AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar

Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Benim biricik Canım Babacığım
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
İnsan ne kadar az düşünürse o kadar çok konuşur....
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
En çok neyi yakıştıramadım ki kendime? Aşk acısı çekmeyi mi, yaralanmayı mı, gülüp geçmeyi, Beceremediğime öfkelenmeyi mi, kendimi sorgulamayı mı? Belki.
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
AŞKLaRıM.
Derya… ERKAN İNAY 2010 Sayfayı okuyunca tıklayınız, İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
NERDESİN İSHAK SAKA.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.
Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurunu bulamadın!...
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZORUMA GİDİYOR.
AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA
Seni görmek sesini duymak
SeNDeN SoNRa.
Ses Basınız.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
BiLMeZSiN.
Sunum transkripti:

AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı yaşadım bedenimde? Kaçıncı yağmurların sağanağında kalışlarım? Senli günlerime kaç bakış feda ettim? Nasıl içime oturmuş işkencedir yokluğun? İçim titriyor.. Yoksun.! Gel ört üstüme sevdanı Isınsın sensizliğimin soluğu Sıcaklığın yayılsın tenime Bir güvercin uçur şu yüreğime Beyazları umuduma karışsın Yüreğime umutlar aksın Gözlerimin yoksul bakışlarına sen yağsın Gel kasımlarda yeniden çiçeklerim açsın

Tutamıyorum hayatı ucundan Sana kayıp gitmişken sevdam Sen kayıp gitmişken sevdamın avucundan Ve hala çekilmiyorken sevdan başucumdan Ben eksik bir cümleyle dolaşıyorum Ki tüm cümlelerim seninleyken Cebimde birikiyor sensizliğim Kaç çizik attım duvara bilsen Kaç dilek tuttum yıldızlara bir sorsan Kaç gece sevdamı yaktım Kaç seherleri karşıladım gözlerimde ki resminden Hep gün doğumlarında doğurdum sevdamı yeniden Güneşi karşıladım hep, güneş tutulmalarında kaldım

Pembe düşlere yattım,siyahlarla kalktım Senli rüyalara daldım,sensizliğe uyandım Seni sevdama aldım,sevdasızlığına kaldım Yaseminler açarken ağustosun ortasında Ben karlara tutuldum Sevdanın yollarında bir hiç gibi yutuldum Eridim,bittim,kayboldum... Kayboldum kendimden Kayboldum kimliğimden Şimdi beni sorarsan eğer benden Ne olur,alırsan bir haber,bana da haber ver... Ki bulayım kendimi bensizliğimde ben Ki bilirim Bulurum ancak kendimi sensizliğimde ben Kaldıysa eğer,bir parçacık eski benden

Savruldum hasret rüzgarlarında Topladım hüznümü sensizliğin sokaklarında Hep yandı içimde bir sevda Tüttü dumanı başımda İnci inci seni akıttım göz yaşlarımda Anılarım nöbete durdu Kalbim hep benden hesap sordu Vereceğim hiç bir cevabım yoktu Sende kalan cevaplarım çoktu Ağlamak gitmiyor içimden Gelsen hasretini çektiğim Gelsen, göz yaşlarımı silsen,dudaklarını sürsen Her busende yüzüme mutluluk çiçeklerimi eksen Gözlerimin içine baksan,bakışlarında boğulsam

Sen bilmezsin yüreğimde ne çoksun Bilirim gelirsen eğer Varlığında gelir baharlar Bilirim kasımlarıma yağar ağustoslar Sen yüreğime saplanmış aşktan bir oksun Gel ızdırabım sevinçlerimle boğulsun Hep yıldızlara astım seni Gün doğumlarında avuçladım yeniden sensizliğimi Delişmen bir zamanın zamansızlığında kaldım Ben hep sensizliğimi avuçlarımda sakladım Hiç bir sokağımın adresi yok artık Hiç bir şehir değil bana tanıdık Yollarım,nereye gitsem hep çıkmaz,hep sapaklık Hep bana kalan kocaman bir sensiz yalnızlık

Oysa,ne türküler söylemiştim sevdana Ne sazlar çalmıştı yüreğim aşkına Orkestralar kurulmuştu içimde aşkınla Avare avare dolaşırken şaşkınlığımla İçimde voltalar atan aşkınla Şimdi kalakaldım sevdamla bir başıma Ah yüreğimin segah makamı duysana Artık dilimde ki bütün şarkılar hüzzam makamında ......Hüzzam ...........................makamında MıSRa