1 iFour Modeli: Mucit Perspektifi (Inventor Perspective)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
VOTED THE BEST OF THIS YEAR
Advertisements

Do you know who I am? Kim olduğumu biliyor musun?.
“IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013, BOGAZICI UNIVERSITY Indusrtializer 1 “IP Universities” Istanbul, May 23 to 25,
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Remarketing with Google. Target customers who are already showing interest in your business.
1 Kelime Uygulama Sunumu - 68 Bu sunumdaki kelimeler… To forswear To forbid To forge To forgo To forget
When while as soon as after before until
Kelime Uygulama Sunumu - 48 Bu sunumdaki kelimeler… Docile To dominate To donate Dramatic Earthquake.
iFour Modeli (iFour Model) Dr. Suat Genç TÜBİTAK MAM Başkan Yrd. V.
MODERN YEREL YÖNETİM İÇİN LİDERLİK
“IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013, BOGAZICI UNIVERSITY inventor 1 “IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013.
IFour Model/ iFour Modeli Dr. Suat GENÇ TÜBİTAK - BİLGEM.
If you delete this after reading... you'll spend a year of ill luck! But... if you send it to (at least) 2 friends... you'll have 3 years of good luck!!!
İnkübatör Perspektifi (Incubator Perspective)
THE PRESENT PERFECT TENsE
“IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013, BOGAZICI UNIVERSITY investor 1 “IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013.
READING AND WRITING IN FOREIGN LANGUAGE
If you delete this after reading... you'll spend a year of ill luck! But... if you send it to (at least) 2 friends... you'll have 3 years of good luck!!!
Kelime Uygulama Sunumu - 50 Bu sunumdaki kelimeler… To emphasize To employ To emulate To enable To enclose.
21. Yüzyılda Tıpta Kök Hücrenin Yeri. “ I magination is more Important than knowledge ” Albert Eistein.
VOTED THE BEST OF THIS YEAR (Rivayete göre 2009 yılının en iyi e- postası seçilmiş)
INQUIRY FROM A B2B SITE Dear Sir/Madam We are writing to enquire about your sunflower oil. Please send us your product specification and price. Best Regards.
UNIT 18 CLIMATE “İklim” E x e r c i s e s. Translate into English sonunda ………………………………………………………. Mısır seyahati ………………………………………………………. sıcaklık hariç.
NOUN CLAUSES (İSİM CÜMLECİKLERİ).
PRESENTED BY GÜLSÜN ÖZYURT
Strategy and Branding: Putting a Face on a Product © 2013 SAGE Publications, Inc.
Do you know who I am? Kim olduğumu biliyor musun?.
REQUESTING OTHERS TO DO SOMETHING
Nigel Cross İngiliz Açık Üniversitesi’nde tasarım alanında araştırmacı ve eğitimci olarak çalışmaktadır.
FOCUS Akla gelen oyun fikrinin, bireysel etkileşim sürecinden başlayıp oyun fikrinin netleşip yazılmaya başlandığı tüm süreçleri içine alan,bir süreçtir.
I-coni-con Yazılım Mühendisliği 1 Bölüm 1 Projeler Neden Başarısız Olur.
Kelime Uygulama Sunumu - 17 Bu sunumdaki kelimeler… To burn To calculate To call for Calm To captivate.
Bölümün Amacı Bu bölüm, yöneticilerin uluslararası çevre için örgütleri nasıl tasarladığını keşfediyor. Bölüme, öncelikle, küresel büyümeyi harekete.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
21/02/2016 A Place In My Heart Nana Mouskouri « Istanbul « (A Different Adaptation)
DÜŞÜN, HAYAL ET Imagine there’s no heaven,it’s easy if you try DÜŞÜN Kİ CENNET DİYE BİRŞEY YOK, BÖYLE DÜŞÜNMEYİ BİR DENE.
© 2016 Future simple (will) © 2016 ingilizcebankasi.com.
MUSIC FOR COMENIUS BROTHER HOOD NEVER ENDS BROTHERHOOD NEVER ENDS…. *We are not going to give up yet *It's time for us to make our move *We fed up with.
Dinamik Yapay Sinir Ağı Modelleri Yinelemeli Ağlar (recurrent networks) İleri yolGeri besleme.
Eternal Lover In Thy Heart While creating the galaxies And defining the endless time.. And covering the unknown, with the known I dreamt of you. What.
What is lost in translation?
Present Perfect Tense. Present Perfect şu fikri vurgular: Şu andan önce meydana gelmiş veya gelmemiş bir şeyi anlatırken kesin zamanın önemli olmadığı.
Practice your writing skills
Must ©2016 ingilizcebankasi.com.
First Conditional Sentences. LOOK AT THE EXAMPLES If the weather is fine, we’ll play tenis If I have enough money, I’ll buy the car If it rains, we’ll.
SO THAT IN ORDER THAT IN ORDER TO IN CASE. So that In order that cümle Özne + fiil + nesne Sentence Subject + Verb + Object So that: için in order that:
Neil Armstrong
Students social life and join the social clubs. BARIŞ KILIÇ - EGE DÖVENCİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ
Dinamik Yapay Sinir Ağı Modelleri
CHAPTER 1 uzm. Psk. Özlem ataoğlu
German shepherd dog. These dogs are said to be intelligent before they say.
PRESENT PERFECT TENSE Yakın Geçmiş Zaman. WHERE DO WE USE PRESENT PERFECT TENSE ????
Would you like a different color?
Excuse me. Afedersiniz. 1.
If you delete this after reading... you'll spend a year of ill luck!
Future: I will/shall & I am going to. Structure: Subject+will/shall+verb(base form)+object.
tomorrow soon next week / year in five minutes/ in two hours later today I'll go to the market tomorrow. Don’t worry. He will be here soon. There.
CONDITIONALS TYPE
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BÜMED Business Angels (BUBA
Multipoint programlama
Before the Battle of Çanakkale. Why a Front in Çanakkale was Opened? In the summer of 1914, the war continued in Europe with all its intensity, and by.
HAZIRLAYAN İSMAİL BAYHAN
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
PREPARED BY: 9-B STUDENTS. Sumerians, who laid the foundations of great civilizations and the world cultural heritage, emerged to the st The Sumerians.
CONDITIONALS TYPE
İNGİLİZCE THE FUTURE TENSE ( BE GOING TO ). Be going to gelecek zamanda olan bazı olayları ifade etmek için kullandığımız bir yapıdır. İNGİLİZCE THE FUTURE.
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
“8. SINIFLAR” MASTERMIND UNIT 4 On the phone Wopenglish GURURLA SUNAR…
NAME:MERYEM SURNAME:ACAR CLASS:7/E NUMBER:628. UNIT 7 DREAMS.
People with an entrepreneurial mindset are always brave.
Sunum transkripti:

1 iFour Modeli: Mucit Perspektifi (Inventor Perspective)

iFour Komponentleri ve İcat iFour Office I nvestment I ncubator I nvention I ndustrializer Türleri: İş Fikri İş Planı Teknoloji/Ürün Türleri: İş Fikri İş Planı Teknoloji/Ürün

İcat çıkarmak Rüçhan Ziya Vodafone Türkiye

4 Empati kuran ve ilham veren Çeşitlilik içeren yüksek performanslı ekipler kuran Cesur ve zorluklar karşısında dayanıklı, dirayetli The Vodafone Way Müşterileri gerçekten anlamak için yorulmadan çalışmak Kararlara müşterilerin gözünden bakmak Müşteri deneyimi için kişisel sorumluluk almak Risk almak ve imkanları zorlamak Her zaman gelişim peşinde olmak İş yapış biçimlerini sürekli iyileştirmek Her zaman sınıfının en iyisini sunmak Kendi performansını gözden geçirip iyileştirmek Her zaman yalınlık ve maliyet etkinliği doğrultusunda hareket etmek Kurum içerisindeki farklılıklara değer verip kapsayıcı bir şekilde davranmak Şirketin sadece bir bölümü için değil tüm Vodafone için en iyi kararı vermek En iyi uygulamaları paylaşmak ve kullanmak RAPID modeliyle iş kararları vermek İvedilikle yerine getirmek Hızlı bir şekilde analiz edip, daha da hızlı bir şekilde uygulamak Odaklı çalışmak ve etkin olmayan faaliyetleri durdurmak Kolayca anlaşılır bir şekilde iletişim kurmak Karmaşıklığı azaltmak ve daha basit çözümler sağlamak Yapacağım dediğini yapmak Sözlerini yerine getirme konusunda karşındakine güvenmek Kişisel görüşten bağımsız olarak, verilmiş olan kararları desteklemek Müşteri Odaklılık Yenilikçilik Azimli & Rekabetçi Yerel Köklere Sahip, Tek Şirket HızSadelikGüven Beğenilen bir Lider Olmak

Yeniliklerin Çok Büyük Bir Kısmı Küçük Mucizelerden Geliyor ! Katma Değer Yenilik %70 %20 %10

YapıAraç İNSAN Süreç Strateji İnsan Merkezde

7 BAKIŞ AÇISI Mindset CESUR Courageou s TAKIM RUHLU Collaborati ve AÇIK Open MERAKLI Curious Vodafone Modeli: İNSAN BİR ORGANİZASYON ! Her güne yeniden başlayan, tek çözümle yetinmeyen ve sorgulayan, Yeni şeyleri deneme, kendi kararlarını ve sınırları zorlama cesaretine sahip ve hatalarını seven, Birlikte oynamaktan zevk alan, oyunu hızlandıran ve kutlayan, Nereden geldiğine bakmadan her fikri açıklıkla konuşan, dinleyen, eleştiren ve geliştiren...

Gerçek ihtiyaçtan yola çıkmak, doğru anlamak ve uygulamak “If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” –Henry Ford “It's really hard to design products by focus groups. A lot of times, people don't know what they want until you show it to them.” — Steve Jobs Geleceği tahmin etmek.... – "There is practically no chance that communications space satellites will be used to provide better telephone, telegraph, television or radio service inside the US," – T. Craven, US FCC Commissioner, – "the Americans have need of the telephone, but we do not. We have plenty of messenger boys.« – Sir William Preece, chief engineer of the British Post Office, 1878 – "Photographs will be telegraphed from any distance. If there be a battle in China a hundred years hence, snapshots of its most striking events will be published in the newspapers an hour later.... photographs will reproduce all of nature's colours." – John Elfreth Watkins

... gerçek bir tüketici ihtiyacı ile başlar... Ay sonlarında gelen faturaların korkusu Her yöne dakikalar %80 - %100 SMS ile bildirim Hesabını Bilen TarifelerCep Avantaj Ay sonu sürprizlere son Ne kadar kullanırsan o kadar öde Paket bittiğinde duran tarifeler

Değişim devam ediyor.... Gerçek Müşteri İhtiyacı: Fatura Aşım Korkusu Gerçek Müşteri İhtiyacı: Kullanmadığım İçeriğe Para Vermem

Değişim devam ediyor.... Gerçek Müşteri İhtiyacı: Operatörler sadece yeni gelenlere iyi teklif verir, sadık müşterinin değerini bilmez

Değişim devam ediyor.... Gerçek Müşteri İhtiyacı: Benim ihtiyacım bir aydan diğerine değişiyor. Keşke tarifemi kendi ihtiyacıma göre ayarlayabilseydim.

İcatları destelemek Patent başvurularının desteklenmesi İç süreçlerde iş stratejilerinin Ar-Ge çalışmalarına yön vermesi Araştırma aşkına araştırma Farklı yetkinliklerden oluşan çalışma grupları – İşbirliği – İşbölümü Dışarıdaki eko sistemler – Inventions: – Investment: – Incubator: – Industrializer

Mucizeler Vodafone’la işte bu kadar kolay!

15 TEŞEKKÜRLER