Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin."— Sunum transkripti:

1

2 OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER

3 GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin “Öğrenme stilleri ve bireysel farklılıkları” konulu seminer düzenlenmesi Teknolojik araçları etkili kullanmaya yönelik seminer. Öğrenci davranışları ve iletişim konusunda rehberlik servisinin bilgilendirme toplantısı “Sınıf yönetimi” konulu seminer düzenlenmesi Ölçme Değerlendirme konulu seminer hazırlanması ÖĞRENCİYİ TANIMA Sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin kişisel dosyalarındaki bilgilerin bilgisayar ortamında güncelleştirilmesi Öğrencilerin gelişim düzeyleri ve bireysel farklılıklarının gözlem, görüşme, bireysel ve grup projeleri, test gibi ölçek ve teknikler kullanılarak belirlenmesi Kaynaştırma öğrencileri için “Destek eğitimi” ÖĞRETME ÖĞRENMESÜRECİ Uzman desteği, gezi tiyatro, konser, müze, sergi okul gezileri vb. sosyal etkinliklerin belirlenerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden izin alınması Ürün seçki dosyası, proje ödevi alacak öğrencilerin ve seçtikleri derslerin belirlenmesi Okul veli işbirliğini sağlamak amacıyla veli toplantısı düzenlenmesi

4 TTK’ den Ölçme Değerlendirme Uzmanı Seher ULUTAŞ öğretmenlerimize alternatif Ölçme Değerlendirme yöntemleri seminerini verdi.

5 Öğrencilerin öğrenme özelliklerini (beyin yarım küreleri) göz önüne alarak eğitim öğretim faaliyetlerini çeşitlendirdik.

6 Öğretmenlerimiz bireysel farklılıkları dikkate alarak eğitim öğretim faaliyetlerinde kullandıkları yöntem ve teknikleri çeşitlendirdiler.

7 Sağlık nedeniyle okula gelemeyen öğrencilerimize okulumuz öğretmenleri tarafından evde eğitim verilmektedir.

8 Ders konularının verimli bir şekilde işlenmesini sağlamak amacıyla, teknolojik araçlar derslerde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından kullanılmaktadır.

9 Okulumuzda Sosyal Bilgiler dersinde işbirlikli öğrenme modeli uygulanmaktadır.

10 Ders konularının verimli bir şekilde işlenmesini sağlamak amacıyla teknolojik araçlar derslerde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından kullanılmaktadır.

11 Okulumuzda destek eğitim verilmektedir.

12 OTMG Eylem Planı Uygulama Örneği Beyin yarım küreleri ve öğrenme stilleri göz önüne alınarak hazırlanan öğrenme materyali linki aşağıdadır. http://s1.dosya.cc/g_lg_nk_se.rar.html


"OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları