Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf GASTRONOMİ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf
Herhangi bir ülkenin ulusal mutfağı birkaç faktörün birleşmesinden oluşmaktadır! Mutfak kültürünün tarihsel gelişimi Bölgelere göre gözlenen farklılıklar Mutfak mimarisi ve araç gereçleri, Yeme ve içmede kullanılan temel malzemeler Yemek çeşitleri, gündelik kullanılan yiyecekler ve lüks yiyecekler Pişirme yöntemleri, Yiyecek ve içeceklerin imajı Gündelik görüntüsü içinde yeme-içme Sofra düzeni ve adabı Yiyecek ve içeceklerin servisi
Dünya ve Türk Mutfakları Fransız Mutfağı/Güneydoğu Anadolu Bölgesi Uzakdoğu Mutfağı/Doğu Anadolu Bölgesi Amerika Mutfağı/Akdeniz Bölgesi Güney-Kuzey Avrupa Mutfağı/İç Anadolu Bölgesi Orta Asya Mutfağı/Ege Bölgesi Ortadoğu Mutfağı/Karadeniz Bölgesi Afrika Mutfağı/Marmara Bölgesi
Dünya ve Türk Mutfakları Normal Öğretim
Dünya ve Türk Mutfakları Fransız Mutfağı/Güneydoğu Anadolu Bölgesi 26 Mart 2014 Faruk DİRİM Gülçin ÖNCÜ Buket KÖSE Özal KANMAZ Übeydullah KANŞIRAY Yıldız ÇALDIRAN Raşit ARICI
Dünya ve Türk Mutfakları Uzakdoğu Mutfağı/Doğu Anadolu Bölgesi 2 Nisan 2014 Yusuf GÜNER Abdulkadir ORUÇ Kübra YALÇINKAYA Yücel UYSAL Yunus Emre SOYUÇOK Doğan KARAHASAN Zekiye ÖZHAN
Dünya ve Türk Mutfakları Amerika Mutfağı/Akdeniz Bölgesi 30 Nisan 2014 Dilan ANĞILI Tolga Batuhan KÖLÜKSÜZ Akif GÜNDÜZ Cemal DERELİ Bahar MESUT Seçkin DURAN Dilara GENÇ
Dünya ve Türk Mutfakları Güney-Kuzey Avrupa Mutfağı/İç Anadolu Bölgesi 7 Mayıs 2014 Anıl ÇALLICA Bedriye COŞKUN Sezer ERDEMLİ Sabrican KOÇ Rabia YAĞBASAN Fatih Ahmet UZUN Pınar ATKAN
Dünya ve Türk Mutfakları Orta Asya Mutfağı/Ege Bölgesi 14 Mayıs 2014 İhsan ÇAYIR Mehmet CANBEG Soner SAĞIR Yasemin KÖSE Mehmet TAHAK Ersin ERDEM Merve KARADAĞ
Dünya ve Türk Mutfakları Ortadoğu Mutfağı/Karadeniz Bölgesi 21 Mayıs 2014 Esra YÜKSEL Gürkan ÇAVAŞ İsmail URAL Yalçın BEDİR Abdurrahim KÜÇÜK Ramazan BİRCAN
Dünya ve Türk Mutfakları Afrika Mutfağı/Marmara Bölgesi 28 Mayıs 2014 Özgür DOĞAN Ömer ATAÇ Mehmet Atakan SÜMER Gökhan ÇAKAN Beyza YETİM Abdullah BİLGİLİ
Dünya ve Türk Mutfakları İkinci Öğretim
Dünya ve Türk Mutfakları Fransız Mutfağı/Güneydoğu Anadolu Bölgesi 27 Mart 2014 Tuğçe DOĞRAMACI Deniz BULAT Mehmet Emin KAZAN Deniz DOĞAN Berna AKAR Muzaffer BOZ Begüm DUMAN Merve ÇAVDAROĞLU
Dünya ve Türk Mutfakları Uzakdoğu Mutfağı/Doğu Anadolu Bölgesi 3 Nisan 2014 Bekir Oğuzhan TORUN Mehmet Mert ERTEM Kenan KAYA Kemal ERDOĞAN Zümrüt Elif YILDIZ Zehra SEVEN Onur SAKARYA
Dünya ve Türk Mutfakları Amerika Mutfağı/Akdeniz Bölgesi 24 Nisan 2014 Ömer KOCAATA Mehmet ÖZDEMİR Bekir YALÇINKAYA Sevil KARAÇAY Burak AKBABA Hicran DEMİRCİ Gökhan ERDÖNMEZ
Dünya ve Türk Mutfakları Güney-Kuzey Avrupa Mutfağı/İç Anadolu Bölgesi 8 Mayıs 2014 Gülbahar KERİMAN Eray ALCAN Azamet DURAK Rifat Hayrani İPEK Neslihan DİNÇ Yasin TOPAÇOĞLU Mustafa SULU
Dünya ve Türk Mutfakları Orta Asya Mutfağı/Ege Bölgesi 15 Mayıs 2014 Mustafa Kaan KIRANER Gözde ÖZER Serdar ÇAKIR Melahat KEMİK Berkay ALKOK Doğanay KARAKAŞ Mehmet YILMAZ
Dünya ve Türk Mutfakları Ortadoğu Mutfağı/Karadeniz Bölgesi 22 Mayıs 2014 Sıla MOROĞLU Seyit Ali YILDIZ Burcu TÜRKEL Cansu TEMEL Emine EKİN Ömer Emre MORBEL Mehmet Şerif ÖZER
Dünya ve Türk Mutfakları Afrika Mutfağı/Marmara Bölgesi 29 Mayıs 2014 Hilal BEYAZGÜL Cemile TUNÇ Derya EKMEKCİOĞLU Ayşe İrem BAYRAM Hacı Ahmet TAŞPINAR İsmail MARAŞLI Emel DUMAN Selime AYDIN