Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dunyanın 7 harikası Slaytı başlat Slaytı başlat. Keops piramıdı Keops Piramidi, Giza Piramitleri olan 3 piramitten biridir. Firavun Khufu (Keops) tarafından.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dunyanın 7 harikası Slaytı başlat Slaytı başlat. Keops piramıdı Keops Piramidi, Giza Piramitleri olan 3 piramitten biridir. Firavun Khufu (Keops) tarafından."— Sunum transkripti:

1 Dunyanın 7 harikası Slaytı başlat Slaytı başlat

2 Keops piramıdı Keops Piramidi, Giza Piramitleri olan 3 piramitten biridir. Firavun Khufu (Keops) tarafından yaptırılmış olan piramit gerçekten harika bir yapı. Heybetli görüntüsü her açıdan harika olduğunu bize kanıtlar nitelikte. Ayrıca Keops Piramidi, Dünyanın Yedi Harikası arasında, günümüzde ayakta kalan tek yapıdır.

3 Zeus heykeli 12 metre yüksekliğe sahip bu harika heykel Yunan Tanrısı Zeus adına yapılmıştır. Değerli altın, metal parça, fildişi kullanarak yapılan yapı büyük görüntüsü ile büyük bir hayranlık uyandırıyor. Büyük bir yangın sonucu ciddi zarar görüp yok olan heykel dünyanın harikaları arasında yer alıyor.

4 Rodos heykeli


"Dunyanın 7 harikası Slaytı başlat Slaytı başlat. Keops piramıdı Keops Piramidi, Giza Piramitleri olan 3 piramitten biridir. Firavun Khufu (Keops) tarafından." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları