Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar

Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
SON NEFESİME KADAR SEN…
Gökkuşağı Oyhan Hasan Bıldırki Şiirler Sesli Dinleyiniz.
SİNAN AYTULU BUĞDAYIN YOLCULUĞU
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
P a z a r S a b a h l a r ı.
16 Mayıs :16:52 VURSAYDIN KELEPÇEYİ Bu ikindiyi beklemeye ne gerek vardı Gelmişken tutup elimi kenetleseydin Gelmişken tutup beni esir etseydin.
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
ANıLaRıM.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
KaDıN.
NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Aşk muhteşem bir şarkı AŞK MUHTEŞEM BİR ŞİİR....
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
CÜMLENİN ÖĞELERİ.
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
AŞKLaRıM.
Anne ayı, “Sarı Yumak, bu gece erken uyumalısın, yarın okula başlıyorsun” dedi. Sonra okul çantasını onun ayak ucuna koydu.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Bir Afrika Atasözü.
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
yumurtanın hep sarısı, hep beyazı bildiklerimiz; ya olmazsa olmaz mavisi?? sesli.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Tıkır Top
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.
Oyhan Hasan BILDIRKİ Gökyüzünde bin bir turna şarkılar söylüyor Bu kadar mı özledin beni? Al benden de o kadar Bütün gece dolunayda gözledim seni.
AYTEN Ümit Yaşar OĞUZCAN ŞİİRLER MİLYON KERE AYTEN AYTEN’İN SONU ÇIKIŞ
BİRAZ DA BİZ ÖLELİM Merve ÖZDEMİR - DEM.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
BİR AŞK HİKAYESİ Bizimkisi bir aşk hikayesi
SINIF : 1 DERS : HAYAT BİLGİSİ ÜNİTE : OKUL HEYECANIM KONU : İŞTE BEN
BENİM AFRİKAM Yoksa aslana yem olur.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği varmış.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa.
“Şikayetname” Elif Keskin. Hiç olmazsa eskiden,arada bir uğrar, Hal,hatır sorarlardı, Hani yasak savmak kabilinden diyelim, Senden sonra evin yolunu unuttu.
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
Sunum transkripti:

Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler

SİZİ SELAMLIYOR Oyhan Hasan BILDIRKİ ÖP BENİ Yanaklarım kıpkırmızı, seninki tozpembe, İlk yangın o gün düştü yüreklerimize. Sevda alevlerinin izi dudaklarımızda, Bir mutluluk şarkısıdır parlıyor gözlerimizde.

Havada hasret kokusu var, Hiçbir dalda tek yaprak kıpırdamıyor Havada hasret kokusu var, Hiçbir dalda tek yaprak kıpırdamıyor. Herhangi bir Haziran'ın bildik Çarşambası'nda Beklediğim biri var.

Gencecik yaşta, körpe umutlarımın şafağında Kalbim gümbür gümbür atıyor… Kulağım kirişte, kapılarda gözüm; Ürkek bir ceylan gibi yâr geliyor.

İlk buluşmamız, ilk heyecanımız, Deli taylar gibi koşuyoruz şimdi İlk buluşmamız, ilk heyecanımız, Deli taylar gibi koşuyoruz şimdi. El ele, diz dize, hem de göz gözeyiz… Yaklaş canım, bir tanem daha yaklaş Zaman duracak, kanımız donacak… Bekleme öyle, yaklaş bana daha yaklaş, Gönül sarayımın kapıları açık, gir içeri. Şimdi ilk buluşma vakti: Öp beni.

Ürkek bir ceylan gibiydin sen o gün, Heyecandan ölecektik Ürkek bir ceylan gibiydin sen o gün, Heyecandan ölecektik. Deli taylar gibi nefes nefeseydik… Zaman dondu, hiçbir saat çalışmıyor; "Olmaz!" deyişler ilkin, sonra göz yummalar Siniyor hikâyemizin her karesine. Sen de siniyorsun, Başını yaslıyorsun göğsüme, Ellerim dolaşıyor saçlarında. Bak gözlerime ne olur? Ne olur bak gözlerime? Kapatma gözlerini öyle, En güzel sarkacındayız yaşamanın şimdi; Öp beni.

Hava sıcak mı sıcak, yaprak kıpırdamıyor Damar değil sanki bileklerimizdeki. Umuda yüklü kalplerimiz küt küt atıyor, Nefesimiz duracak, Zaman donacak… İlk öpüşün arifesindeyiz şimdi: Yaklaş, haydi yaklaş Bak gözlerime, Öp beni.

Rüyâda mıyız ne. Saçlarında papatya kokusu, Anlımda ter Rüyâda mıyız ne? Saçlarında papatya kokusu, Anlımda ter. Yanaklarım kıpkırmızı, seninki tozpembe… Bin bir renge boyanmış umutlarımız, İlk utanmaların izi düşmüş yüzümüze. Sımsıcak bir şey kuşatmış ikimizi: Şimdi kavuşma vakti. Uzat dudaklarını, Öp beni.

İlk yangın o gün düştü yüreklerimize, Sevda alevinin baskını dudaklarımızda. İlk heyecanımız yanaklarımızda pembeleşti… Bir daha, bir daha derken Akşamın rengi göründü dal uçlarında. Mutluluktan uçuyoruz. Haydi bir daha, bir daha; Öp beni.

Sana bir sır vereyim, sır vereyim sana… Yaklaş biraz Sana bir sır vereyim, sır vereyim sana… Yaklaş biraz. Şimdi kavuşma vakti; Yeniden öp beni. Oyhan Hasan BILDIRKİ

http://www.blogcu.com/oyhanbildirki http://sevgiyesusamak.wordpress.com/