Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı."— Sunum transkripti:

1 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

2 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı Sektörel Organizasyonlar

3 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

4 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ  Pazar Araştırmaları,  İhracat Danışmanlığı,  Küresel Ekonomik Görünüm Raporları  Fuar Düzenleme ve Katılım Danışmanlığı,  AB Mevzuat ve Uygulamaları Hakkında Danışmanlık,  Diğer (yabancı ülke ya da bölgeye özel sorular, yurtdışı devlet destekleri, yabancı yatırımcılara sunulan İzmir yatırım ortamı vs. konulara ilişkin sunulan bilgiler) MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YUKARIDA BELİRTİLEN HİZMETLERİNDEN EKİM-KASIM-ARALIK 2015’TE 50 ODAMIZ ÜYESİ FİRMA FAYDALANDI.

5 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Müdürlüğümüz tarafından Ekim – Aralık ayları arasında sunulan bilgilendirme faaliyetlerimiz;  Yabancı Ülke veya Sektör Araştırması,  İhracat Destekleri vb. Konularda Hazırlanan Raporlar,  Üyelerin Bilgisine Sunulan Fuar, Konferans, Toplantı vb. Mesleki Konular. MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YUKARIDA BELİRTİLEN HİZMETLERİNDEN 30 ODAMIZ ÜYESİ FİRMA FAYDALANDI.

6 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ LOBİ FAALİYETLERİMİZ  “Geçici Koruma Statüsündeki Suriyelilere Yönelik Ekonomi, İşgücü ve Kalkınma Çalışma Grubu Taslak Eylem Planı” konusunda Odamız görüşlerini TOBB'a ilettik.  Üye firmalarımızın yaşanan kriz dolayısıyla Rusya ile ticaretlerinde yaşadıkları sorunlara ivedilikle çözüm bulunması konusunda Rusya ve Türkiye’de ilgili mercilere Oda olarak yazı yazdık.

7 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ OPERASYONEL HİZMETLER

8 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ODAMIZDA12 ADET HEYET AĞIRLADIK

9 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Her yıl düzenlediğimiz Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ni düzenledik.

10

11 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Türkiye – İtalya İş Birliği Toplantısı gerçekleştirdik.

12 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Almanya’da düzenlenen Dünya’nın en önemli gıda ve içecek fuarına ziyaret organizasyonu gerçekleştirildik. Yurt içinde düzenlenen 13 sektörel fuara ise grup ziyaret organizasyonları düzenlendik. Bu organizasyonlarımızdan toplam 416 üyemiz faydalandı.

13

14 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ MADDİ DESTEKLER

15 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Yurtiçi ve Yurtdışı Fuar Teşvikleri: Onlarca üye firmamıza yurt içinde ve yurt dışında katıldıkları fuarlar kapsamında maddi destek verdik.

16 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Fuarlara bireysel olarak katılamayacak olan üyelerimize maddi destek vermek ve bu üyelerimizi Odamızın bilgi ve tecrübe birikimi altında toplamak amacıyla 1 adet yurt içinde şemsiye stand organizasyonu gerçekleştirdik.

17 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ YURT DIŞI SEKTÖREL ORGANİZASYONLAR

18 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanımız Rebii Akdurak ve Odamız YK üyeleri ile Meclis Üyelerinden oluşan 134 kişilik heyet ile 9-10 Kasım 2015 tarihleri arasında Selanik’i ve Ata’mızın evini ziyaret ettik.

19 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ  Cezayir ve Fas’a yönelik otomotiv sektörel ticaret heyeti gerçekleştirdik. Otomotiv yedek parça üreticisi 10 firmadan oluşan 14 kişilik heyetimiz, Cezayir ve Fas’ta iş görüşmeleri gerçekleştirdi ve her iki ülkede de faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara ziyaretler düzenlendi.

20 ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 11 – 14 Kasım 2015 tarihleri arasında 68. İnşaat, Altyapı ve Müteahhitler Meslek Grubu üyelerinden ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Daire Başkanlığı görevlilerinden oluşan 15 kişilik heyet ile Hollanda ve Belçika'ya hafriyat geri dönüştürme makinelerini incelemek üzere sektörel inceleme gezisi düzenledik.

21

22 TEŞEKKÜR EDERİZ…


"ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları