Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sınav Görevlendirmeleri Modülü Proje Yöneticisi: Ahmet SARI Geliştirici: Fazıl AYDEMİR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sınav Görevlendirmeleri Modülü Proje Yöneticisi: Ahmet SARI Geliştirici: Fazıl AYDEMİR."— Sunum transkripti:

1 Sınav Görevlendirmeleri Modülü Proje Yöneticisi: Ahmet SARI Geliştirici: Fazıl AYDEMİR

2 Genel Bakış Milli Eğitim Bakanlığının il ve ilçelerde yaptığı sınavlarda öğretmen görevlendirmeleri yapılmaktadır. Bu görevlendirmeler her il ve ilçede Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından farklı metotlar ile yapılmaktadır. Bu durum görevlendirmelerde farklılıklar ortaya çıkmaktadır.

3 Genel Bakış İllerde görevlendirmelerde yaşanan sorunlar ve adaletsiz görev dağılımlarından dolayı merkezi bir sınav görevlendirmeleri sistemine ihtiyaç duyulmuştur. Sınav görevlendirmelerinin iki bölümde yapılması düşünülmektedir. – Ortak Sınavlar – MTSAS, Açık Okul, Protokol vb. Sınavlar

4 Ortak Sınavlar Ortak sınavlarda yapılacak işlemler; – Okul eşleştirmeleri, – Komisyon belirleme, – Öğretmen görevlendirmeleri, – Özel okul komisyon belirleme, – Tekil öğretmen görevlendirmesi, – Mazeretli öğretmenlerin yerine görevlendirme, – Okul listeleri alma, – Ek ders puantaj düzenleme.

5 Ortak Sınavlar

6

7

8

9

10 Teşekkürler…


"Sınav Görevlendirmeleri Modülü Proje Yöneticisi: Ahmet SARI Geliştirici: Fazıl AYDEMİR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları