LÜTFEN Slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
HERKES İÇİN BİRAZ MUTLULUK
NİÇİN ÖFKE VEYA BU KONFERANS NİYE? ACABA ÖFKELENMEMEYİ ÖĞRENSEK;
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Hazların peşinde koşmaktan Nice tükenmiş sevdalarda, G ö n ü l h i ç y o r u l m a d ı s e v m e k t e n v e " s e n i s e v i y o r u m " d e m e k t.
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
A ş ka Ayıp Müzik : Bert Keampfert ( Tenderly ) Günümüz insanı aşka aşık, aşığa değil...
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz. Hazırlayan: yilmazgurler gmail.com Yazarı: alicanyasar gmail.com “FOTOĞRAFLAR, ERMENİ ÇETELERİNCE KATLEDİLEN.
Slaytı kendi akışına bırakınız Hazırlayan
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
Terentius, "Onunla her şeyi paylaşmak zevkinden
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Bir yumurta cep telefonuyla nasıl pişirilir?
Ali YAŞAR Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
HER GÜN BAYRAM Zamanla anlıyor insan:
Lütfen SESLİ izleyiniz...
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
ÖZGÜVENİ GELİŞTİREN ETKENLER
İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Dünya, Güneş ve Ay Ünitesi
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
SEVİLMEK İÇİN 6 YOL GÜLÜMSEYİN İSİMLERİ HATIRINIZDA TUTUN
Arkadaşlar az önce haberlerde izledim ve hemen internetten araştırdım. Hugo adlı oyunu hepiniz bilirsinizi sanırım.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
SINAVA İLİŞKİN DUYGULAR
ŞEHİDİM BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN,ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
İskoçya’da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming'di adı
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
MISIR TARLASINDAN Mektup Var… Sesli izleyin lutfen….
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
BİRLİKTE BİR KAHVE İÇELİM Mİ?
bir tatlı huzur (sesli) DİZİDE, TARTIŞMADA, TRAFİKTE, TELEFONDA, İŞTE, OKULDA, TOPLANTIDA, ALIŞVERİŞ KUYRUĞUNDA; HANGİ KAPIYI ÇALSAN, BURUK ACI GİBİ.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
HAYAT CAN DÜNDAR SESLİ İZLEYİNİZ.
BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Anlar Gibiydin… …. Oysa sen, onlar gibi degildin... Anlar gibiydin.
İSTANBUL’U DİNLİYORUM Orhan Veli
Lider dediğin… Sesli İzleyin….
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
ARKADAŞLIK PROJE SUNUMU
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
Hazırlayan Slaytı kendi akışına bırakınız Abdurrahim Karakoç.
Lütfen SESLİ izleyin....
YUNUS KADAR ÖZGÜR OLMAK VARDI. HİÇBİRŞEYİ UMURSAMADAN SONSUZLUKTA YÜZMEK.
Lütfen Bu iletiyi okuyun. Bir zamanlar oldukça kırıcı karaktere sahip bir çocuk vardı. Bir gün babası çocuğa bir çuval dolusu çivi vererek, her sinirlendiğinde.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Not bıraksınlardı,sonra arardık, Başka zaman... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti sıraya... Bize çok ihtiyaçları olduğu an meşguldük.
OLUMLU DÜŞÜNCE NEDİR? Hayatın her alanında, bizi her konuda etkileyen aslında bizim olaylara nasıl baktığımızdır. Şunu unutmamak gerekir ki; meydana.
Yalan İçiniz Sızlıyor mu ????.
Sunum transkripti:

LÜTFEN Slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz DOSTLAR Nalan BAŞEDEN Düşündünüz mü hiç, dostluk nedir, neyle özdeşleşir… Yada özdeşleştiği bir kavram var mıdır? İnsan önce kendi ile dost olmalı, kendini sevmeli bence. Neden mi? Kimse kendine yalan söylemez söyleyemez bu elde bir. Kimse kendini kandırmak için senaryo üretemez. Kaçamaklara baş vurmaz. Kendi kendini vurmaz.

Önce kendimizi sorgulayalım. Ne kadar kendimize güveniyor, kendimizle barışığız. Bu aşamadan sonra hayatımızdaki birincil, ikincil ve sırayla çemberin en dışındaki insanlara kadar herkesi hal, hareket, sözel ve fiziksel boyutlarla kendi kendimize sorgulayalım. Çok şaşırtıcı sonuçlarla karşılaşacağımızı göreceksiniz inanın. Bu sorgulamayı kendi kendinize yaparken tanıdığınızı zannettiğiniz kişileri bile ana temalarda tanımadığınızı oysaki çemberin dışında diye düşündüğünüz kişileri çok daha iyi tanıdığınızı. Acıda olsa en önemli konularınızda sevinciniz, üzüntünüz, hastalığınızda hep yanınızda veya telefonunuzda veya ulaşabildikleri ne yolsa netinizde duyum aldıkları anda gerek sanalda gerek reelde yanınızda veya karşınızda bulmuşsunuz. Ama çok iyi tanıyorum dostum diye düşündüğünüz kişileri ise hiç bulamamışsınız.

Zaman tüneline girdiğinizde düşüncelerinizle yolculuk yaptığınızda bu acı gerçek yüzünüze dalgalı denizde dalgaların yüzünüze vurduğu gibi hem ıslak, hem nefes kesici, hem can yakıcı şekliyle vuracaktır. Canınız yanmayacak mı yanacak tabiî ki hem de nasıl. Ama her acı hem sizi olgunlaştıracak hem de yeni acılar eski yaraları sarıp hoş bir hatıra haline dönüştürecek. Hatta hatta nefretle düşündüğünüz insanları veya olayları bile daha bir yumuşak veya usul bir tebessümle anacaksınız. Bir bakacaksınız ki hayatlarını kurtardığınız insanlar var güçleri ile sizi yok etmeye çalışmışlar. Birde bakacaksınız ki diğer insanlara vakit ayırırken unuttuğunuz yada unutmayıp ta vakit ayıramadığınız kişiler hep yanınızda yanı başınızda olmuşlar halada yanınızdalar.

Utanacaksınız kendinizden ama bunu onlara söyleyemeyeceksiniz. Sadece içinizde buruk bir sevinç, dudaklarınızda kırık bir tebessümle usulca içinizden İyi ki varsınız diyeceksiniz. Sık sık kendi kendimizle sohbet eder kendimizi dürüstçe yargılamayı tekrar edersek diyorum ki geç kalmadan gerçek dostlarımızı keşfeder ve beklentili, bencil dostları kendi vicdanları ile baş başa bırakabiliriz.

Dostça kalın Hadi şimdi sizde düşünün… Kısa veya uzun bir süre… Gerçek dost veya dostlarınızı aramak için yarın çok geç olabilir. NOT: Düşünürken lütfen duygularınızı kapalı tutunuz… Yoksa aldanabilir hala daha YANLIŞ LİMANLARA sığınabilirsiniz… Dostça kalın Hazırlayan: yilmazgurler gmail.com Diğer byEFSaNE PPS Sunumlar için TIKLAYIN