Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YOLCULUK Veda ettim gençliğimin gamsız geçen rüyasına, Çıktım aşkın nihayeti bulunmayan sahrasına. Bilmiyordum yol neresi? Varacağım yer neresi? Dayanarak.
Advertisements

BEBEK Bir bebek gibi şımartsam seni Ellerimle beslesem Yıkasam
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
A ş ka Ayıp Müzik : Bert Keampfert ( Tenderly ) Günümüz insanı aşka aşık, aşığa değil...
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
kıymetli bir hazinedir...
Benim biricik Canım Babacığım
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
GÜL'E DAİR ....
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Kaos günlerinden hırpalanmış kalbimle Durup düşünmeden dönüyorum aynı yerde Kızıl bir gece bekliyor beni kan.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan
En çok neyi yakıştıramadım ki kendime? Aşk acısı çekmeyi mi, yaralanmayı mı, gülüp geçmeyi, Beceremediğime öfkelenmeyi mi, kendimi sorgulamayı mı? Belki.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
=>SÖZCÜKTE ANLAM<=
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
AŞKLaRıM.
BENİ UNUTMA.
Hülya Büyüköner Cansıla
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
BABALAR VE KIZLARI.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
=>SÖZCÜK TÜRLERİ<=
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
GiTTiĞiN YeR.
=> SÖZCÜKTE ANLAM <=
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
adım an bugün Beni sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman
Sevgi çiçekleri.
Belirsizliğin Belirsizliğin İnançsızlığın İnançsızlığın Nedensizliğin Nedensizliğin Kara yazılarındayım Kara yazılarındayım Hayata anlamsızlığın Hayata.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Adı yok.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Sunum transkripti:

Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi İçimde senli çağlayanlar çoğaltıyorum Aşka patlamak üzereyim Suskunluğumdan aşkımın çığı düşmek üzere Haberin olsun Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Suskunluğumdan bin sevda doğurmak üzereyim

Seviyorum seni özlüyorum Özleminden damıtıyorum aşkı Özlemine dokunan her anışta Sevdaya dalıyorum Bırakıp herşeyi ardımda Hayallerimde seni yaşayacak kadar Yeni doğan her günde Sana dair bir sevda yaratacak kadar Seviyorum seni Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil haberin olsun Özlemenin sonu yok Seni sevmenin de sonu yok Seni çok özlüyorum haberin olsun

özlüyorum Haberin olsun Umarsızca bakıyorum güneşin yolculuğuna Gün seninle başlıyor ne de olsa Seninle bitiyor Habersizim mevsimlerin deviniminden Seninle hep bahar Sensiz hep hazan ne de olsa Seni çok özlüyorum Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Haberin olsun

haberin olsun Boran kar vurmuyor tenime Sensizlikte üşümenin adı yok Başka tanımı yok Sevişmelerin hayali ile yanmanın sonu yok Seni çok özlüyorum haberin olsun Geçen giden arabalardan Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil haberim yok Yürüyen insanların suretinden iz yok Ruhumda senin ayak izlerinden başka iz yok Senin sesinden başka ses yok

duymuyorum aldırmıyorum yok yok Haberin olsun Savaşlar çıkıyor duymuyorum Barışlar oluyor aldırmıyorum Benim yok sevdandan başka umarım Özleminden başka düşündüğüm bir şey yok Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Seni çok özlüyorum Haberin olsun

Nil www.by.kulubu.com Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com