Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ. Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ. Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir."— Sunum transkripti:

1 ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ

2 Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir araya geliyor. Birinin hayali, diğeriyle tamamlanan üç lezzet: Kitap Kahve Çikolata

3 ÜÇ TUTKU Üç Tutku: Kitap Kahve Çikolata Festivali’nin ilki yılbaşı öncesi, 17-27 Aralık 2015 tarihleri arasında Askeri Müze Kültür Sitesi Harbiye İstanbul’da gerçekleşecektir.

4 ÜÇ TUTKU Yayıncılık, kahve, çikolata, şeker ve pastacılık sektörlerinde faaliyet gösteren üretici ve ithalatçılar ile tutkulu tüketicileri buluşturacak leziz bir platform yaratıyoruz...

5 ÜÇ TUTKU’da Yayınevleri yediden yetmişe tüm okurlarla, Kahve tiryakileriyle, Çikolata sevenleriyle bir araya gelecek. Okurken elinden kahve fincanını düşürmeyenler, kahvenin yanında çikolatayı eksik etmeyenler ÜÇ TUTKU’da buluşacak.

6 ÜÇ TUTKU katılımcıları Yayınevleri Kahve üreticileri ve ithalatçıları Kahve satışı yapan firmalar Kahve makinaları üreticileri ve ithalatçıları Kahve ile ilgili züccaciye Çikolata üreticileri ve ithalatçıları Şekerleme ve Lokum üretenler Süt üreticileri

7 ÜÇ TUTKU’nun hedef kitlesi okul öncesi eğitimden başlayarak her eğitim aşamasındaki öğrenciler, üniversite öğrencileri, akademisyenler, araştırmacılar, yazar ve şairler, ilgili resmi kuruluşların ve kurumların temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kitapkurtları, ev hanımları, gastronomi sektöründe çalışanlar ve gastronomi ile ilgilenenler, kahve tiryakileri, çikolata sevenler, yılbaşı hediyesi almak isteyen kişi ve kurumlar… Festivale 250.000’nin üzerinde ziyaretçi beklenmektedir.

8 ÜÇ TUTKU etkinlikleri Yayınevlerinin panelleri, yazar söyleşileri, yazarların imza günleri, atölyeler Kahvecilerin tanıtım, tadım ve sunumları, atölyeleri, Çikolatacıların tanıtım, tadım ve sunumları, atölyeleri, Festival alanında müzik konserleri, dans gösterisi, sergiler…

9 ÜÇ TUTKU’ da En iyi BARİSTA yarışması: Kahve standında en iyi kahveyi, en iyi gösteriyle tamamlayan barista, ziyaretçilerin oylarıyla belirlenerek ödüllendirilecektir.

10 ÜÇ TUTKU’da En iyi STANT yarışması: Festivalin katılımcılarının stantları arasındaki en yaratıcı, estetik ve fonksiyonel stant, ziyaretçilerin oylarıyla belirlenecek ve stant sahibi kurum ödüllendirilecektir.

11 ÜÇ TUTKU fotoğraf yarışması 1 Kasım 2015 tarihinde kamuoyuna duyurularak ˈüç tutku: kitap, kahve ve çikolataˈnın konu alındığı bir fotoğraf yarışması düzenlenecektir. Fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar arasından seçilenler festival alanında sergilenecek ve derece alanlar ödüllendirilecektir.

12 ÜÇ TUTKU iletişim uctutku@gmail.com gokhan@uctutku.com T: +90 212 2885818 F: +90 212 2885735 M: +90 532 357 0992


"ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ. Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları