Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ 2010 YILI KABUL EDİLEN SODES PROJELERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ 2010 YILI KABUL EDİLEN SODES PROJELERİ"— Sunum transkripti:

1 T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ 2010 YILI KABUL EDİLEN SODES PROJELERİ

2 T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ İSTİHDAM PROJELERİ
İstihdam edilebilirliğin arttırılması Nitelikli işgücünün yetiştirilmesi Kendi işini kurabileceklere destek olunması hedeflenmektedir. KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ Toplumun ihtiyaç duyduğu kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi. Çocukların ve gençlerin bu tür faaliyetlerden yararlandırılması hedeflenmektedir. SOSYAL İÇERME PROJELERİ Yoksulluğun azaltılması Yaşlı, özürlü, kadın ve çocukların yaşam standartlarının yükseltilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması hedeflenmektedir.

3 T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ 2010 YILI SODES PROJELERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER HAKKÂRİ İLİNDEN GELEN TOPLAM PROJE BAŞVURU SAYISI: 415 BÜTÇE TOPLAMI: TL DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATINCA KABUL EDİLEN TOPLAM PROJE SAYISI: 45 BÜTÇE TOPLAMI: TL

4 T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ 45 PROJE 2010 YILI İÇİN KABUL EDİLEN HAKKÂRİ İLİNE AİT PROJERİN TOPLAM SAYISI: TL TÜM PROJELERE VERİLEN TOPLAM DESTEK TUTARI:

5 İL BAZINDA PROJELERİN DAĞILIMI VE MALİYETİ
T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ İL BAZINDA PROJELERİN DAĞILIMI VE MALİYETİ PROJE SAYISI SODES DESTEĞİ HAKKARİ 26 TL YÜKSEKOVA 9 TL ŞEMDİNLİ 8 TL ÇUKURCA 2 TL

6 KABUL EDİLEN PROJELERİN KURUM BAZINDA DAĞILIMI
T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ KABUL EDİLEN PROJELERİN KURUM BAZINDA DAĞILIMI KURUMUN MAHİYETİ PROJE SAYISI SODES DESTEĞİ KAMU KURUMLARI 15 TL İL-İLÇE ÖZEL İDARELERİ 2 TL KAMU KURUMU NİT. MESLEK KURUMLARI 3 TL BELEDİYELER 4 TL SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TL KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİKLERİ 6 TL

7 T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ İSTİHDAM PROJELERİ Kabul Edilen Proje Sayısı: 9
Toplam Destek Tutarı: TL KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ Kabul Edilen Proje Sayısı: 19 Toplam Destek Tutarı: TL SOSYAL İÇERME PROJELERİ Kabul Edilen Proje Sayısı: 17 Toplam Destek Tutarı: TL

8 T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ

9 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: BİZİM ARILAR PROJESİ
Hükümlülere yönelik arıcılık eğitimi ve arı kovanı üretimi kursları verilmesi amaçlanmaktadır. MALİYETİ: TL KURUM ADI: Hakkâri Ceza ve İnfaz Kurumu

10 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: Oto Tamirciliği Eğitim Projesi
30 Kişiye Oto elektriği, oto kaporta ve oto boya kurslarının verilmesi amaçlanmaktadır.. MALİYETİ: TL KURUM ADI: Hakkâri Şoförler ve Otomobilciler Odası

11 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: Gençlere Meslek Edindirme Prj.
25 Kişiye 4 ay süreli doğalgaz tesisatçılığı kursu verilmesi. MALİYETİ: TL KURUM ADI: Y.Ova Tic. Ve San. Odası

12 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: DOKUMA PROJESİ
Dokuma atölyesi oluşturarak, 100 kişiye Kirkitli Dokuma kursu verilmesi, aynı zamanda kilim dokuyan kızların aile ekonomisine katkı sunmasına imkân sağlanması. MALİYETİ: TL KURUM ADI: Hakkâri Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

13 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: ANIMSATIYORUM
Cam işleme atölyesi oluşturarak, 20 kişiye Cam Seramik kursu verilmesi ve hediyelik eşya üretimi. MALİYETİ: TL KURUM ADI: Hakkâri Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

14 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: MESLEĞİM VAR ÇALIŞIYORUM
Atölye oluşturarak, 20 vasıfsız gence kaynakçılık kursu verilmesi ve kurs gören gençlerin aile ekonomilerine katkıda bulunabilmelerinin önünü açmak. MALİYETİ: TL KURUM ADI: Şemdinli Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

15 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: ATİ BİLİŞİM AKADEMİSİ
Mesleki Eğitim Merkezi oluşturarak 80 gence web tasarım ve Bilgisayar işletmenliği ve ağ bağlantıları kursu verilmesi. MALİYETİ: TL KURUM ADI: ATİ Gençl. ve Sp. Kulübü Der.

16 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: AHŞAP KUTU TASARIMCILIĞI
Atölye oluşturulması ve ahşap kutu imalatı eğitimi verilmesi. MALİYETİ: TL KURUM ADI: CİLO Doğa Derneği

17 İSTİHDAM PROJELERİ PROJE ADI: BEREKETLİ TOPRAKLARDAN HÜNERLİ ELLERE
MALİYETİ: TL KURUM ADI: Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Sendikası Birl. Hakkâri Şubesi Atölye oluşturarak 45 bayana yönelik turşu, konserve ve kurutulmuş meyve-sebze kursu düzenlenmesi

18 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
DERECİK SPORLA COŞACAK DERECİK BELEDİYESİ TL 30x15 Metre Ebadında semt sahası yapılması ve spor turnuvaları düzenlenmesi.

19 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
ÇOCUK OYUN PARKLARI HAKKÂRİ BELEDİYESİ TL 4 Mahalleye çocuk oyun parklarının kurulması

20 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
ÇOCUK PARKI PROJESİ YÜKSEKOVA BELEDİYESİ TL 5.000 Metrekare alanda çocuk oyun alanı ve çocuk parkı yapılması.

21 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
ÇOCUKLAR OYUN PARKIYLA BÜYÜSÜN HAKKÂRİ İL ÖZEL İDARESİ TL İl Merkezine ve köylerine 7 adet çocuk parkı yapılması

22 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
HER KÖYE BİR SPOR TESİSİ HAKKÂRİ İL ÖZEL İDARESİ TL 6 Köye futbol, voleybol ve basketbol alanları yapılması

23 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
KÜÇÜCÜK DOLAPÇIK İÇİ DOLU KİTAPÇIK ÇUKURCA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL İlçe Merkez ve köylerine toplam 92 sınıfta kütüphane oluşturulması

24 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR ÇUKURCA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 4 Okulda basketbol ve voleybol kursların ve turnuvaların düzenlenmesi.

25 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
ARTIK BİZİM DE OYUN ALANLARIMIZ VAR HAKKÂRİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 3 Okula halı saha, 5 okula ise semt sahası yapılması.

26 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
KİTAPLARLA MUTLU YARINLARA HAKKÂRİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 10 Okulda kütüphane oluşturmak, mevcut kütüphaneleri kitap yönünden zenginleştirmek.

27 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
OYUN PARKIYLA BÜYÜSÜN ÇOCUKLAR HAKKÂRİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 10 Okulun bahçesine oyun parkı yapılması.

28 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
HER ÇOCUK EŞSİZ BİR DÜNYADIR. HAKKÂRİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 10 Ana sınıfına malzeme yardımı yapılması ve personel ihtiyacının desteklenmesi.

29 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
SPOR YAŞAMDIR PROJESİ HAKKÂRİ KAPALI CEZA ve İNFAZ KURUMU TL Spor sahası yapılması ve turnuvalar düzenlenmesi.

30 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
HAYAL PARKI HAKKÂRİ VALİLİĞİ SOSYAL YARD. VE DAYANIŞMA VAKFI TL 3 Şişme oyun parkı grubunu, Merkez ve köylerde hizmete sunmak.

31 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
CUMHURİYETİN SANAT SEVGİSİ ŞEMDİNLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL Okul bünyesinde çok amaçlı konferans salonu oluşturulması ve sosyal-kültürel etkinlikler düzenlenmesi.

32 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ŞEMDİNLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL Okul bahçelerinde basketbol ve voleybol spor alanları oluşturmak, turnuvalar düzenlemek.

33 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
HERKES BİR ENSTRÜMAN ÇALACAK YÜKSEKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL Okullarda 300 kişiye yönelik; bağlama, gitar ve burmalı çalgılar müzik kursu vermek

34 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
PARKIMLA MUTLUYUM YÜKSEKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 10 Okul bahçesine, çok amaçlı park yapılması.

35 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
ÇOCUKLAR OYNAMALI ŞEMDİNLİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRL.BŞK. TL İlçe Merkezine 3, köylere 12 olmak üzere, toplam 15 adet oyun parkı yapılması.

36 KÜLTÜR-SANAT ve SPOR PROJELERİ
ŞAH – MAT PANSİYONLARDA EMPATİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ TL 10 Okul pansiyonunda satranç mekânlarının oluşturulması, satranç eğitimi verilmesi, turnuvaların düzenlenmesi.

37 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
ESENDERE ÇOCUKLARA EMANET ESENDERE BELEDİYESİ TL 6 Okulda çevre temizliği ve boya yapılması, 1000 fidan dikimi.

38 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
ZAPTAN MANAVGATA BENİM ÜLKEM HAKKÂRİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TL Antalya’ya 410 öğrencinin götürülmesi ve sosyal aktivitelerden yararlandırılması.

39 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM YAŞAM BULUYOR YÜKSEKOVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TL 4 Anaokulu ve 32 anasınıfına malzeme alımı.

40 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
YOKSUL BİREYLERE YÖNELİK KPSS ETÜT MERKEZİ HAKKÂRİ MEMUR SENDİKALARI KONF. TL Etüt merkezi oluşturularak 150 kişiye KPSS kursu verilmesi.

41 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
İMKÂNIM OLSA KAZANIRIM Y.OVA KÖYLERE HİZM. GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TL Etüt merkezi oluşturularak toplam 500 öğrenciye SBS ve LYS kursu verilmesi.

42 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
YÜKSEKOVA GENÇLİK MERKEZİ Y.OVA KÖYLERE HİZM. GÖTÜRME BİRLİĞİ TL Gençlik Merkezi oluşturulması ve çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetler yapılması.

43 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
DERECİK GENÇLİK MERKEZİ BEREKET GENÇL. EĞT. ve SOSYAL HİZM. DER. TL Gençlik Merkezi oluşturulması ve çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetler yapılması.

44 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
BUGÜN OKUMAMA DESTEK VERİRSENİZ YARIN BEN KARDEŞLERİMİ OKUTACAĞIM HAKKÂRİ EĞT. SANAT ve KALKINMA. DER. TL 30 Kız öğrenciye kalacak yer imkânı sağlanması, okul kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması ve 15 öğrenciye burs imkânı sağlanması.

45 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
GENÇLİK EĞİTİM MERKEZİ HAKKÂRİ EĞİTİM VE KALKINMA DERNEĞİ TL Gençlik merkezi oluşturulması, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunulması.

46 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
TERS LALE ŞEHRİNDE YEŞEREN FİDANLAR HAKKÂRİ EĞİTİMCİLER DERNEĞİ TL Etüt merkezi oluşturularak, muhtaç olan 250 öğrenciye SBS hazırlık eğitimi verilmesi.

47 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
SINIRDA Kİ ÇOCUKLARIMIZ KAYBOLMASIN HAKKÂRİ EĞİTİMCİLER DERNEĞİ ŞEMDİNLİ ŞUBESİ TL Etüt merkezi oluşturularak; muhtaç olan 50 öğrenciye LYS, 150 öğrenciye de SBS hazırlık eğitimi verilmesi.

48 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
HAKKÂRİ GENÇLİK EĞT. KÜLTÜR MERKEZİ HAKKÂRİ İLİM SAĞLIK KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA VAKFI TL Etüt merkezi oluşturularak, Temel İngilizce, Web tasarımı, resim- ebru alanında eğitim verilmesi.

49 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
KIZLARIMIZ EĞİTİMSİZ ANNELERİMİZ BİLGİSİZ KALMASIN HAKKÂRİ KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DER. TL Etüt merkezi oluşturularak, 120 öğrenciye eğitim, 40 öğrenciye de pansiyon hizmeti verilmesi.

50 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
HAKKÂRİ KÜLTÜRÜNDE KADIN YENİLENDİ NİL DERNEĞİ TL Kadın Merkezi oluşturulması, bu merkezde kültür, sanat ve spor faaliyetlerinin yürütülmesi, resim ve çocuk bakıcılığı kurslarının düzenlenmesi.

51 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
DEZAVANTAJLI GENÇ KADINLARA SOSYAL DESTEK ÖZGÜR YAŞAM DERNEĞİ TL Dezavantajlı-göç etmiş ailelerden-toplam 120 kadına, 10 ay süreyle psiko-sosyal eğitim verilmesi.

52 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
ETÜT ODASI ÖĞRENCİLERİN BULUŞMA NOKTASI ŞEMDİNLİ KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ TL Etüt Merkezi düzenlenmesi, toplam 150 öğrenciye SBS, LYS kursları verilmesi. Kültür, sanat ve spor kurslarının düzenlenmesi.

53 SOSYAL İÇERME PROJELERİ
HEPİMİZ İÇİN BİRİMİZ PROJESİ YÜKSEKOVA KADIN DERNEĞİ TL Yüksekova’nın 10 köyünde ilköğretim sonrası okumak isteyen kız öğrencilere destek sağlanması.


"T.C. HAKKÂRİ VALİLİĞİ 2010 YILI KABUL EDİLEN SODES PROJELERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları