Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Gourmand Fragrances for EDP By Froma

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Gourmand Fragrances for EDP By Froma"— Sunum transkripti:

1 Gourmand Fragrances for EDP By Froma
Froma’dan EDP için Gurme Esansları

2 11412942 SECRET TASTE Oriental Gourmand Oryantal Gurme
Cherry, Rasberry-like fruits come together for a feastful starter and continue with a surprising note of caviar touched with fig. Reflect your modern freshness with this fragrance. CHERRY, RASBERRY, FIG , CAVIAR FIG TREE, FIG LEAVES Oryantal Gurme Vişne, Ahududu benzeri meyveler neşeli bir başlangıç oluştururken incirle taçlandırılmış havyar notu ile devam eder. Modern tazeliğinizi bu esansla yansıtın.

3 1412940 TAHITI BEACH Floral Fruity Çiçeksi Meyvemsi
MANGO, BLOOD ORANGE, NECTARIN, VANILLA , LOTUS, WATER LILY, RASBERRY, STAR APPLE MUSK, SANDALWOOD, COCONUT Tender and egzotic fruity floral fragrance. Sandalwood ,musk and velvety coconut and mango, nectareous juicy fruit on a creamy backdrop. Its a contract for those who like adventure. Çiçeksi Meyvemsi Hassas ve egzotik meyvemsi, çiçeksi bir esans. Sandal ağacı, musk, ipeksi hindistancevizi ve mango’nun nektarları sulu meyve notlarının kremsi bir arka planla muhteşem uyumu. Macera sevenler için bir sözleşme.

4 LILY OF THE WALLEY, JASMIN, ROSE
DELICIOUS LOVE Floral Fruity GRAPEFRUIT, CASSIS, APRICOT , LILY OF THE WALLEY, JASMIN, ROSE APPLE, SANDALWOOD A combination of delicious fruit and tender flowers for a refreshing feminine fragrance. Shiny grapefruit, black currant and appricot dried under sunlight, dance with the heart of lily of the valley ,rose petals and jasmin. Çiçeksi Meyvemsi Lezzetli meyveler ve hassas çiçeklerin tazeleyici ve kadınsı bir esansı için bir kombinasyonu. Parlak Greyfurt, Siyah Frenk Üzümü ve güneş ışığında kurutulmuş kayısının, mügenin kalbi, gülün yaprakları ve yaseminle dansı.

5 PEACH BLOSSOM,HELIOTROPE
NIGHT DRESS Oriental Floral Gourmand Perfect for a special night out. Mandarin, fresia, and love of red apple make an opening. Lustful almond and creamy notes add to the charm. To incease feminine and softness of the heart notes vanilla flowers join. Base notes are strong sexy amber and vanilla.. FREESIA, RED APPLE RHUBARB, PINEAPPLE , LILY OF THE WALLEY, PEACH BLOSSOM,HELIOTROPE SANDALWOOD, MUSK, AMBER, VANILLA Oryantal Çiçeksi Gurme Dışarıda özel bir gece için mükemmel. Açılışı Mandalina, frezya ve kırmızı elmanın aşkı yapıyor. Şehvetli badem ve kremsi notlar çekiciliğine katkıda bulunuyor. Kalp notasının kadınsılığı ve yumuşaklığı arttırmak için vanilya çiçekleri sahne alıyor. Dip notları seksi amber ve vanilya.

6 SANDALWOOD, MUSK, AMBER, VANILLA
SEXY THINGS Oriental Gourmand VANILLA CHOCOLATE SANDALWOOD, MUSK, AMBER, VANILLA A soft start with vanilla turns into a unique harmony with chocolate’s delightful taste. Vanilla flower, amber and musk are the striking notes to reach the summit of femininity. Oryantal Gurme Vanilyalı yumuşak bir başlangıç çikolatanın hoş lezzeti ile eşsiz bir harmoniye dönüşüyor. Vanilya çiçeği, amber ve musklar, kadınsılığın zirvesine ulaştıran çarpıcı notları oluşturuyor.

7 Thank You… Teşekkür Ederiz…


"Gourmand Fragrances for EDP By Froma" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları