Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1.Ashampoo Burning Studio 2.CD BurnerXP 3.Ultroıso 4.Nero.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1.Ashampoo Burning Studio 2.CD BurnerXP 3.Ultroıso 4.Nero."— Sunum transkripti:

1

2 1.Ashampoo Burning Studio 2.CD BurnerXP 3.Ultroıso 4.Nero

3 Ashampoo Burning Studio blueray disklerini de yazabilen başarılı bir CD, DVD yazma programıdır. Çoğu kullanıcı CD, DVD yazma uygulamalarının zorluğundan şikayetçidir. Bazen doğru bir fonksiyonu ararken vaktinizi boşa harcadığınızı fark edersiniz. Ashampoo Burning Studio sizin ne istediğinizi bilir: Kolaylıkla, hızlı, maksimum kalitede ve minimum uğraşla CD, DVD yazmak.

4 Setup dosyasına tıklıyoruz karşımıza gelen dosyayı NEXT diyoruz

5 Lisans sözleşmesini okuyoruz ve NEXT diyoruz

6 NEXT diyoruz

7 Açılan sayfadan NEXT diyoruz

8 NEXT diyoruz

9

10

11

12

13

14 Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip CD,DVD ve Blu-Ray yazma programıdır. CDBurnerXP'nin kullanıcı odaklı ara yüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı son derece kolaydır. CD yazma işlemlerinin yanı sıra ISO imaj dosyaları oluşturabilir veya mevcut imaj dosyalarını yazdırabilirsiniz. NGR ve BIN uzantılı dosyaları ISO formatına çevirebilmektedir. Türkçe ve ücretsiz olarak dağıtılmasına rağmen reklam veya benzeri zararlı bileşenler içermez. Birebir CD ve DVD kopyalama işlemlerini de destekleyen CDBurnerXP bir cd yazma programından beklenen tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Müzik CD'lerinizi bilgisayarınıza kopyalayabileceğiniz gibi ses dosyalarının formatlarını da dönüştürebilirsiniz.

15 1. CD, DVD ve Blu-Ray yazma 2. Ses CD'leri oluşturma 3. ISO oluşturma ve yazma 4. Veri doğrulama 5. Çoklu dil desteği

16 Setup’u tıklıyoruz NEXT diyoruz

17 Sözleşmeyi okuyoruz NEXT diyoruz

18 NEXT diyoruz

19 Install diyoruz

20 Yükleme başladı

21 Finish diyoruz

22 Ekran görüntüsü

23 UltraISO bir ISO CD/DVD görüntüsü oluşturma/düzenleme/dönüştürme yazılımıdır. Kendi kendine başlayabilir CD/DVD oluşturabilir. UltraISO ile ISO ve BIN uzantılı CD/DVD yedekleri üzerinde tam anlamıyla bir kontrol sağlayabiliyorsunuz.

24 ISO dosyasını direkt olarak düzenleyebilir, dosyaları ve klasörleri dışarı çıkarabilir. ISO dosyası oluşturabilir, CD/DVD görüntüsünden CD/DVD oluşturabilir.

25 Çalıştır diyoruz

26 İLERİ diyoruz

27 Lisans antlaşmasını okuyoruz İLERİ diyoruz

28 İLERİ diyoruz

29

30

31 Karşımıza gelen ekrandaki KURUN tıklıyoruz

32 BİTTİ diyoruz

33 Ekran görüntüsü

34 Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır. Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar.

35 İlk adım olarak indirdiğimiz “Nero-9.4.12.3d_free.exe” yi çalıştırıyoruz.

36

37

38 Lisans numaramız Nero ücretsiz oldu ğ u için otomatik olarak kendi giriyor. “ İ leri” butonuna tıklıyoruz.

39 Kullanım ko ş ulları ve sözle ş meyi kabul etti ğ imiz için “Lisans Ko ş ullarını Kabul Ediyorum” yazısının solundaki bo ş kutucu ğ u i ş aretliyoruz ve “ İ leri” seçene ğ ine tıklayarak tam sürat kurulum i ş lemine devam ediyoruz.

40 Normal bir kurulum yapmak için “Standart” seçene ğ ini i ş aretliyoruz ve “ İ leri” seçene ğ ine tıklıyoruz. E ğ er “C:\Program Files” içerisine de ğ il de farklı bir klasöre kurulum yapmak isterseniz “Özel” seçene ğ ine tıklayarak “ İ leri” seçene ğ ine tıklamalıyız.

41 Kurulum işlemi başladı. Kurulumun tamamlanmasını bekliyoruz.

42 Nero 9 ba ş arı ile kuruldu. “Çıkı ş ” seçene ğ ine tıklayarak kurulum i ş lemini bitiriyoruz.


"1.Ashampoo Burning Studio 2.CD BurnerXP 3.Ultroıso 4.Nero." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları