Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Reklamlar Bir malı tanıtıp beğendirmek için yapılan çalışmalara reklam diyoruz. Reklamlar televizyon, radyo, gazete, dergi ve duvar panoları aracılığıyla.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Reklamlar Bir malı tanıtıp beğendirmek için yapılan çalışmalara reklam diyoruz. Reklamlar televizyon, radyo, gazete, dergi ve duvar panoları aracılığıyla."— Sunum transkripti:

1

2

3 Reklamlar Bir malı tanıtıp beğendirmek için yapılan çalışmalara reklam diyoruz. Reklamlar televizyon, radyo, gazete, dergi ve duvar panoları aracılığıyla yapılır.

4 Reklamlar Reklamın amacı tüketiciyi bilinçlendirmek ve malın satışını artırmaktır. Reklam için slogan cümleler yazılır, afişler hazırlanır. Ürünlerin özellikleri anlatılır.

5 Reklamlar Reklamı yapılan mallardan ihtiyacımıza ve bütçemize uygun olanı almalıyız. Bazı ürün reklamları bizi yanıltabilir.

6 Reklamlar Zor durumda kalmamak için alacağımız ürünü yakından incelemeliyiz. Kaliteli ve fiyatı uygun olanı tercih etmeliyiz.

7

8

9

10

11

12

13

14

15


"Reklamlar Bir malı tanıtıp beğendirmek için yapılan çalışmalara reklam diyoruz. Reklamlar televizyon, radyo, gazete, dergi ve duvar panoları aracılığıyla." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları