BEN SENi SEVDiM Ben senin en çok sesini sevdim                  Bugulu çogu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aska çagiran, sonra dinlendiren Bana.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İngilizce’den Çeviren Dr. M. Fatih Taşar
Advertisements

İLKNUR DEMİRCİ ÖĞRETİM
Aşka Dair.
kıymetli bir hazinedir...
Tanrı, melek ve bebek:.
DOSTLUK DOSTLUKLAR ÖNEMİ DOSTLUKLA İLGİLİ GÜZEL SÖZLER.
Lütfen sesli izleyiniz...
En güzel gün ? Bugün.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
Unutma. UNUTMA. SENDEN BİR TANE DAHA YOK BU DÜNYADA....
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
ANNEM SEN BENİM BİTANEM CANIM ANNEM GÜLKOK ULU BAHAR YELİ ANNEMSİN
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )

Psikolojik Danışman Yıldıray ÇAMDEVİREN
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin, yüregimde mahkumsun cezan sonsuza kadar sevilmek hem de sevildigini.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
BİLİYORUM SİZ DE BU SABAH TIPKI BENİM GİBİ KALKMAK İSTEMEDİNİZ YATAKTAN.
Designed By : CardinaLe
SENI SEVIYORUM HATICEM
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
Sen hangisini seçerdin?
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
ANNECİĞİM.
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
HOŞGELDİNİZ ÇOCUKLAR
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
ATATÜRK OLMASAYDI ÇAĞDAŞ, BAĞIMSIZ LAİK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI.ONUN İLKE VE DEVRİMLERİNE OLAN DERİN İNANCIMIZ VE GURURLA 2013 CUMHURİYET.
Dostlarıma………………….. y.poyraz S OUVENANCE DE TOI - ALAIN MORISOD Sesli ve Kendi akışında izleyin.
ALLAH VARDIR SUNUYU LÜTFEN KENDİ AKIŞINDA İZLEYİNİZ…
Ne kadar basit bir cumle: “seni seviyorum.” Ancak bundan daha guclu bir sozcukde bilemiyorum. Fransiz sairi Fancoise Villon soyle yazmisdi:”Seni seviyorum,
HAYAT CAN DÜNDAR SESLİ İZLEYİNİZ.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Canım Annem Hz begüm taktak.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
TÜRK DİLİ II 11.KONU ŞİİR TÜRLERİ.
Karanlıklar uzaklaştı
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
adım an bugün Beni sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman
Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
Üzülme çocuk ! ümidini asla yitirme Biliyorum yüzün hiç gülmedi ki
TÜM SANATÇILARA SEVGİ VE SAYGIYLA…
ÇALAN SAATE İNAT YANINIZDAKİNE SOKULUP BİRAZ DAHA... BİRAZ DAHA UYUMAK İSTEDİNİZ.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
OSMAN ÇINAR İLKÖĞRETİM OKULU ŞİİR, TİYATRO ve MÜZİK GECESİ
DESEM Kİ.
HAYATIMIZI GÜZELLEŞTİREN NE ÇOK ŞEY VAR
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
TÜRK DİLİ II Okutman Vedat BALKAN Hafta 11.
AÇELYA. "Bazen ihtiyacın olan tek terapi, en yakın arkadaşınla saatlerce konuşmaktır. "

Guten Morgen Bugün küçük mucizelerin günü olsun...
EŞ ANLAMLI ZIT ANLAMLI EŞ ANLAMLI KELİMELER.
Sunum transkripti:

BEN SENi SEVDiM Ben senin en çok sesini sevdim                  Bugulu çogu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aska çagiran, sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili BEN SENi SEVDiM Ben senin en çok sesini sevdim                  Bugulu çogu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aska çagiran, sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili

Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pinar serinliginde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pinar serinliginde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak

Ben senin en çok gözlerini sevdim Kah çocukça mavi, kah inadina yesil Aydinliklar,esenlikler,mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamli degil Ben senin en çok gözlerini sevdim Kah çocukça mavi, kah inadina yesil Aydinliklar,esenlikler,mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamli degil

Ben senin en çok gülüsünü sevdim Sevindiren içinde umut çiçekleri açtiran Unutturur bana birden acilar,güçlükleri Dünyam aydinlanir sen güldügün zaman Ben senin en çok gülüsünü sevdim Sevindiren içinde umut çiçekleri açtiran Unutturur bana birden acilar,güçlükleri Dünyam aydinlanir sen güldügün zaman

Ben senin en çok davranislarini sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnisini Haksizliklar,zorbaliklar karsisinda Vahsi ve magrur bir disi kaplan kesilisini Ben senin en çok davranislarini sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnisini Haksizliklar,zorbaliklar karsisinda Vahsi ve magrur bir disi kaplan kesilisini

Ben senin en çok sevgi dolu yüregini sevdim Tüm çocuklara kanat geren anneligini Nice sevgilerin bir pula satildigi bir dünyada Sensin,her seyin üstünde tutan sevdigini Ben senin en çok sevgi dolu yüregini sevdim Tüm çocuklara kanat geren anneligini Nice sevgilerin bir pula satildigi bir dünyada Sensin,her seyin üstünde tutan sevdigini

Ben senin en çok bana yansimani sevdim Bende yeniden varolmani,benimle bütünlesmeni Mertligini,yalansizligini,dupdurulugunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim,ben seni...... Ben senin en çok bana yansimani sevdim Bende yeniden varolmani,benimle bütünlesmeni Mertligini,yalansizligini,dupdurulugunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim,ben seni...... byBuGuR TIKLA>>>>www.by.kulubu.com