Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2014 Telekomünikasyon Ürünleri Kontrol Sistemleri Aydınlatma

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2014 Telekomünikasyon Ürünleri Kontrol Sistemleri Aydınlatma"— Sunum transkripti:

1 2014 Telekomünikasyon Ürünleri Kontrol Sistemleri Aydınlatma
Temiz Enerji Sistemleri Endüstriyel Ürünler Elektromekanik ve Mekanik Tasarımlar 2014

2 HAKKIMIZDA Elektrotel, Türkiye'nin gelişen Telekom sanayisine hizmet vermek ve komple çözümler sağlamak üzere 2004 yılında İstanbul'da kuruldu. İlk olarak İspanya Siemens firmasıyla ortaklaşa olarak ürün geliştirmeyle başlayan Telekom pazarındaki büyüme sürecimiz, ileriki yıllarda Türkiye NSN ve Türk Telekom için ürettiğimiz ve şu an itibariyle avrupada tek üretici konumunda bulunduğumuz Kartlı Telefon Sistemleri ile halen devam etmekte ve tüm bu sistemlerin Türkiye çapında bakım-onarım hizmeti de tarafımızca sağlanmaktadır. 2010 senesinde Çin de Elektrotel HK isimde kurduğumuz diğer firmamız ise çalışmalarımıza ürün geliştirme ve tedarik anlamında destek olmakta ve müşterilerimize doğru ürünleri en kısa sürede ve hatasız olarak temin etme imkanı vermektedir. Dizayn ve üretime yönelik olarak komple çözümler sunmak hedefiyle kurulmuş olan şirketimiz, bu hedef doğrultusunda Plameta plastik enjeksiyon ve kalıp firmasını da bünyesinde bulundurmaktadır. En son olarak kurduğumuz Sakarya teknokent teki yeni firmamızla daha değişik ve kapsamlı projelerle büyümemizi desteklemek hedefindeyiz . Bütün bu firmalarımız sayesinde bütünleşmiş hale gelen Elektrotel LTD, ihracat hedeflerini de büyütmektedir. Firmamız, başta telekomünikasyon sektörü olmak üzere, beyaz eşya, ev elektroniği ve özellikle son dönemlerin en güncel konusu olan temiz enerji gibi yeni alanlarda ürünler geliştirmekte ve üretmektedir.

3 Telekomünikasyon Ürünleri Temiz Enerji Sistemleri
ÜRÜNLERİMİZ Elektromekanik ve Mekanik Tasarımlar Aydınlatma Telekomünikasyon Ürünleri Özel Ürünler Temiz Enerji Sistemleri Endüstriyel Ürünler

4 TÜRK TELECOM ANKESÖRLÜ TELEFON SİSTEMLERİ
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ TÜRK TELECOM ANKESÖRLÜ TELEFON SİSTEMLERİ Smart kart ve kredi kartıyla çalışan ankesörlü telefon sistemleri. Ayrıca bu sistemler aracılığı ile internete bağlanmak ve SMS gibi uygulamalar da mümkündür.

5 TÜRK TELEKOM İÇİN YAPILMAKTA OLAN YENİ ANKESÖRLÜ TELEFON
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ TÜRK TELEKOM İÇİN YAPILMAKTA OLAN YENİ ANKESÖRLÜ TELEFON Yeni nesil kartlı telefonumuz daha güçlü bir işlemci, yüksek hafıza ve geniş ekranıyla kullanıcılara hız ve görsellik anlamında daha çok hitap edecek, bununla birlikte işletmeye de reklam desteği ve prestij anlamında katma değer sağlayacaktır.

6 BOZUK PARA İLE ÇALIŞAN ANKESÖRLÜ SİSTEMLER
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ BOZUK PARA İLE ÇALIŞAN ANKESÖRLÜ SİSTEMLER Bozuk para ile çalışan ankesörlü telefon sistemimiz detaylı bir yönetim sistemi yazılımı ve çoklu modem desteği ile bir bütündür. Her türlü raporlama ve alarm alınabilmektedir.

7 BARKODLU TELEFON SİSTEMLERİ
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ BARKODLU TELEFON SİSTEMLERİ Bu tür telefonlarımız, üzerinde barkod bulunan hazır kartlar ile çalışmakta ve kullanıcıya fiyat ve zaman olarak en uygun çözümü sunmaktadır.

8 TÜRK TELEKOM İÇİN ÖZEL TASARLANAN FİGÜRLÜ TELEFON KABİNLERİ
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ TÜRK TELEKOM İÇİN ÖZEL TASARLANAN FİGÜRLÜ TELEFON KABİNLERİ

9 TÜRK TELEKOM İÇİN ÜRETİLEN AKILLI TELEFON KABİNLERİ
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ TÜRK TELEKOM İÇİN ÜRETİLEN AKILLI TELEFON KABİNLERİ Solar enerjili aydınlatma Uzaktan yönetilebilen LCD ekranlı reklam portali Konfigüre edilebilir modüler dizayn Multimedya telefon montajına uyumlu Aşırı ısı farklarına, yağmura ve korozyona dayanıklı Komple led aydınlatma Kolay kurulum

10 Akıllı Telefon Ücretlendirme Arabirimi ve Yönetim sistemi
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ Akıllı Telefon Ücretlendirme Arabirimi ve Yönetim sistemi Yönetim sistemi desteği. Geniş ekran. Uluslar arası, şehir içi, lokal, serbest ve yasaklanmış arama gibi bir çok değişik seçenek. Çok çeşitli ücretlendirme sinyali ile çalışma. 2000 kayıt saklama. Dahili modem. Abone görüşmesi esnasında görüşme tutarı ve süre bu masa üstü birimin ekranda görülebilmektedir. Akıllı telefon arabirimi içerisinde tutulan bilgiler ayrı bir yönetim sistemi bilgisayarı ile bir merkezden güncellenebilmekte ve izlenebilmektedir. Bu sistem Türk Telekom’un isteği üzerine geliştirilmiş ve onaylanmıştır. 12 kHz ücretlendirme olmadan görüşme başlatabilme özelliğine sahiptir.

11 GSM Alarm Birimi ve Yönetim Sistemi
ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLERİ GSM Alarm Birimi ve Yönetim Sistemi Bu sistem, bağlandığı her türlü cihaz ya da ortamda oluşabilecek herhangi bir durumu istenen herhangi bir ya da birden çok GSM numarasına SMS yardımıyla anında bildiren çok amaçlı kullanılabilecek ucuz bir bilgilendirme yöntemidir.

12 Hava Kalitesi Ölçer ÖZEL ÜRÜNLER
Ev, iş yerleri, ortak alanlar gibi her türlü ortamın hava kalitesini sürekli olarak test eder. Hava kalitesini, farklı yanan LED display ile görüntüler. Eğer havada aşırı bir kirlenme olursa, bunu ses ve kontak yardımıyla uyarı şeklinde dışarı verir.

13 SOLAR AYDINLATMA TEMİZ ENERJİ ÜRÜNLERİ
Ürünümüz faydalı model ile korunmaktadır 30W ve 60W lik iki model mevcuttur

14 TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ
FİBER OPTİK ÇEKMECESİ

15 FİBER DOLABI ve SIRA BAŞI DOLAP
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ FİBER DOLABI ve SIRA BAŞI DOLAP

16 TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ
GÜÇ DAĞITIM DOLABI

17 DDF MODÜLÜ TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ
Data bağlantılarında kullanılan DDF kutusu

18 ENERJİ VE DATA KORUMA PANOLARI
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ ENERJİ VE DATA KORUMA PANOLARI GSM baz istasyonları için geliştirilen, data hatları ve güç dağıtımları için kullanılan çeşitli sistem ve panolar

19 KAPI KONTROL VE ALARM SİSTEMİ
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ KAPI KONTROL VE ALARM SİSTEMİ

20 İTHAL ÜRÜNLER TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ
Gerilim şebekesi üzerinden data iletmek için kullanılan eternet adaptörler

21 İTHAL ÜRÜNLER PROMOSYON ÜRÜNLERİ Pil sarfiyatsız el feneri
Solar enerji kullanan pratik anahtarlık Türk Telekom şirketleri için tasarlanan manyetik reklam topu

22 ÇEŞİTLİ KABLO TASARIMLARI
TELEKOMÜNİKASYON ÜRÜNLERİ ÇEŞİTLİ KABLO TASARIMLARI

23 DORSE İÇİN ELEKTRONİK KONTROLLÜ KİLİT SİSTEMİ
ÖZEL ÜRÜNLER DORSE İÇİN ELEKTRONİK KONTROLLÜ KİLİT SİSTEMİ Kamyon, kamyonet, kargo vs. taşıtların dorselerinde kullanılmak üzere tasarlanmış elektronik uzaktan kumandalı kilit sistemi

24 ÇİN FİRMAMIZ Çin de 2010 yılında kurduğumuz Elektrotel HK firmamızla ARGE ve satın alma anlamında daha da güçlenen yapımızla bir çok proje başarıyla tamamlanmış, yeni projeler sayesinde daha aktif bir biçimde büyüme ile birlikte ve orta asya pazarına da hizmet verir hale gelmiştir. Tamamlanan projelerden bazıları; Türkmenistan ön ödemeli telefon sistemi GSM alarm birimi Solar enerjili sistemler, projeler Yeni nesil kartlı telefon dizaynı

25 PLASTİK ENJEKSİYON VE KALIP FİRMAMIZ
1995 yılında kurulan Plameta, bugün İstanbul'da bulunan iki farklı işletmesiyle üretimine devam etmektedir. Plameta ürettiği kaliteli plastik parçalarıyla bugün Türkiye ve yurtdışında beyaz eşya, otomotiv, elektronik ve telekomünikasyon sektörlerinin en önemli şirketlerine plastik parça üretmektedir.

26 REFERANSLARIMIZ REFERANSLARIMIZ

27 İLETİŞİM ELEKTROTEL ELEKTRONİK VE TELEKOMÜNİKASYON
SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Yukarı Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 3. Cadde Saraçoğlu İş Merkezi 5/34 Ümraniye İstanbul TÜRKİYE Tel: (Pbx) Fax: E-posta:

28 Teşekkür Ederiz


"2014 Telekomünikasyon Ürünleri Kontrol Sistemleri Aydınlatma" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları