İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Advertisements


Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Şiir Müzik : H.MANCINI.
AŞK YARASI SESLİDİR.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
Kıl Beni Ey Namaz !.
Yıktın Mavi Hayallerimi
KIL BENİ EY NAMAZ. ÇÖLLERDEN TOPLA HÜCRELERİMİ… RAHMETİNİN SERİNLİĞİNDE YIKA KALBİMİ…
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Dün bütün gece Seni düşündüm ateşler içinde yanarak, Bir an geldi ki
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
BENİ UNUTMA.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SeNDeN SoNRa.
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Ses Basınız.
Adı yok.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
DESEM Kİ.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
Bırakta Gözlerinde Ölüp Gideyim
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ

İçimin kuytularına düş sevgili Düş, yüreğimin tenha köşelerine Düşür beni şiirlerine Yağ sevdamın toprağına Yıldırım ol,düş üzerime Yaz beni sevda diye dizelerine Görünsün sevdam inci,inci gözlerinde İçimin kuytularına düş sevgili Düş, yüreğimin tenha köşelerine Düşür beni şiirlerine Yağ sevdamın toprağına Yıldırım ol,düş üzerime Yaz beni sevda diye dizelerine Görünsün sevdam inci,inci gözlerinde

Düşerim senli düşlere Düşlerimde alırım gülüşlerime Gülüşlerim eş olur gülüşlerine Ah öyle muhtacım ki sevgine Adaklarım var hep sana,senin ismine Düşerim senli düşlere Düşlerimde alırım gülüşlerime Gülüşlerim eş olur gülüşlerine Ah öyle muhtacım ki sevgine Adaklarım var hep sana,senin ismine

Çıkar beni bu sensizlik ayazlarından Yüreğime dolsun baharının mutluluğu Dolsun yüreğime gelişinin sevinci Çoğalayım,umudu ek de yüreğime Vuslatın vursun,hasretimin yüreğine Vursun da,orada serilsin hasretler yerlere Akıp gitsin içimde ki sevinç nehirlerinde Varlığın sarılsın bedenime Çıkar beni bu sensizlik ayazlarından Yüreğime dolsun baharının mutluluğu Dolsun yüreğime gelişinin sevinci Çoğalayım,umudu ek de yüreğime Vuslatın vursun,hasretimin yüreğine Vursun da,orada serilsin hasretler yerlere Akıp gitsin içimde ki sevinç nehirlerinde Varlığın sarılsın bedenime

Düş sevgili Düşümde ki sevgili Düş boşluklarına içimin Islanmasın sensizlikten gözlerim Serpil yüreğimin tenhalarına,aydınlansın karanlığım Kursağımda kalmasın senli sevdalarım Göğüs kafesimde bu sevda büyüsün Bülbül olsun,yüreğimde şakısın Her yerimden yedi veren güllerim fışkırsın Ümit olsun gözlerime,sıcacık bir bakışın Seninle dolsun bütün boşluklarım Düş ki; düşlerim gerçek olsun Düş sevgili Düşümde ki sevgili Düş boşluklarına içimin Islanmasın sensizlikten gözlerim Serpil yüreğimin tenhalarına,aydınlansın karanlığım Kursağımda kalmasın senli sevdalarım Göğüs kafesimde bu sevda büyüsün Bülbül olsun,yüreğimde şakısın Her yerimden yedi veren güllerim fışkırsın Ümit olsun gözlerime,sıcacık bir bakışın Seninle dolsun bütün boşluklarım Düş ki; düşlerim gerçek olsun

Gel sevgili,sev sevgili,sar sevgili Sensizlik sarsıyor beni Düş sevgi li,sevdamın kollarına düş sevgi li Benli sevdalara bırak kendini Gel sevdama ser, gel de ser yüreğini Düşümdeki sevgi li Düşlerimin nedeni sevgi li İçimin kuytularına düş sevgi li MıSRa Gel sevgili,sev sevgili,sar sevgili Sensizlik sarsıyor beni Düş sevgi li,sevdamın kollarına düş sevgi li Benli sevdalara bırak kendini Gel sevdama ser, gel de ser yüreğini Düşümdeki sevgi li Düşlerimin nedeni sevgi li İçimin kuytularına düş sevgi li MıSRa