyonumuzun en önemli özelliği, projeksiyonda oluşabilecek sarsıntı veya çok uzun süreli çalışmalarda aynı hassasiyeti korumaya devam etmesidir.

5 AKILLI TAHTA İLE WALL-MARKER’IN FARKI NEDİR?
Akıllı tahta ; belli bir boyutu olan, içerisinde veya çevresinde elektronik aksamı olan üzerine yansıtılan görüntüyü kalemler vasıtası ile işleyerek  interaktif kullanım sağlayan, projeksiyon cihazına ihtiyaç duyan, bilgisayar ile entegre sistemlerdir. Wall Marker™;  Projeksiyon sistemlerine entegre devresi sayesinde Akıllı tahtaların tüm fonksiyonlarını yerine getirebilen özel hiçbir zemine ve tahtaya gerek duymayan Projeksiyon sistemlerdir. Wall Marker™’lı Projeksiyon cihazı kendiliğinden Akıllı Tahtadır ve Akıllı Tahta maliyetini devri dışı bırakır. Günümüzde Akıllı Tahta olarak bilinen sistemlerin önemli bir alternatifi olmakla beraber daha ucuz ve kullanımı kolaydır. Tamamen yerli Mühendislik ile geliştirilmiş bu cihazla yapabilecekleriniz yalnızca hayal gücünüzle sınırlıdır.

6 AKILLI PROJEKSİYON İLE
Wall-Marker™ yazılımı ile de normal görüntünün yansıtıldığı duvarı interaktif hale getirerek, okullarda öğrencilerinize ders anlatmak için kullanabilirsiniz.

7 Sunumlarınızda önemli noktaların altını çizebilir, vurgulayabilir veya odaklanılmasını istediğiniz yere dikkat çekebilirsiniz.

8 Ekran klavyesi ile İnternete girebilir, Exel tabloları hazırlayabilir ve Word üzerinde işlemler yapabilirsiniz.

9 Wall-Marker ™ DS110I DLP Short Focus Özelliği Yok Görüntü Teknolojisi
TI-DMD DLP Ansilümen 2,700 Çözünürlük SVGA(800X600) Kontrast Oranı 2600:1 Gösterim Oranı 1M-10M Görüntü Oranı 4:3-16:9 Keystone 30” manuel Giriş VGA-Video S-CVBS-RS232 Çıkış VAG Türkçe Menü Var Uzaktan Kumanda Pc Uyumluluğu Video Uyumluluğu Ntsc:M4,43:Pal:B,G,H,I,M,NSECAM:M,720P,576P-İ,480P-İ Lamba Ömrü Normal(3000s)Eco(4000s) Otamatik Görüntü Çevirme Kensigton Kiliti Üst Kapaktan Lamba Değişimi Boş Ekran Kısayolu Net Ağırlık 2.5 KG Ölçü (264x78x208)mm

10 Wall-Marker ™ LX640I LCD Görüntü Teknolojisi
3LCD 3*0,63 Sony Policilicon Ansilümen 2,700 Çözünürlük XGA(1024X768) Kontrast Oranı 800:1 Gösterim Oranı 1.4M-12.7M(40”-300”) Görüntü Oranı 4:3-16:9 Keystone 30”otamatik Giriş Compenent video-S-Video-CVBS Video-15-pin D-subx2-Mini jack(stereo)-RCA(L/R) Çıkış 15 Pin D sub-RS232-Mini jack-RJ45 Uzaktan Kumanda Var Pc Uyumluluğu VGA-SVGA-XGA-WXGA-UXGA-MAC Video Uyumluluğu Pal,Secam,Ntsc,4,43,Palm-M,N,HDTV(480i,480p,575i,575p,720p,1035i,1080i) Lamba Ömrü Normal(3000s)Eco(4000s) Otamatik Görüntü Çevirme Kensigton Kiliti Üst Kapaktan Lamba Değişimi Boş Ekran Kısayolu Net Ağırlık 3.2kg Ölçü (345x94x245)mm

11 Wall-Marker ™ LX640WI LCD SF
Short Focus Özelliği Var Görüntü Teknolojisi 3LCD 3*0,63 Sony Policilicon Ansilümen 2700 Çözünürlük XGA(1024X768) Kontrast Oranı 800:1 Gösterim Oranı 0.51 M-2.56M(40”-200”) Görüntü Oranı 4:3-16:9 Keystone 30”manuel Giriş Compenent video-S-Video-CVBS Video-15-pin D-subx2-Mini jack(stereo)-RCA(L/R) Çıkış 15 Pin D sub-RS232-Mini jack-RJ45 Türkçe Menü Uzaktan Kumanda Pc Uyumluluğu VGA-SVGA-XGA-WXGA-UXGA-MAC Video Uyumluluğu Pal,Secam,Ntsc,4,43,Palm-M,N,HDTV(480i,480p,575i,575p, 720p,1035i,1080i) Lamba Ömrü Normal(3000s)Eco(4000s) Otamatik Görüntü Çevirme Kensigton Kiliti Üst Kapaktan Lamba Değişimi Boş Ekran Kısayolu Net Ağırlık 4 KG Ölçü (345x93.5x305)mm

12 PROJEKSİYON CİHAZINA WALL-MARKER ÖZELLİĞİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.
WALL MARKER PACKED Var olan projeksiyon cihazlarınıza ayrıca satın alabileceğiniz Wall-Marker™ kiti içerisinde bir adet alıcı kamera ve akıllı kalemler bulunmaktadır. Alıcı kamerayı projeksiyon cihazınıza ayrıca monte edip, USB bağlantısını bilgisayarınıza yaptığınızda İnteraktif özelliği bulunmayan projeksiyon cihazınıza Wall-Marker™ özelliği vermiş olursunuz.

13 AKILLI PROJEKSİYON SAHİBİ OLMAK İÇİN!
Akıllı projeksiyona ulaşmak için adresini ziyaret edebilirsiniz. Yetkili bayilerimizden ulaşabilirsiniz Ayrıca (0216) numaralı telefonu arayarak ayrıntılı tanıtım için bize ulaşabilirsiniz.


"SAMM Teknoloji, Telekom pasif altyapısı, özellikle fiber optik pasif haberleşme, endüstriyel ve evsel ısıtma ve korozyon koruma ürünlerinde uzmanlaşmış." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları