Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Oyun Genel Kuralları 7. Bir taş oyun boyunca bir çok kez renk değiştirebilir. 3. İlk 4 taş ortadaki şekildeki gibi 4 kareye yerleştirilmelidir. . 1. Her.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Oyun Genel Kuralları 7. Bir taş oyun boyunca bir çok kez renk değiştirebilir. 3. İlk 4 taş ortadaki şekildeki gibi 4 kareye yerleştirilmelidir. . 1. Her."— Sunum transkripti:

1 Oyun Genel Kuralları 7. Bir taş oyun boyunca bir çok kez renk değiştirebilir. 3. İlk 4 taş ortadaki şekildeki gibi 4 kareye yerleştirilmelidir. . 1. Her oyuncu 32 taşla başlar. 2. Herkes rengini seçerek, sırası gelince taşlarını yerleştirir. 9. Eğer oyunculardan biri hamlesinde, hiçbir taşı ele geçire- mezse, sıra karşı oyuncuya geçer. 8. Son oynanan taşın kuşattığı doğrudaki tüm taşlar ters çevrilir. 5. Amaç: Rakibinin taşlarını ele geçirmektir. Rakibin taşları, bir doğru boyunca iki uçtan da kuşatılarak ele geçirilir. 11. Oyun tahtasında en çok hangi renk taş varsa, o renkteki taşlara sahip olan oyuncu, kazanmış olur. 6. Bu durumda rakibin taşları ters çevrilerek, ele geçiren oyuncunun taşlarının rengine dönüştürülür. 10. İki oyuncu da hiçbir taşı ele geçiremeyecek bir duruma gelince oyun biter.


"Oyun Genel Kuralları 7. Bir taş oyun boyunca bir çok kez renk değiştirebilir. 3. İlk 4 taş ortadaki şekildeki gibi 4 kareye yerleştirilmelidir. . 1. Her." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları