Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kurgu kuşağı\Zehra radoplu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kurgu kuşağı\Zehra radoplu"— Sunum transkripti:

1 Kurgu kuşağı\Zehra radoplu
İpek karakuş 7-h 601 Kurgu kuşağı\Zehra radoplu

2 hayeller

3 hayeller 1- Bahçeli ayrı eve çıkmak. 9-Bungee jumping.
2- Araba almak Zayıf olmak. 3-Uçmak jetski ye binmek 4-Işınlanmak Özel üçak. 5-İyi bir iş Özel helikopter. 6-Zengin olmak Her yeni çıkan telefona sayip olmak. 7-Zihin okumak Her isteğimin olması. 8-Denizde evimin olması.

4 sorunlar

5 sorunlar 1-Evsiz insanlar. 9-Çevre kirliliği.
2-İşsizlik Herkezin arabasının olması. 3-Hasta canlılar Tükenmez kalemi tükenmesi. 4-Eğitim sıkıntısı Anlemle erken yatmada tartışma. 5-Tırafik sıkıntısı Şiddet. 6-Cinsiyet ayrımı Cinsel istismar. 7-Uçlu kalemin ucunun bitmesi Öğrennci öğretmen masaları. 8-Demokrasi.

6 Seçtiğim sorun: Öğrenci öğretmen masaları.

7 .bu tuş öğretmene rahatsızlığını bildirmek için olan tuştur.
Öğrenci masası: .bu tuş öğretmene rahatsızlığını bildirmek için olan tuştur. .bu tuş ise kilitleri açan tuştur.

8 Öğrenci masası: Ayrıca öğrenciler ders olmadığı zamanlarda kitaplarını koyabilecekeri kilitli çekmeceler ve tabletlerini koyabilecekleri yine kilitli çekmecelere sahiptir (tabletler masaya sabitli olduğu için çalma,kaybetme sorunlarıda ortadan kalkacak.) ola ki dersin olduğu kitabı okulda unuttuysan, internette kitapların doldurulabilir sayfalarının olmasıyla öğretmene ödevini e-posta ile aktarabileceksin.

9 Öğretmen masası: .pembe tuş öğenciden gelen uyarıyla yanıp sönmektedir(ayrıca hangi öğrenci olduğunu bulabilmesi içinde öğrencinin masasındaki uyarı tuşuda yanmakta) .mor tuş ise öğrencilerin arasına bir tahta çıkarmaktadır bu da kopya ve konuşmayı engellemektedir.(bu tuşa bastıktan sonra öğrenci masasındaki uyarı tuşunada basmalıdır. .bu tuş ise öğretmen masasındaki her öğretmene özgü kilitli yeri ortaya çıkarmakta.

10 Öğretmen masası: .bu tuş ise öğretmenin tabletinde kileri akıllı tahtaya ve öğrencilerin tabletlerine kablosuz ulaşmasını sağlamaktadır.

11 Öğrenci masası:

12 Öğretmen masası:


"Kurgu kuşağı\Zehra radoplu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları