Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Djinn-MotorPower „Çevreyi koruyucu – İşletme giderlerini azaltıcı“

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Djinn-MotorPower „Çevreyi koruyucu – İşletme giderlerini azaltıcı“"— Sunum transkripti:

1 Djinn-MotorPower „Çevreyi koruyucu – İşletme giderlerini azaltıcı“
Ufuk Erenoglu, Djinn-MotorPower® Michael-Huber-Weg 26 81667 München Tel: 089 / Vertrieb: 089 / Fax: 089 /

2 Çevre koruyucu, Enerji tasarrufu
Djinn-MotorPower® Çevreye saygı, cebinize sevinç Çevre koruyucu, Enerji tasarrufu

3 Yinelenebilen enerji, önemli bir kaynak
Acil çözümümüz „Enerji tasarrufu - Çevre koruyucu Klima değişimine ve etkilerine tepki göstermek ve önlemek için artık sadece gönüllü alınan önlemler yeterli değildir. Bu gelişmelere uygun bir çözüm önerisi gerekmektedir. Bu nedenle Federal Hükümet Çevre Bakanlığı’nın gözetiminde klima değişikliğine karşı bir strateji geliştirmelidir. Bu strateji halk, yatırımcılar ve yerel yönetimlerin rizikolarını önleyici diğer önlemlere temel oluşturmalıdır. Mutlaka örneğin Hidrojen gibi yenilikçi enerji kaynaklarına yönelmek gereklidir, ama etkili bir enerji tasarrufu programı hazırlanması daha önemlidir. Çözüm bizde:

4 Aktif çevre korumasına
Katkımız Aktif çevre korumasına

5 Djinn-MotorPower® ile E-S-M çevre sağlığına uygun ve enerji tasarruf edici bir çözüm getiriyor.
Uzay, otomobil, ve hava taşımacılığı sektörünün mekanik endüstride olduğu gibi uzun yıllardan beri yüksek performasyonlu yeni bir yağlayıcı madde aradığı bilinmektedir. Tüm bu sektörlerde seramik bazlı materyallerin en iyi sonucu verdiği görülmektedir. Bu nedenle otomobil ve motor endüstrisi bir çok parçayı bugün seramik bazlı maddelerden üretmektedir. Seramik hafif, daha az sürtünme yapan, yüksek sıcaklığa dayanıklıdır ve eğer örneğin silindir başlarında ve piston tabanlarında, yüksek sıcaklıkta sorunsuzca kullanılabilmektedir.

6 Djinn-MotorPower® devrimsel bir yağlayıcı maddedir
Djinn-MotorPower® devrimsel bir yağlayıcı maddedir. Bu ürünün avantajı yağlama gerektiren tüm alanlarda kullanılabilir olmasıdır. En büyük yararlılığı ise sonuçları kolay ölçülebilen motor teknolojisi alanında saptanmıştır. Djinn-MotorPower® değişik yağlarla ve teknik ve seramik karışımlı yağlarla yapılan uzun süreçli bir araştırma ve deneylerin sonucudur. Oldukça pahalı ve özel bir süreçte yumuşak seramik tanecik (özel ağırlık yaklaşık 1,5), çok hafif (özel ağırlık yaklaşık 0,78) tam sentetik yağda üste kalması sağlanmıştır. Bu yeni oluşturulan bağlantı her zaman piyasadaki her türlü yağla karıştırılabilir.

7 Djinn-MotorPower® en büyük özelliği çok özel kayganlık kabiliyeti taşıması ve hem de en aşırı sürtünme ısınmalarında bunun mümkün olması. Djinn-MotorPower® diğer grafit ve molideenle işlenmiş örnek ürünlere oranla daha az paslanır. Ayrıca Djinn-MotorPower® mikroskobik küçük seramik zerrecikleriyle (0,2 Mikro milimetre) diğer yağlayıcı maddelere oranda çok daha az sürtünme faktörü oluşturmaktadır. Bu ürünü pazara sürmeden uzun ve detaylı testler yaptık. Böylece geliştirdiğimiz ürünün baştan itibaren başarılı olmasını garantiledik. Uyguladığımız tüm testlerde hep aynı sonucu aldık. Djinn-MotorPower® yağa karıştırıldıktan sonra sürtünme gücü azaldı. Böylece motor daha iyi dönüyor ve sürtünme ile bu güne kadar yok olan güç de artı güç olarak mekanizmaya aktarılabiliyor.

8 Djinn-MotorPower® yağın tek yönlü yapısına karıştırılan diğer katkı maddeleri gibi değildir.
Djinn-MotorPower® ile işlenen üst tabaka, eskisine oranla daha kaygan ve yarık ve yivler kapanarak daha düzgün olur. Djinn-MotorPower® sürekli sürtünme içersinde bulunan tüm metal üst tabakalarına girebilen mükemmel bir üst düzey işlemecisidir. Ürünün içinde % 98 oranında bulunan seramik zerrecikler, yağ bazından önemli diğer yerlere taşınarak kalıcı bir tabaka oluşturmaktadır. Artan seramik zerrecikleri de dönüşümde kalarak bir sonraki yağ değişiminde dışarı akar. Motorun iç sıcaklığı ve özellikle sürtünmeye maruz kalan üst zeminlerdeki sıcaklık mikroskobik küçük seramik zerreciklerini (diğer kimyasal maddelerle bağlantılı) eritir. Bu yolla seramik kaplama uzun süre kalıcıdır ve bir sonraki yağ değişimi esnasında dışarı akıp gitmez.

9 Böylece yeni oluşturulan üst zeminler mükemmel olarak nitelenebilir ve en az oranda sürtünme faktörüne sahiptir. Bu nedenden dolayı motordaki ısı 10 derece kadar düşer. Sürtünmenin ve ısının azalması aşağıdaki faydaları beraberinde getirir: Düşük yağ ısısı = daha fazla yağ yapışkanlığı; yağ daha uzun sürede daha iyi kayma özelliğini korur. Daha az yağ tüketimi = daha az egzoz gazı çıkışı Sürtünme azalımı motor, vites kutusu ve diferansiyele olumlu olarak etkiler. Özellikle şu parçalar: krank mili yatağı, silindirler, pistonlar, piston contaları, kam mili, supap yatakları, tüm motor yatağı, dişliler, kollar ve diğer sürtünmeye maruz kalan parçalar pozitif etkilenir. Yukarıda saydığımız parçalarda sürtünme yüzde seksene kadar azalacaktır, bu aşırı sürtünme azalımı motorun itme gücünü artıracak ve aynı sürüş şekliyle yüzde yirmiye kadar yakıt tasarrufu sağlayacaktır. Bu etkiler motor test yerlerinde açıkça kontrol edilebilir.

10 yüzeylemesiyle oluşan faydalar
Djinn-MotorPower® yüzeylemesiyle oluşan faydalar Özet olarak söylersek Djinn-MotorPower® ile kullanım sürücüye aşağıdaki faydaları getirir: Motordaki mekanik parçalarda % 50’ye varan daha az aşınma % 70 daha az sürtünme Motorun özellikle devir daiminde daha fazla güç Motor gürültüsünde azalma CO2, kurum zerrecikleri ve NOx’ de gözle görülebilir azalım Çok soğuk havalarda bile daha iyi soğuk start. Seramik koruma tabakasıyla motor daha iyi korunur.

11 için kanıtlı nedenlerdir
Bunlar kullanmak Djinn-MotorPower® için kanıtlı nedenlerdir Özet: Djinn-MotorPower®’in sadece çevreyi korumakla kalmayıp, Oto sürücülerine şimdiye kadar hiç bir ürünü sağlayamadığı oranda daha hesaplı araç kullanma olanağı sağladığını kendimizden çok emin bir şeklide söyleyebiliriz. Bu inanç tecrübelere ve binlerce memnun müşterinin referanslarına dayanmaktadır. Buna rağmen bugün bile ürün çeşitlerimizi bu şekilde daha iyi hale getirerek gelecekte de en iyi ürünü bu sektöre sunmak için uğraşıyoruz.

12 değişik Gazlar +Dioxyn
Karşılaştırma P.T.F.E. SERAMİK Sürtünme faktörü ca.0,04 0,02 Isı yalışımı ca. 0,02 0,03 Yanma ısısı max. ca.273°C 1300°C Çözülme ısısı ca.280°C 3300°C Ortalama zerrecik büyüklüğü 20°’ de ca.0,2 Mikron 0,2 Mikron 100°’ de fino a 20 Mikron Metal yüzeylerin erimesi no si Sürme özelliği ca.260°C 1100°C Zararlı artıklar değişik Gazlar +Dioxyn yok

13 E-S-P-Enerji Tasarruf Projemiz
Şimdiki durum: yaklaşık İç taşımacılık gemisi yaklaşık Binek aracı yaklaşık Motosiklet yaklaşık Kamyon yaklaşık Tır yaklaşık Otobüs yaklaşık Diğerleri (İnşaat taşıtları) CO2 Çıkışı yaklaşık Milyon Ton Toz zerrecikleri Toz zerrecikleri- Büyük kentlerde nedeni Neden olma yüzdesi Taşıt trafiği 45% Endüstri 38% Bina ısıtımı 17%  Toz zerrecikler, is zerrecikleri ve CO2 mazot, kalorifer yakıtı ve lastik sürtünmesinden çıkmaktır. Araba-Endüstri-Kaloriferler için bir konzept – Toplu bir çözüm

14 Çözüm Djinn-MotorPower®
İs zerrecikleri 50% ye kadar azalıyor Nox-Değerleri 25% ye kadar azalıyor CO2 Emisyon 15% ye kadar azalıyor Yakıt kullanımı 15% ye kadar azalıyor Motor gücü 9% yükseliyor Motor yağı kullanım süresi 100%’ün üzerinde artıyor Yağ ısısı 30% azalıyor Motorda hareket nedeniyle oluşan artıklar 70%’ye kadar azalıyor Servis süresi uzatılıyor Motor yaşam süresi artıyor Paslanma koruması artıyor Gürültü hacmi düşüyor Motor ısısı düşüyor

15 E-S-P Enerji- Tasarruf-Projesi E-S-M Enerji-Tasarruf-Modülü
Değişik teknolojilerin, mikrokeramik ve nano teknolojisinin bir kaç ürünün ortak kullanımıe Djinn-MotorPower® + Mikro-Keramik yağa programlanmış Mikro-Keramik yağa katkı yakıt tüketim sistemine katkı

16 Özellikleri Eeşsiz keramik kaplama makinenin temiz kalmasını ve mümkün olan en az oranda artığın pistonlarda kalmasını sağlamaktadır. . Sürtünme ve sonucunda oluşan kalıtım oldukça azaltılıp, işletme sistemi korunacak ve yağ uzun süre kullanılır kalabilecektir. Sürtünmeden doğan güç kaybı en asgariye indirilir ve enerji tasarrufu sağlanır. Servise süresi yüksek termal ve oksijenli dayanıklılık sayesinde uzatılır. Nano Bor zerreciğinin yüksek termal ve oksijenli dayanıklılığı sayesinde pistonlardaki ısı düşüklüğü önlenir ve kayıcı maddenin kalite düşüşü önlenir. Paslanma ve aşınma önlenir Yüksek kimyasal karışımlar sayesinde yanma ile oluşan asit nötralize edilir. Her türlü iş koşullarında formulasyon korunur ve performasyon düşüşleri önlenir. Kullanım 30 Litre yağa 1 Litre Djinn-MotorPower® katılır.

17 Ekonomik kazançlar ve makineler için faydalar
Djinn-MotorPower® tabakası sayesinde tüm hareketli parçalar ve motor dişlilerinde: Tüm hareketli parçalarda ve motor dişlilerinin ömrü uzar Motorun içi sürtünme ve aşınma yüzde 70 oranına kadar düşer ve sürtünmeden oluşan güç kaybı ortadan kalkar. Motor performasyonu yüzde 9 ve daha fazla artar. Yakıt giderleri azalır, motorun aşırı ısınması önlenir, yağ tüketimi azalır. API CD diesel performansı istenen yerler için ISO 8217 DM/DMB/DMC tipi yakıt maddeleriyle olumlu çalışan yeni bir nano yağ maddesi vardır ve deniz araçlarında kullanılan modern pistonlu makineler için hazırlanmıştır. Bu basitleştirilmiş dişliler için ve genel yağlamalar için uygundur.

18 Enerji-Tasarruf-Modülü

19 E-S-M Enerji-Tasarruf-Modülü
Bu bir temel elementtir ve yanma işleminin komple tamamlanabilmesini sağlamaktadır. İs, karbondioksit ve hidra karbon gibi zararlı yan maddelerin en az oranda meydana gelişi ve çevreye girişi sağlanır. E-S-M teknoloji ile değişik araçlarda bu değerleri asgariye indirme ok adar başarılı oldu ki, egzoz gazı testi cihazları hiç bir şey göstermedi.

20 E-S-P Otomobil ve ağır taşıtlarda
Aracınız ister benzinli, diesel veya gazlı olsun E-S-M (Enerji-Tasarruf-Modülü) tam potansiyelli çalışır! E-S-M satıcısı olarak size uzmanca bilgilendirme ve sistemin kurallara uygun montajı konusunda garanti verebiliriz. Bunun size ne faydası var? % 5 – 10 güç artışı: kesin ve sürekli Motor-Vites kutusu-Garantisi korunur % 11 % daha az yakıt kullanımı Daha iyi egzoz gazı değerleri, kolayca sökülebilir Araç vergisi artmadığı gibi azalabilir (Bireysel kontrol) Katalisatörlü tüm modeller için uygundur.

21 Eksoz gazı çıkışı nasıl değişiyor?
Djinn-MotorPower® ve E-S-M ortak kullanımı yakıt karışımının motor içersinde daha iyi yanmasını sağlar. Böylece egzoz gazı değerleri % 90’a kadar azaltılabilir. İs zerrecikleri de çok azaltılır (sıfıra indirgenebilir)

22 BHKW Etki oranını artırır
E-S-M und sürtünme azaltıcı Djinn-MotorPower® ‘ın kalorifer sistemlerinde, kalorifer yakıtı veya gazla çalışan kalorifer kazanlarında beraberce kullanımında çevreyi koruyucu ve enerji tasarruf edici kullanım sağlanır.

23 Sonuç Tüm sorumlu kuruluşlar bu E-S-P (Enerji-Tasarruf-Projesi) kullanırsa, çevreyi kirlenmesini ve enerji tüketimini azaltabiliriz. Firmalar ve resmi kuruluşlar bu sistemi temel taşı olarak alıp, çevre kirliliğini önlemek ve yakıt tüketimini azaltmak için beraberce çalışmalıdırlar. Çözüm bizde: E-S-M (Enerji-Tasarruf-Modülü) + Djinn-MotorPower® Ufuk Erenoglu, Djinn-MotorPower® Michael-Huber-Weg 26 81667 München Tel: 089 / Vertrieb: 089 / Fax: 089 /


"Djinn-MotorPower „Çevreyi koruyucu – İşletme giderlerini azaltıcı“" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları