Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Şeytani 10 Papa

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Şeytani 10 Papa"— Sunum transkripti:

1

2 Şeytani 10 Papa Berat Köse

3 10-) VI.Alexander 1501 yılında Vatikan’da “gelmiş geçmiş en kötü seks partisi”ni düzenlediği söyleniyor. Aynı zamanda kız kardeşleri ve kızlarıyla düzenli olarak cinsel ilişkiye girdiği bilinmekte.

4 9-) I.Damasus Kiliselerin finanse edilmesi için kadınların ve çocukların satılması Damasus’un günahlarının sadece bir tanesi. Damasus’a karşı çıkanların topraklarına el konulup canlı canlı yakılması ise alışageldik icraatlarından bir tanesi. Papalığı bir kurum haline getiren de kendisidir.

5 8-) III.Sergius 7 yıllık Papalık zamanına bir çok kötülüğü barındırmıştır. Metresiyle nikahsız yaşamasının yanı sıra papalığı da bir önceki papayı öldürerek ele geçirmiştir.

6 7-) IX.Benedict Katolik Ansiklopedisi’nde kendisi için “Peter’ın koltuğunda oturan bir utanç” diye yazar. Papalığı dini bilgisi değil sosyal gücüyle almış olan Benedict IX cinayetlerinden ve zinasından bıkan Roma halkı tarafından şehri terk etmeye zorlanmış ama bir süre sonra yerine geçen papayı öldürerek tekrar geri gelmiş ve Papalığa devam etmiştir.

7 6-) IX.Pius 1846 – 1878 yılları arasında yaşamış olan Pius Abraham Lincoln süikastini planlamış ve uygulatmıştır. Suikast planını uygulayan “fanatik köle manyağı” aslında gerçek değildir.

8 5-) II.Urban Kendisi 1096-1099 yılları arasında Konstantinapolis Ortodoks Kilisesi’ne bağlı 10 milyon kişinin öldürülmesi emrini vermiştir. Hitler’in sadece 6 milyon kişi öldürdüğü düşünülürse kendisinin kötülüğü daha iyi anlaşılır.

9 4-) III.Innocent Dördüncü Haçlı Seferi için askerleri kutsayan ve kutsal toprakları almaları için emir veren Papa. 1 milyon kişi bu yüzden ölmüştür.Bu haçlı seferi Constantinapole şehrinin kurulmasını sağlamıştır.

10 3-) VIII.Boniface Dante’nin İlahi Komedya eserinde cehennemin en aşağısında bulunan 3 kişiden biridir. Komik gelebilir ama Boniface VIII açıkça belirttiği gibi bir ateistti. Kendisi Unam Sanctum’u yayınlayarak bütün “ruhsal” gücün Papalıkta toplandığını belirtir ve bu sayede Papa’lığı bir nevi yarı-tanrı haline sokar. Fransa ve Almanya üzerinde otorite kurmaya çalışmalarının ardından linç edilerek öldürülür.

11 2. XXIII.John 37 Kardinal kendisi hakkında suç işleri işlediğini ifade etmiştir. Zina, sado-mazo ilişkiler, dini görevleri satmak, hırsızlık ve cinayet. 200 rahibeden oluşan bir haremi olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

12 1. XII.Pius Pius XII’ye göre “katolik kilisesine karşı çıkan Avrupa’daki tüm azınlıklar sadece öldürülmekle kalmaması Tanrı’ya karşı sapıklığın cezası olarak canlı canlı ateşe verilmeliydi”. Hitler’de böyle güzel bir mentörü hiç bir yerde bulamazdı heralde.

13 SON


"Şeytani 10 Papa" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları