Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MUHASEBECİLER ODASI SEMİNERİ . Öğrencilerimizin mesleki uygulamalar kapsamında meslek kuruluşları ile ilgili seminerler süreklilik arz eder bir şekilde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MUHASEBECİLER ODASI SEMİNERİ . Öğrencilerimizin mesleki uygulamalar kapsamında meslek kuruluşları ile ilgili seminerler süreklilik arz eder bir şekilde."— Sunum transkripti:

1

2 MUHASEBECİLER ODASI SEMİNERİ

3 . Öğrencilerimizin mesleki uygulamalar kapsamında meslek kuruluşları ile ilgili seminerler süreklilik arz eder bir şekilde sürdürülmektedir.

4 Öğrencilerin farklı bir bakış açısı kazanmaları amacıyla; Piyasa uygulayıcıları ile tanışmaları ve meslekleri ile ilgili piyasa uygulayıcılarının görüşlerini,

5 tavsiyelerini birinci elden aktarma amacına yönelik olarak düzenlenen seminere Muhasebeciler odası yetkili kurullarda görevli muhasebeciler tarafından verilen seminerler.

6 AĞAÇ DİKİMİ

7 yapılmaktadır. Okulumuzun güzelleştirilmesi, yeşil bir çevrenin kazandırılması amacıyla ağaçlandırma çalışmaları

8 . yapabilmesi amacıyla tüm personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte ağaç dikme şenliği düzenlenilmiştir. Öğrencilerimizin çevre duyarlılığı kazanması, okulunu sahiplenmesi ve yeşil bir ortamda eğitim öğretim

9

10 ÖĞRETMENLER GÜNÜ Eğitim öğretimin vazgeçilmez mihenk taşı öğretmenlerimizdir.

11 Bir toplumun kalkınması mutlu bir ortamda varlığını devam ettirmesi gelecek kuşakların ehil eller tarağından eğitilmesi ile mümkün olacaktır.

12 öğretmenler günü dolayısıyla birlikte düzenlediğimiz yemek organizasyonu. Ülkemizin geleceği adına bıkmadan, yorulmadan eğitim gayreti içerisinde yoğrulan öğretmenlerimizle

13 İDEAL GENÇLİK KONULU SEMİNER

14 Gençlik Geleceğimizdir, Gençlik Ümidimizdir.

15 Ülkenin geleceğinin teminatı olan gençliğin Merhum İstiklal marşımızın şairi Mehmet Akif’ inde dediği gibi asımın nesli ancak bu vatanın teslim edilebileceği nesil olması gerekir.

16 İdeal gençlik konulu seminer Şahinbey ilçe Müftümüz Musa İMAMOĞLU tarafından öğrencilerimizde bilinç uyandırmak farkındalık oluşturmak amacıyla 08.12.2015 tarihinde okulumuz konferans salonunda düzenlenilen söyleşiyle gerçekleştirilmiştir.


"MUHASEBECİLER ODASI SEMİNERİ . Öğrencilerimizin mesleki uygulamalar kapsamında meslek kuruluşları ile ilgili seminerler süreklilik arz eder bir şekilde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları