Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /07. 12

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /07. 12"— Sunum transkripti:

1 ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI 06. 12. 2017/07. 12
ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI / / 13:30 The social network (Sosyal Ağ) Yönetmen: David Fincher ; Senaryo: Aaron Sorkin ; Yapımcı Kevin Spacey.. 2003 yılında bir akşam, Harvard Üniversitesi öğrencisi ve bilgisayar programcısı Mark Zuckerberg, bilgisayarının başına oturur ve yeni bir fikir üzerinde çalışmaya başlar. Çılgın içerikli web günlüğü ve programlama sonucunda, kısa süre sonra global düzeyde bir sosyal network oluşturacak ve iletişimde devrim yaratacaktır. Ancak başarı bu genç girişimciyi kişisel ve yasal karmaşalara sürükler.

2 ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI. 13. 12. 2017 / 14. 12
ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI / / 13:30 Pandora'nın kutusu Yönetmen: Yeşim Ustaoğlu ; Senaryo: Sema Kaygusuz “Pandora’nın Kutusu”, bir gün kaybolduğunu öğrendikleri yaşlı annelerinin yaşadığı küçük bir Batı Karadeniz kasabasına doğru yola çıkan üç kardeşin öyküsünü anlatıyor. Yolculukla beraber kendi sorunları ve aralarındaki gerginlik de ortaya çıkan üç kardeş, Alzheimer olduğunu öğrendikleri annelerinin yanlarındaki varlığıyla kendi hayatlarını sorgulamaya başlıyorlar. Pandora’nın Kutusu yavaş yavaş açılırken anneanne ve torunu arasında filizlenen yakınlık filmin sürprizli finalini hazırlıyor.

3 ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI. 21. 12. 2017 / 22. 12
ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI / / 13:30 The Road (Yol) Yönetmen: John Hillcoat Gelecekteki kıyamet günlerini anlatan bir kitabın uyarlaması olan film, güçlü oyuncu kadrosuyla, en iyi satanlar listesindeki kitabın (The Road) gölgesinde kalmayacak gibi gözüküyor. Kıyamet sonrası atmosferinde Amerika yangın yeridir. Bir baba ve oğlunun istikameti Amerika kıyılarıdır. Amerika’yı bir uçtan bir uca geçerken ellerindeki basit tüfekle yaşadıkları macerada esas problem zor hava koşullarında nereye gittiklerini bilmemeleri ve yollarına çıkan haydutlardır. Film bilim kurgu türünde olmasına rağmen Western türünde de öğeler taşımaktadır.

4 ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI 28. 12. 2017/ 29. 12
ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI / / 13:30 The Soloidt (Virtüöz) Yönetmen: Joe Wright ; Senaryo: Susannah Grant ; Yapımcı: Gary Foster Juilliard'daki ikinci yılında şizofreniye yakalanan müzik dahisi Nathaniel Ayers, hastalığının ilerlemesi üzerine evsiz barksız kalarak Los Angeles sokaklarına düşer. Hayatını keman ile çello çalarak sürdürmeye çalışan Ayers'ın, zamanla hayatı değişmeye başlar.


"ARALIK AYI FİLM GÖSTERİM PROGRAMI /07. 12" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları