Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi"— Sunum transkripti:

1 Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ders Adı : Çoklu Ortam Tasarımı Ve Üretimi Ders Hocası : Öğr. Gör. Altay Subutay KAYA NİSAN, 2014 KONYA

2 HİPPO ANIMATOR Zekiye ŞAHİN Fatma ÖZKAN Merve KOZAN Rabia MENEMENCİOĞLU Hafize ULUCAN

3 Özet : Hippo Animator bir animasyon yapma programıdır, hayal gücünüzü kullanarak harika animasyonlar yapabilir ve paylaşabilirsiniz. Hippo Animator, internet sitelerinde yayınlamak üzere yaratıcı videolar oluşturabileceğiniz başarılı bir uygulama. Program piyasadaki mevcut tarayıcıların hepsiyle uyumlu şekilde çalışmakta. Üstelik Hippo Animator’ı kullanmak için hiçbir eklentiye veya kodlama bilgisine ihtiyacınız yok. Basit arayüzü sayesinde herkesin kolayca kullanabileceği bir program. Size kalan tek şey videonuzu tasarlamak ve HTML formatında dışa aktarmak.

4 Kolay Kullanımlı Editör:
Hippo Animator editörü öğrenmek ve kullanmak oldukça kolaydır. Hızlı ve harika görünümlü animasyonlar oluşturmak daha kolaydır. Yeni başlayanlar ve uzmanlar için idealdir.

5 HTML Desteği: Hippo Animator ölçeklenebilir ve tek bir html sayfası oluşturularak bu görüntüleri tek bir klasöre aktarabilir. Bir satır kod kullanarak web sayfalarımıza animasyonlarımızı eklememize olanak sağlar.

6 Telefon, Tablet ve Eski Web Tarayıcılar:
Flash, Java ve Silverlight ile oluşturulan animasyonlar genellikle tablet ve telefonlar tarafından desteklenmemektedir. Hippo Animator ile oluşturulan animasyonlar iPgone, iPad, Windows Phone ve Android sistemler tarafından desteklenmektedir. Ayrıca bu animasyonlar Internet Explorer 6 da bile kolaylıkla çalıştırılmaktadır.

7 KONU BAŞLIĞI Resim Editörü:
Hippo Animator’ın üzerinde yerleşik olarak resim düzenleme editörü bulunmaktadır. Resim editörü ile resimleri kolaylıkla kesme, yeniden boyutlandırma işlemlerini yapabiliriz.

8 KONU BAŞLIĞI JavaScript Motoru:
JavaScript motoru kullanarak etkileşimli filmler, karmaşık oyunlar oluşturulabilmektedir.

9 KONU BAŞLIĞI Video ve Ses:
MP4, YouTub ya da vimeo videoları eklenip kullanılabilir. Animasyonlara eklemek için ektra ses ve müzik efektleri de kendi içinde bulunmaktadır.

10 KONU BAŞLIĞI Vektörel Grafikler:
Hippo Animator ile vektörel grafikler oluşturup animasyonlarımızda kullanabiliriz. Pürüzsüz kenarlı ve büyük ölçekli grafikler oluşturmamıza olanak sağlar.

11 KAYNAKÇA Dersin Adı bu köşeye yazılacak


"Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları