Burçlar ve özellikleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Advertisements

1 Ocak 1989 – 31 Aralık 2004 Güneş Tutulmaları (3)
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
DÜNYA’NIN EN ZEHİRLİ 7 CANLISI
“Mutlu Olabilmek İçin İpuçları” Özgür ŞAHİN / kendinigelistir.com.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
P a z a r S a b a h l a r ı.
Bu India’dan gelen TANTRA.
BURÇLAR VE ÖZELLİKLERİ
CUMHURİYETE NASIL KAVUŞTUK
UZAKTAKİ ARKADAŞLARIM
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Aldığım Kurslar 1998 HAZIRLAYAN Abdulmuttalip ŞAHİN Mart
Cumhuriyet’e Nasıl Kavuştuk?
Zor insanla başa çıkma yolları
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Aralık 2012.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
Matematik 1 Takvim Nedir?.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
ERGENLİK DÖNEMİ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ ve AİLE İÇİ İLİŞKİLER
Dünya hep dönüyor.
Burcunuzun üzerine tıklayın...
ZAMANI ÖĞRENELİM.
DEĞERLER EĞİTİMİ DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK.
DOĞDUĞUNUZ GÜN VE RENGİNİZ BAŞLA.
KOÇumuzu kaybettik onu ARIYOZ. Gören duyan var mı?
Hİkmet SIRMA
GECE GÜNDÜZ Dünya’nın kendi ekseni etrafında dönmesiyle gece – gündüz oluşur.
HANGİ AYDA DOĞDUNUZ.
Hedef ve Amaçlar Çocuklara mevsim ve ayları öğretmek,bunları sırasıyla sayabilme becerisini kazandırmak. Mevsimlerin hangi aylardan oluştuğunu kavratmak.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
ÇOCUGUNUZU YAŞ GRUPLARINA GÖRE TANIYOR MUSUNUZ?
Mevsim Şeridi
HANGİ BURÇ SENİ NASIL ETKİLER... Burcunuzun üzerine tıklayın...
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
Hazırlayan
BİRBİRİMİZİ FARKLI ANLADIĞIMIZ KİŞİYLE NASIL İLETİŞİM KURALIM Kocaeli Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Birimi ve Psikiyatri Anabilim Dalı sunuyor Kocaeli.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
DEĞERLER EĞİTİMİ DÜRÜSTLÜK.
İLETİŞİM.
ANNE BABA TUTUMLARI Karatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ AİLE EĞİTİM SEMİNERİ
Hazırlayan: Kubilay AĞBAL AYDIN MYO
EĞİTİMDE AİLENİN ÖNEMİ
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
ALAN TERCİHLERİ VE MESLEK SEÇİMİ
ERGENLİK ve PROBLEMLERİ
SEVGİLİ ANNE-BABALAR. Gençlerimizin sorumluluk sahibi, başarılı, mutlu,olumlu,kendilerini ve yaşamayı seven insanlar olarak yetişmelerini istiyorsak;onlara.
ÖZSAYGI VE ATILGANLIK.
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
GÖKKÜRESİ VE TAKIMYILDIZLAR
ZAMANI ÖĞRENELİM.
EYVAH ÇOCUĞUM ARTIK ERGEN!
Yapısal Kişilik Kuramı
İSKENDERUN SAHİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
MEVSİMLER.
ALAN TERCİHLERİ VE MESLEK SEÇİMİ
Bu India’dan gelen TANTRA.
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
EYVAH ÇOCUĞUM ARTIK ERGEN!
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
DOĞDUĞUNUZ GÜN VE RENGİNİZ BAŞLA.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
EVİMİZ VE AİLEMİZ Bekleriz….
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

Burçlar ve özellikleri ÖĞRENCİ ADI , Burçlar ve özellikleri

BURÇLAR Koç burcu 21 mart 20 nisan Boğa burcu 21 nisan 20 mayıs İkizler burcu 21 mayıs 21 haziran Yengeç burcu 22 haziran 22 temmuz Aslan burcu 23 temmuz 23 ağustos başak burcu 24 ağustos 24 eylül Terazi burcu 24 eylül 23 ekim Akrep burcu 24 ekim 22 kasım Yay burcu 23 kasım 21 aralık Oğlak burcu 22 aralık 20 ocak Kova burcu 21 ocak 19 şubat Balık burcu 20 şubat 20 mart

KOÇ BURCU

Koç insanı anlık tepkiler gösterir Koç insanı anlık tepkiler gösterir.bütün cesareti ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır.bu yüzden hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret etmez Son karar adımını atmakta tereddüt eder. Büyük amaçları, Koçu gerçekte sadece global olarak ilgilendirir. Küçük detaylar, ufak tefek noktalar ona dehşet verir.

BOĞA BURCU

Sabırlı sorumluluk sahibi boğa,burçlar içinde en insancıl ve sıcak kanlı olanıdır.burç aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle, tahminen okulda "ezber dersleri"nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa konuya olan ilginiz de hemen dağılır. Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür.

İKİZLER BURCU

İkizler Zodyak ta ki üçüncü burçtur İkizler Zodyak ta ki üçüncü burçtur.siz yaz başlangıcınız en güzel haberlerini getirirsiniz.ikizler burcunun erkeği çok çapkındır sevdiğini çok rahat aldatabilir. Hareketleriniz ve konuşmalarınız da çok dürüst olduğunuz söylenemese de her durumda açık ve tarafsızsınız. Fikrinizi değiştirmeye hazırsınız. Size göre içten pazarlıklı hareketler, fikirlerinizi gerçekleştirme alanınızı daraltan, anlaşılmaz hareketlerdir. Sonuçlar, sizin için her zaman can sıkıntısıyla bağlantılıdır.

ASLAN BURCU

Kişiliğinde canlılığı ihtirası temsil eder. yürüyüşü Kişiliğinde canlılığı ihtirası temsil eder.yürüyüşü.canlı hareketleri,sıcaklığı sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler, bazılarına fazla gelebilir ve bu yönüyle sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.

BAŞAK BURCU

Başağın ayakları sımsıkı yere basar zaten onu etkileyen topraktır Başağın ayakları sımsıkı yere basar zaten onu etkileyen topraktır.çok titiz ve özenlidir. Başakların göze çarpan başka bir özelliği de kendilerine çok dikkat etmeleridir. Bu, başka burçların sinirine dokunabilir, örneğin Başağın yatak odasındaki büyük aynanın önün de sivilce ve deri bozuklukları ile uğraşmaları gibi... Başak erkekleri için saç dökülmesi en büyük talihsizliktir. Her sabah şakaklarındaki boşluğun büyüyüp büyümediğini kontrol ederler

TERAZİ BURCU

Bir çelişkiden kurtulup başka çelişkiye düşmesi teraziyi temsil eder,bazen dengesiz davranışlar sergiler. Sanatsal kavgalarda tarafsız kalmaya çalışır. Bu tartışmayı gerekli kararlılıkla sürdüremez ve sonuçta uzlaşma sağlamaya çalışır. Belirgin olarak zıt bakış açılarını uzlaştırma, ortasını bulma ve barışı sağlama yeteneği ona tekrar hainlik, yüzeysellik ve ilkesizlik getirir. Bu, sadece herkes tarafından sevilmek için, dizginleyemediği arzusundan kaynaklanır

AKREP BURCU

Akrep burcu çok kıskanç,alımlı,neşeli bir burçtur,hisleri çok kuvvetlidir sakın ondan bir şey saklamayın yakalar. Akrep erkeği çekilmez bir eştir. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir. Olgun Akreplerse, gerçeği bulma yolunda bitmek bilmez isteklerle dolu, kendilerine ve diğer insanlara karşı umursamaz olurlar. Bu burçta birçok dahi doğmuştur.

YAY BURCU

Yay hayatı kimsenin sevmediği kadar çok sever ve ona kendi damgasını vurmaya çalışır. Yay insanı, olağanüstü değişkendir. İster istemez Yayı etkileyen ve bir kuğuya ya da bir buluta dönüşebilen Jüpiter akla gelir. Daima yeni ülkeleri keşfetmek onun için çok caziptir. Merakı tatmin olduğunda, bu bölgeler onu artık pek ilgilendirmez.

OĞLAK BURCU

Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır 30 yaş öncesi ve sonrası Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır 30 yaş öncesi ve sonrası.ilk 30 yılında oğlak kendini arayış içinde bulur.30 yaşından sonrada deneyimlerini yerine oturtur. Oğlak, titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, ikiyüzlülük ve riyakârlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder.

T.C BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİGADİÇ MESLEK YÜKSEK OKULU ULAŞIM ve TRAFİK HİZMETLERİ PROGRAMI PROJE YÖNETİCİSİ NİLAY ELTUNÇ PROJE DANIŞMANI DR.AHMET FİDAN © COPYRIGHT Bu slayt temel bilgi teknolojileri uygulama projeleri kapsamında hazırlanmıştır OCAK 2009 BALIKESİR