Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
1
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
6
Önbüro (Front Office)
10
Concierge (Üniformalı Hizmetler)
DOORMAN
11
Concierge (Üniformalı Hizmetler)
PORTER/BELLBOY
14
KAT HİZMETLERİ (HOUSEKEEPING)
18
YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜ (FOOD&BEVERAGE DEPARTMENT) (F&B)
21
Servis Departmanı İş Tanımları
Yiyecek ve İçecek Müdürü Restoran Müdürü Kaptan Garson Komi Stajyer Diğer Servis Personeli (Tranşör, Someliye, Kahveci Güzeli)
22
Bar Departmanı İş Tanımları
Bar Müdürü Şef Barmen Barmen Bar Komisi
23
Mutfak Departmanı İş Tanımları
Executive Chef (Şef Aşçı) Sous Chef (Şef Aşçı Yrd.) Chefs De Partie (Kısım Şefleri) Chef Socier (Sos+Et Şefi) Chef Poissonier (Balık Şefi) Chef Rotisseur/Chef Grillandin (Izgara Şefi) Chef Entremettier (Sebze Şefi) Chef Potager (Çorba Şefi) Chef Garde-Magner/Larder Chef (Kasap+Soğuklar) Chef Patissier (Pasta Şefi)
24
Teknik Hizmetler Bölümü
30
Muhasebe (Accounting)
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.