Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Herkes tintine gülüyordu. Çünkü gagası çok büyüktü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Herkes tintine gülüyordu. Çünkü gagası çok büyüktü"— Sunum transkripti:

1 Herkes tintine gülüyordu. Çünkü gagası çok büyüktü
Herkes tintine gülüyordu. Çünkü gagası çok büyüktü. O gagasını ilk kez aynada görmüştü.''olsun büyükse büyük '' demiş ve aldırmamıştı.

2 Tintin nedense hep canı sıkılan bir kuştu. Yapacak birşeyde yoktu
Tintin nedense hep canı sıkılan bir kuştu.Yapacak birşeyde yoktu. Uçup dala konuyor, uçup yere iniyordu.Bir sabah gökyüzünde uçarken mavi bir bulut gördü. Bulut top olmuş ağır ağır gidiyordu.Birden tintini görmez mi? -Aaaaaa!..  şu kuşa bakın nede kocaman gagası var. Hey! kuş o gagayı nasıl taşıyorsun?

3 Tintin'in zaten canı sıkılıyordu. Bulutun alayı dahada canını sıktı
Tintin'in zaten canı sıkılıyordu. Bulutun alayı dahada canını sıktı.Hemen uçup yanına gitti.'sen misin beimle alay eden alsana'Tintin kocaman gagası ile bulutu  gagalamaz mı? Şarrrr.. Bulutun bütün suları aşağıya dökülüverdi. İşte böyle biri onu kızdırmasın bizim tintin hemen gidip gagalar. Bir gün Ali elinde balonu sokağa çıkmıştı. Kırmızı balon sevincinden uçuyor gibiydi. Ali de balonu ile övünüyordu.

4 Birden tintin balonu gördü. -Hih. balon hiç uçabilir mi. dedi
Birden tintin balonu gördü.-Hih.... balon hiç uçabilir mi?  dedi.Bunu duyan balon kızdı.'hey koca gagalı, çirkin kuş bana bak bu gökte sadece sen mi uçacaksın?' dedi.Bizim tintin bunun üzerine koca gagasıyla balonu 'buuummmm' diye patlattı. 'haydi şimdi uç bakalım ' dedi. Nedense kimse tintin ile geçinemez olmuş. Halbuki arkadaş olsalar, birlikte oynasalar,gülseler,eğlenseler olmaz mı? Ne yapıyorsa ona kocaman gagası yapıyordu. Titin yeniden oynamaya başlamış. Evet gagası büyüktü ama ne yapabilirdi böyle kalacaktı.


"Herkes tintine gülüyordu. Çünkü gagası çok büyüktü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları