Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ"— Sunum transkripti:

1 KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI

2

3

4

5

6 Önbüro (Front Office)

7

8

9

10 Concierge (Üniformalı Hizmetler)
DOORMAN

11 Concierge (Üniformalı Hizmetler)
PORTER/BELLBOY

12

13

14 KAT HİZMETLERİ (HOUSEKEEPING)

15

16

17

18 YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜ (FOOD&BEVERAGE DEPARTMENT) (F&B)

19

20

21 Servis Departmanı İş Tanımları
Yiyecek ve İçecek Müdürü Restoran Müdürü Kaptan Garson Komi Stajyer Diğer Servis Personeli (Tranşör, Someliye, Kahveci Güzeli)

22 Bar Departmanı İş Tanımları
Bar Müdürü Şef Barmen Barmen Bar Komisi

23 Mutfak Departmanı İş Tanımları
Executive Chef (Şef Aşçı) Sous Chef (Şef Aşçı Yrd.) Chefs De Partie (Kısım Şefleri) Chef Socier (Sos+Et Şefi) Chef Poissonier (Balık Şefi) Chef Rotisseur/Chef Grillandin (Izgara Şefi) Chef Entremettier (Sebze Şefi) Chef Potager (Çorba Şefi) Chef Garde-Magner/Larder Chef (Kasap+Soğuklar) Chef Patissier (Pasta Şefi)

24 Teknik Hizmetler Bölümü

25

26

27

28

29

30 Muhasebe (Accounting)

31

32

33

34

35


"KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları