Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR. TAKVİM 1. OTURUM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2014-2015 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR. TAKVİM 1. OTURUM."— Sunum transkripti:

1 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR

2 TAKVİM

3 1. OTURUM

4 2. OTURUM

5 Sınav yapılacak okullarda sınav günleri ders yapılmayacaktır. Sınav yapılacak okullarda sınav günleri ders yapılmayacaktır. Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecektir. Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecektir.

6 Öğrenciler, her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatler ile sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi iletişim araçları ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar bulunmaksızın sınavlara alınacaktır. Bunları bulundurduğu tespit edilen öğrencinin sınavı, sınav kurallarının ihlali gerekçesiyle tutanakla geçersiz sayılacaktır. Öğrenciler, her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatler ile sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi iletişim araçları ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar bulunmaksızın sınavlara alınacaktır. Bunları bulundurduğu tespit edilen öğrencinin sınavı, sınav kurallarının ihlali gerekçesiyle tutanakla geçersiz sayılacaktır.

7 Her bir ders yazılısı başladıktan sonra ilk 15 (onbeş) dakika içerisinde gelen öğrenciler sınava alınacaktır. Geç gelen öğrencilere ek süre verilmeyecektir. Her bir ders yazılısı başladıktan sonra ilk 15 (onbeş) dakika içerisinde gelen öğrenciler sınava alınacaktır. Geç gelen öğrencilere ek süre verilmeyecektir.

8 Her bir ders yazılısı başladıktan sonra ilk 20 (yirmi) dakika süresince öğrenciler sınıflarından çıkmayacak, ilk 20 (yirmi) dakika tamamlandıktan sonra sınavını tamamlayan öğrenci sınıftan çıkabilecektir. Her bir ders yazılısı başladıktan sonra ilk 20 (yirmi) dakika süresince öğrenciler sınıflarından çıkmayacak, ilk 20 (yirmi) dakika tamamlandıktan sonra sınavını tamamlayan öğrenci sınıftan çıkabilecektir.

9 Her derse ait sınav süresinin tamamlanmasına 5 (beş) dakika kala öğrenciler sınıftan çıkarılmayacaktır. Her ders sınavı tamamlanana kadar özel eğitim tedbiri olan öğrenciler hariç sınıfta en az iki öğrencinin kalmasına dikkat edilecektir. Her derse ait sınav süresinin tamamlanmasına 5 (beş) dakika kala öğrenciler sınıftan çıkarılmayacaktır. Her ders sınavı tamamlanana kadar özel eğitim tedbiri olan öğrenciler hariç sınıfta en az iki öğrencinin kalmasına dikkat edilecektir.

10 Öğrenci, cevap kâğıdındaki imza bölümüne imzasını silinmeyen bir kalemle atacaktır. Öğrenci, cevap kâğıdındaki imza bölümüne imzasını silinmeyen bir kalemle atacaktır. Cevap kâğıdında bulunan “Bu Bölüme Dokunmayınız.” kısmı hiçbir şekilde işaretlenmeyecektir. Cevap kâğıdında bulunan “Bu Bölüme Dokunmayınız.” kısmı hiçbir şekilde işaretlenmeyecektir.

11 Öğrenci, cevap kâğıdı üzerindeki kitapçık türü ve cevap bilgileri işaretlemelerini siyah Öğrenci, cevap kâğıdı üzerindeki kitapçık türü ve cevap bilgileri işaretlemelerini siyah kurşun kalemle yapacaktır. kurşun kalemle yapacaktır.

12 katsayılar

13 DİKKAT EDİN !!! Sizi yaralayacak ve sakatlanmanıza neden olacak fiziksel aktivitelere ara verin. Sınav haftasına kadar yapmayın. Sizi yaralayacak ve sakatlanmanıza neden olacak fiziksel aktivitelere ara verin. Sınav haftasına kadar yapmayın.

14 Sınav gününe kadar, ders çalışmaya devam edin. Sınav öncesi günün akşamı dinlenin, kendinizi bu günde fiziksel ve zihinsel olarak zorlamayın. Akşam da her zaman hangi saatte yatıyorsanız yine o saatte yatmaya dikkat edin Sınav gününe kadar, ders çalışmaya devam edin. Sınav öncesi günün akşamı dinlenin, kendinizi bu günde fiziksel ve zihinsel olarak zorlamayın. Akşam da her zaman hangi saatte yatıyorsanız yine o saatte yatmaya dikkat edin

15 Kendinizi rahat hissedebileceğiniz, moralinizi yüksek tutacak ortamlarda bulunun. Kendinizi rahat hissedebileceğiniz, moralinizi yüksek tutacak ortamlarda bulunun. Doktorunuzun önermediği hiçbir ilaç kullanmayınız. Doktorunuzun önermediği hiçbir ilaç kullanmayınız.

16 SINAV SABAHI SINAV SABAHI Kahvaltıyı aşırıya kaçmadan mutlaka yapın. Alışık olmadığınız besinleri tüketmeyin. Kafeinli içecekleri tercih etmeyin. Şekerli, yağlı ve aşırı tuzlu besinlerden Kahvaltıyı aşırıya kaçmadan mutlaka yapın. Alışık olmadığınız besinleri tüketmeyin. Kafeinli içecekleri tercih etmeyin. Şekerli, yağlı ve aşırı tuzlu besinlerden kaçının. kaçının.

17 Sınavda, daha önce deneme sınavlarında, izlediğiniz yöntemin dışında farklı bir tarz denemeyin. Sınavda, daha önce deneme sınavlarında, izlediğiniz yöntemin dışında farklı bir tarz denemeyin.

18  Rahat edebileceğiniz kıyafetler giymeli; sıkan, terleten, kaşındıran kıyafetler giymemelisiniz. Ayakkabılarınız rahat olmalıdır. Ayakkabılarınız rahat olmalıdır. Giyinmede hava durumuna dikkat etmelisiniz. Giyinmede hava durumuna dikkat etmelisiniz. Yeni aldığınız bir giysiyi o gün giymemeye dikkat edin belki sizi rahatsız edebilir. Yeni aldığınız bir giysiyi o gün giymemeye dikkat edin belki sizi rahatsız edebilir.

19  Moralinizi bozacak, sizi gerilime sokacak, zihninizi gereksiz yere meşgul edebilecek olaylardan uzak durmalısınız. Bu içerikteki televizyon programların seyretmemelisiniz. Film seyretmek istiyorsanız sizi rahatlatacak filmleri (komedi filmi) tercih edebilirsiniz.

20 TÜMÖĞRENCİLERİMİZEBAŞARILARDİLERİZ


"2014-2015 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR. TAKVİM 1. OTURUM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları