Herkes Ve Birkaç Kişi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN F5 tuşuna basınız.
Advertisements

Madde ve Değişim 1.
Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara,
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ EMRİYE KÜÇÜK
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Tek Kişilik Aşk Müzik: Candan Erçetin/Sensizlik İnternetten alıntı.
Aşkta Sınırlar ve Sinirler
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN.. Murathan Mungan
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Hani erken inerdi karanlik,
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
Bismillahirrahmanirrahim Allah’ım Lütfet ki, gittiğimiz her yere barış götürebilelim Bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. Nefret olan.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Hazırlayanlar kimmiş biliyor musun?
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Yazı ve çizim: Zikrullah KIRMIZI 2010
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
Kurallar.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
DÜNYANIN HAREKETLERİ Dünya uzayda nasıl hareket eder ?
VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR!
 Şiiri yorumlamak için önce şiir dikkatle okunmalıdır.Bunun yanında şiirin en doğru ve en gerçek yorumu söz konusu değildir.Çünkü bir şiirin gerçekte.
YAŞ OTUZBEŞ.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
DOĞAL AFETLER VE KORUNMA YOLLARI
KALANIN ARDINDAN (sesli) Hep birlikteydik, masmaviydi hava; ne çok seviyordu herkes birbirini. Gitara yeni başlamıştım; çalacaktım ama utanıyordum.
YILIN BÖLÜMLERİ.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
BİR ESKİ OTOMOBİL Ben bir otomobilim. Eskimişim. Buraya atmışlar. Çok zaman geçmiş. Kimse almamış. Ben bir otomobilim. Eskimiş.
UNUTMA Ki ….
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Seni seviyorum; seni çok seviyorum Ben de seni; ben de seni çok seviyorum...
kısa metrajlı yazı ses düğmesini açabilirsiniz
Zamansızdır hep ayrılık.... Yalnız hayat bin işkence, Kim demiş ki bahtiyarlık? Can bedenden gitmeyince, Zamansızdır hep ayrılık.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
SmilemouseGermany Sushi hikayesi Sushi hikayesi Japonya ‚dan bir haber ! Öyle bir ülke ki her balik cesidi rahatlikla tüketilebiliyor …
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
ÖNERMELER MANTIĞI Yılmaz KILIÇASLAN.
GiTTiĞiN YeR.
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
Bismillahirrahmanirrahim

Sis de dağılır.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
BİR AŞK HİKAYESİ Bizimkisi bir aşk hikayesi
YALAN (2).
AKLIMDASIN...
GÜNEŞ ISITIR HERKESİ MEVSİMLER HERKES İÇİNDİR YALNIZ ÇIĞ ALTINDA KALAN SELE KAPILAN HER ZAMAN BİRKAÇ KİŞİ… K .M.
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Bana Zamandan söz ediyorlar
OTUZ BEŞ YAŞ.
MEVSİMLER.
Aşkın Karanlık Metali İ stersen Hiç Başlamasın Melis Beril Yemişçi LP5.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Sunum transkripti:

Herkes Ve Birkaç Kişi

Yağmur Herkese Yağar Güneş Isıtır Herkesi Mevsimler Herkes İçindir Yalnız Çığ Altında Kalan Sele Kapılan Her Zaman Birkaç Kişi.

Herkes İçindir Aşk Da, Ayrılık Da Yalnızca Birkaç Kişi Ölür Acıdan Eskiden Ölümle Tartılırdı Ayrılık Kiminin Hayatı Yalnızca Unutkanlıktan.

Her Şey, Herkes İçin Değildir, Oysa Kimi Hiç birşey Ögrenmez Karanlıktan Yalnızlığı Kullanmayı Bilmez Kimi Kimi Ayrılamaz Karanlıktan.

Yağmur Herkese Yağar Ama Çok Az İnsan Tutar Yağmurun Ellerini Yağmur Herkese Yağar Ama Çok Az İnsan Tutar Yağmurun Ellerini. Onca Şarkı, Onca Film, Onca Roman Ama Sevmeye Yetmez Herkesin Kalbi.

Çığ Altında Kalan Sele Kapılan Aşktan Ve Acıdan Ölen Birkaç Kişi

Dünyayı Başka Bir Yer Yapmaya Yeter Aslında Onların Hikayesidir Anlatılan Diğerleri Dinler, Seyreder, Geçer Gider. Geçer Gider Herkes; Hikayelerdir Geriye Kalan. Murathan Mungan