Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Meryem AVŞAR (HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Meryem AVŞAR (HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK)"— Sunum transkripti:

1

2 Meryem AVŞAR (HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK)
AKÇAN Beton’da Farkındalık Yarat,Yaşama Renk Kat! BETONU SINIFLANDIRARAK MARKALAŞTIRMAK GRUP ADI:BETONİK34 Meryem AVŞAR (HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK) Abdullah BİTKİN (İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ) Ömer DEMEZ (GEOMATİK MÜHENDİSLİĞİ) Muhammed KURT (İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ)

3 GİRİŞ Konutun yapımında kullanılan beton hakkında yeterli ve doğru bilgiye sahip miyiz? Onlarca beton çeşidi varken hepsini özelliklerini ezberlememiz ve doğru bir şekilde yorumlamamız oldukça zordur. Bu projemizle, insanların konut alışverişinde beton sınıfını rahatça sorgulayabilmesi ve anlamasını sağlayacağız.

4 GİRİŞ Örneğin Betonun Basınç dayanım
Betonda aranması gereken bütün özelliklerin Standart ölçülerini dört ana başlık adı altında gruplandırıyoruz. Örneğin Betonun Basınç dayanım Listesi aşağıdaki gibi karmaşık iken; (TS EN 206)’dan aldığımız bilgiler doğrultusunda günümüz koşulunda bu tabloda bulunan bilgileri renklendirerek,standart ölçülerine göre sınıflandırdık. Basınç dayanımlarına göre; C 8-\-C STANDART ALTI (D sınıfı), C 30-\-C50 STANDART (C sınıfı), C 55-\-C STANDART ÜSTÜ (B sınıfı), C 80-\-C100 STANDART ÜSTÜ + (A sınıfı) şeklinde gruplandırdık.

5


"Meryem AVŞAR (HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları