Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kagu Avustralya'nın bin küsur mil doğusundaki Büyük Kaledonya adasında yaşar. Yeni Kaledonya pullarında yer alan bu tavuk iriliğindeki kuş özellikle geceleri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kagu Avustralya'nın bin küsur mil doğusundaki Büyük Kaledonya adasında yaşar. Yeni Kaledonya pullarında yer alan bu tavuk iriliğindeki kuş özellikle geceleri."— Sunum transkripti:

1 Kagu Avustralya'nın bin küsur mil doğusundaki Büyük Kaledonya adasında yaşar. Yeni Kaledonya pullarında yer alan bu tavuk iriliğindeki kuş özellikle geceleri faaldir.

2 Baobab Ağacı Asya ve Afrika’nın tropikal iklimlerinde yetişen bazı ağaç türlerinin ortak adıdır. Yapraklarından ateş düşürücü ilaç, gövdesinden ise kağıt yapılır.

3 Venüs Sinekkapanı (böcek kapanı) ADB’nin güney doğusunda yetişir. Mineral bakımından fakir topraklarda yetiştiği için gerekli olan minerali böcekleri sindirerek sağlar. Yapraklar arasına böcekler geldiğinde kapanır ve böceği sindiren bir sıvı salgılanır.

4 Göl Soğanı Alzheimer ve çocuk felci hastalıkları için ilaç yapıldığından ötürü insanlar tarafından toplanmaktadır.

5


"Kagu Avustralya'nın bin küsur mil doğusundaki Büyük Kaledonya adasında yaşar. Yeni Kaledonya pullarında yer alan bu tavuk iriliğindeki kuş özellikle geceleri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları