Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
ETG Danışmanlık Yardım Masası
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
e-Fatura ve e-Defter Uygulaması
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Kurumlarda Teknolojiyle Bir Adım Sonra OYUNUN TARAFLARI KİMLER ? 13 Eylül 2012 Doğan Aral Bilgi ve İletişim Teknolojileri Md.
Adım Adım Kurumsallaşma
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DAMACANA - TÜPGAZ.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
WinDesk Çözümü.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Yeni Ekonomi ve Geçiş Evreleri
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Akıllı Şebekelerde Örnek Uygulamalar
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Akıllı İstemcileri Geliştirmek ve Dağıtmak
Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve Yönetim Sistemleri.
ŞİRKET TANITIM SUNUMU. Pusula IT – Şirket Profili Pusula IT 2010 Yılı 2.çeyreğinde Araştırma, Geliştirme, Yazılım, Danışmanlık alanlarında, %100 müşteri.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
ERP Kurumsal Kaynak Planlama (Enterprise Resource Planning)
Bekir Sami NALBANTOĞLU
Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetiminde Dijitalleşme Vizyonu Ahmet Usta.
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
Logo Netsis B2B
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
FULYA KARAYAZI.
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
E-İMZA.
CRM Mehmet Batuhan Ülper
Evren’le Bütünleşin Metin Sancarbarlaz
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Neden Bilişim
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.
Sunum transkripti:

Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar

Fet Yazılım Ahtapot (SFA) Saha Satış Otomasyonu Ahtapot (FSA) Saha Servis Otomasyonu Ahtapot 4P Ajanı Mobil Veri Toplama Otomasyonu

Fet Yazılım Fet Yazılım Fet Yazılım 1994 yılında yüksek teknoloji ile kaliteli yazılımlar üretmek üzere kurulmuştur.

Uzmanlaştığımız Konular Fet Yazılım Uzmanlaştığımız Konular Zincir ve Perakende Mağazacılık (MIS) Elektronik İş Çözümleri (B2B-B2C) Mobil İnternet Uygulamaları (M-B2B) Merkez ve Bayi Yönetim Bilgi Sistemleri (MIS) Konularında uzmanlaşmış olan Fet Yazılım Türkiye ‘de önemli projelere öncü olarak imza atmıştır. Ayrıca Fet Yazılım Türkiye‘de lider konumdaki pek çok firmanın özel çözümlerini geliştirmiş bir proje çözüm firmasıdır.

İş Ortaklarımız Fet Yazılım Fet Yazılım uzman olduğu konularda teknoloji lideri olan firmalarla yoğun iş ortaklıklarını sürdürmektedir. Ericsson – Business Partner Turkcell – Kurumsal Çözüm Ortağı Microsoft – .Net Yetkin İş Ortaklığı, Certified Partner, Mobile Solutions Partner bunlardan en önemlileridir.

Fet Yazılım

Ürün Ailesi

Fet Yazılım Mobiliteyle Gelen Rekabet Avantajları Mobil Teknolojiler doğru kullanıldığında kurumlarda iş süreçlerini hızlandırıyor, daha etkin kılıyor ve verimliliği arttırıyor. Saha ile merkez arasındaki anlık entegrasyon ile iş akış süreçleri hızlandığı için verimlilik artırıyor. - Telefon ve faks trafiğini azaltarak tasarruf yönetimi sağlıyor. - Anlık stok paylaşımı ile daha etkin satış ve daha iyi stok yönetimini sağlıyor. - Anlık Cari hesap bakiye, kredi ve risk kontrolü ile daha etkin bir müşteri ve risk yönetimini sağlıyor. - En önemlisi de müşteri memnuniyetini ve rekabet avantajlarını artıyor.

Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Fet Yazılım Mobil Sipariş Mobil Sıcak Satış Mobil Veri Toplama

Ahtapot Mobil (SFA) Fet Yazılım Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Çözümleri, iletişim ve bilgi işlem teknolojilerindeki son gelişmelere uygun olarak dağıtım kanallarının daha verimli, daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmesini sağlar. Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Çözümleri, sahadaki personelin GSM/GPRS alt yapısının üzerinden merkezdeki ağına dahil olarak yetkisi dahilinde merkezde oluşmuş bilgilere anında ulaşmasını ve bu bilgiler ışığında saha operasyonlarını merkez ile entegre bir şekilde gerçekleştirmesini amaçlamaktadır. Hibrid (Akıllı Uygulama) mimarisi sahadaki işinizin kesintiye uğramadan devamını sağlar. Hibrid (Akıllı Uygulama) mimarisi kullanmakta olduğunuz cihazlardan ve iletişim alt yapısından maksimum verim ile faydalanmanızı imkan verir.

Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Fet Yazılım Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Çözümleri firma merkezinde Ahtapot B2B sistemi ile entegre çalışmaktadır. Ahtapot B2B sistemi ise firmaların kullanmakta olduğu açık veri yapısındaki ERP, MIS, Ticari Program Paketleri, GIS (coğrafik bilgi sistemleri) ve VPOS Banka Kredi Kartı sistemi ile entegre çalışmaktadır. Çözümün hedeflediği müşteri profili, dağınık yapısı olan yada sahadan sipariş toplayan, sıcak satış yapan veya veri toplayan firmalardır.

Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Fet Yazılım Uygulama, şu profillere sahip kullanıcıların sipariş ve sıcak satış otomasyonunu ve saha entegrasyonunu hedefler: - Dağınık bayii yapısı olan firmalar. - Satış temsilcileri aracılığı ile sipariş toplayan firmalar. - Sıcak satış yapan firmalar. - Bayiler ve bölge müdürlükleri aracılığı ile sipariş ve satış bilgisi paylaşan firmalar. - Sahadan mobil veri toplayan veya toplatan firmalar. Programın geliştirilmesinde en son yazılım geliştirme teknolojileri olan Microsoft .NET teknolojisi ve XML kullanıldığı için haberleşme son derece hızlı olmakta ve donanım bağımsız işlemektedir.

Saha Satış PDA Bölümleri

Merkez B2B Onaylar ve İş Akışları

Merkez B2B Vitrin ve Sipariş Girişi

Satıcı veya Müşteri sipariş girdiğinde veya istenen onaydan sonra ilgili yerlere giden örnek mail