Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Öğrencilere, posta kutusu sayfasının bölümlerini tanıtın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Öğrencilere, posta kutusu sayfasının bölümlerini tanıtın."— Sunum transkripti:

1

2 Öğrencilere, posta kutusu sayfasının bölümlerini tanıtın.

3 Lütfen parolanızı değiştirin
Sanal Hırsızlıkla Mücadele Bölümü Zeynep Aydın Mert Sude ? @butterfly Lütfen parolanızı değiştirin Lütfen Hesap Bilgilerinizi Kontrol Edin. Kazanan Şanslı Kişi Sizsiniz! Bir kutlama mesajınız var İstek Sude, yanıt vermenizi bekliyor. Seçmeli matematik Selam ! Bedava MP3 Kazandınız ! Öğrencilere, posta kutusu sayfasının bölümlerini tanıtın.

4 Lütfen parolanızı değiştirin
Değerli kullanıcı, E-posta hesabınızla ilgili bilgileri ve şifrenizi güncellemeniz gerekmektedir. Güncelleme yapılmayan hesapların çalınma olasılığı konusunda sizi bilgilendiriyor ve sorumluluk almayacağımızı bildirmek istiyoruz. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Parolanızı güvenli bir şekilde değiştirmek için buraya tıklayın. Ne yapmalısınız? Asla linke tıklamayın. Elektronik posta sunucuları link vererek özel bilgilerinizi istemez.

5 Lütfen Hesap Bilgilerinizi Kontrol Edin.
Sanal Hırsızlıkla Mücadele Bölümü Sevgili Müşterimiz, Son zamanlarda yaşanan sahtekârlık işlemlerinin artması nedeniyle, bankamız güvenlik kurulunun aldığı güvenlik önlemleri hakkında sizi bilgilendirmek isteriz. Güncellenen yeni teknolojileri kullanan bankamız aracılığıyla yapacağınız ödemelerin güvenliğini garanti altına alıyoruz. Yeni güvenlik sisteminin yüklenmesi aşamasında, bazı bilgilerinizin kaybolma riskine karşı acilen kişisel bilgilerinizi güncelleyerek bize yardımcı olmanız gerekmektedir. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Banka Hesap bilgilerinizi online olarak teyit etmek ve onaylamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.  Güncelleme işlemlerini 15 gün içerisinde yapmadığınız takdirde hesabınıza ulaşamayabileceğinizi, Bankacılık kanunu, 15. Maddesi, 3. Bendi uyarınca bildirmek zorundayız. Saygılarımızla, Sanal Hırsızlıkla Mücadele Bölümü Ne yapmalısınız? Asla linke tıklamayın. Bankalar, özel bilgilerinizi elektronik posta yoluyla istemez. Banka bilgileriniz çalınabilir, hesabınız boşaltılabilir.

6 Kazanan Şanslı Kişi Sizsiniz!
Ne yapmalısınız? Bu pencereleri görmezden gelin, tıklamayın. Bu tür uygulamalara kredi kartı ya da kişisel bilgilerinizi girmeyin.

7 Bir kutlama mesajınız var
Zeynep Aydın Merhaba, Arkadaşın sana bir tebrik kartı gönderdi. Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak senin için özel olarak tasarlanmış tebrik kartını indir. Gizli hayranın. Ne yapmalısınız? Tebrik kartını indirmeyin, linke tıklamayın. Bilgisayarınıza kötü yazılımlar bulaşabilir.

8 İstek Mert, sizi arkadaş listesine eklemek istiyor “Merhaba! Seninle konuşmak eğlenceli olacağa benziyor. Haydi, beraber eğlenelim. Beni arkadaş listene ekler misin? - Mert” Ne yapmalısınız? Mert'i görmezden gelin ya da ondan başka mesaj almamak için engelleyin. Eğer onu tanıyıp tanımadığınıza emin değilseniz “Seni tanıyor muyum?" diye sorabilirsiniz. Mert'in kim olduğunu doğrulamadığınız sürece onu listenize eklemeniz önerilmez. Eklemek istiyorsanız; profilini inceleyin. Bunu yaparken dikkatli olun. Profiller kolaylıkla yanıltıcı bir şekilde hazırlanabilir. Arkadaş listesini inceleyebilir ve kimlerle arkadaş olduğuna bakabilirsiniz Sorun yoksa arkadaş listenize ekleyebilirsi­niz. Tanımadığınız kişilere, kişisel bilgilerinizi ve adresinizi asla vermeyin.

9 “Selam, ben Sude! Yaz tatilinde tanışmıştık, hatırladın mı?”
Sude, yanıt vermenizi bekliyor. Sudeeee “Selam, ben Sude! Yaz tatilinde tanışmıştık, hatırladın mı?” Ne yapmalısınız? Sude’yi tanıyorsanız ancak ondan daha fazla ileti almak istemiyorsanız ya da yaz tatilinde Sude diye biriyle tanıştığınızı hatırlamıyorsanız onu engelleyin. Emin değilseniz, onu tanıyıp tanımadığınızı sormak iyi ve güvenli bir seçenektir. Tanımadığınız birine asla buluşmayı teklif etmeyin.

10 Seçmeli matematik dersinden sonra şu mesaj geliyor.
? “Merhaba, ben Atakan, seçmeli matematik dersinde aynı sınıftaydık. Ödevi anladın mı? Ödev hakkında konuşmak için bana telefon numaranı yazabilir misin? ‘’ Ne yapmalısınız? Gerçekten seçmeli matematik dersi aldıysanız, bu kişiyi tanımanız mümkün. Emin değilseniz doğrulayıcı bazı sorular sorabilirsiniz. “Selam Atakan. Sınıfta nerede oturuyorsun?’ O kişiyi tanıdığınıza emin değilseniz kişisel bilgilerinizi asla göndermeyin. Eğer verdiği bilgiler doğru değilse, gerçek durumla eşleşmiyorsa, cevap verebilirsiniz ama en iyisi mesajı görmezden gelmenizdir.

11 Takip etmediğiniz birinden doğrudan mesaj aldınız.
@butterfly “Selam! Mesajlarına bayılıyorum, Çok komiksin! Bana telefon numaranı versene, daha fazla konuşalım!” Ne yapmalısınız? Kim olduğunu kontrol ettikten sonra isterseniz daha fazla mesaj almamak için onu engellemeye karar verebilirsiniz. Onu görmezden gelebilirsiniz. Emin değilseniz, önce kim olduğunu sorabilirsiniz.

12 Bedava MP3 Kazandınız! info@gencliknoktasi.com Ne yapmalısınız?
Maili görmezden gelin ve linki tıklamayın.


"Öğrencilere, posta kutusu sayfasının bölümlerini tanıtın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları