Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İlayda ASİL 9/E 416.   Yağ, Karbonhidrat, Protein  Sodyum, Potasyum  pH = 6.0 en yüksek, pH değerinden dolayı asittir. SUCUK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İlayda ASİL 9/E 416.   Yağ, Karbonhidrat, Protein  Sodyum, Potasyum  pH = 6.0 en yüksek, pH değerinden dolayı asittir. SUCUK."— Sunum transkripti:

1 İlayda ASİL 9/E 416

2   Yağ, Karbonhidrat, Protein  Sodyum, Potasyum  pH = 6.0 en yüksek, pH değerinden dolayı asittir. SUCUK

3   Yağ, karbonhidrat, protein, A ve C vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir  pH değerinden dolayı bazdır. YUMURTA

4   Yağ, Karbonhidrat, Protein, A vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir ZEYTİN

5   Yağ, A vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum  pH değerinden dolayı asittir. AYÇİÇEK YAĞI

6   Karbonhidrat, Protein  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir  Genellikle asittir. EKMEK

7   Protein, A vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum  pH değerinden asittir. Balık

8   Yağ, Karbonhidrat, Protein, A ve C vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum  pH değerinden dolayısıyla bazdır. LİMON

9   Karbonhidrat, A ve C vitamini  Potasyum, Kalsiyum  pH değerinden dolayı asittir. KARPUZ

10   Karbonhidrat, Protein  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir MAKARNA

11   Karbonhidrat, C vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir  pH değerinden asittir. BAL

12   Yağ, Karbonhidrat, Protein, A ve C vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum  pH değerinden dolayı asittir. SÜT

13   Sodyum, Kalsiyum  Saf su pH değeri 7.0 dir yani nötr. SAF SU

14   Yağ, Karbonhidrat, Protein, A vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir  pH değerinden asittir. MISIR

15   Yağ, Protein, A vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum  Ph ‘ından dolayı asittir. PEYNİR

16   Yağ, Karbonhidrat, Protein, A ve C vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir  Asittir. CEVİZ

17   Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir TUZ

18   Yağ, Karbonhidrat, Protein,  Potasyum, Kalsiyum, Demir  Bazdır. BADEM

19   Yağ, Protein  pH değerinden dolayı asittir. KIRMIZI ET

20   Karbonhidrat, Protein  Potasyum, Kalsiyum  pH 7.0 dan küçük olduğu için asittir. BUĞDAY

21   Yağ, Karbonhidrat, Protein, A ve C vitamini  Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Demir  Bazdır. KURU FASULYE


"İlayda ASİL 9/E 416.   Yağ, Karbonhidrat, Protein  Sodyum, Potasyum  pH = 6.0 en yüksek, pH değerinden dolayı asittir. SUCUK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları