Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BULUT SINIFI OKULUM VE BEN Tarih/Sayı: Ekim 2017/1

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BULUT SINIFI OKULUM VE BEN Tarih/Sayı: Ekim 2017/1"— Sunum transkripti:

1 BULUT SINIFI OKULUM VE BEN Tarih/Sayı: Ekim 2017/1
Değişiklikler, yenilikler farklı heyecanlar yaratır. Bazılarımızın ilk kez deneyimleyeceği bazılarımızınsa deneyimlerine deneyim katacağı bir zaman dilimdeyiz. Hepimiz okulumuza hoş geldik  Okulumuzda eğlenerek öğrendiğimiz ilk etkinliklerimizi de siz değerli ailelerimizle paylaşmak istedik  Öncelikle sınıf ismimizi belirledik. Gökyüzünde özgürce dolaşan bembeyaz bulutları çok sevdiğimiz için sınıfımızın ismi BULUT oldu..

2 Okulumuzun içini ve bahçesini çok merak ettiğimiz için öğretmenimizle birlikte çevre gezisi yaptık.
Önce kendi alanımızdaki kardeş sınıfları, Müdür Yardımcısı Başak Öğretmenin odasını ziyarete gittik. Sonra, kendi alanımızda bizler için oluşturulmuş alanları meraklı gözlerimizle inceleyip sohbet ettik 

3 Haydi Etkinliğe… En sevdiğimiz şey oyunlarla öğrenmek..
Oyun oynamak bizim en önemli işimiz.. Oyun hamurlarıyla, eğitici oyuncaklarla oynadık, bu ayki kavramları öğrendik..

4 Hava güneşli ve güzelse BULUT hemen çıkar bahçeye 
Bahçe oyuncaklarımızla da oynadık. Güzel havada güneşten yararlandık, sıra bekleme, yardımlaşma ve paylaşmayı da grup halinde hareket ederek içselleştirmeye başladık. Özel günlerimiz var bizim. Bunlardan biri de renk günü. İşte karşınızda Kırmızıyı Seven Bulut Sınıfı. Bizler her hafta bir renk seçip o renkle ilgili etkinlikler yaparak, o renkle özdeşleşmiş nesne ve varlıkları gruplandıracağız.

5 OKULUMU SEVİYORUM. ÇÜNKÜ; Talha Eymen: Okulum çok güzel
OKULUMU SEVİYORUM. ÇÜNKÜ; Talha Eymen: Okulum çok güzel. Ayça Ela: Benim okulum olduğu için. Yusuf Selim: Çok seviyorum. Selim Tuna: Lambalar değişik, susadığımızda da değişik bir su içme yeri var. Oğuz Kağan: Çok seviyorum. Büyüyünce büyük okula gideceğim.


"BULUT SINIFI OKULUM VE BEN Tarih/Sayı: Ekim 2017/1" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları