Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ"— Sunum transkripti:

1

2 1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ - 2015
SALİHLİ İÇİN TÜRKİYE İÇİN

3 VİZYONUMUZ Sporcu yetiştirirken kaliteli, üreten, sorgulayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çıkar çatışmalarından uzak, siyasetten uzak temiz bir spor anlayışı ile uygulama yapmak. Sporcu yetiştirmeyi geçim kaynağı olarak görmeden maddi kaygı gütmeden ekip ruhu ile çalışmak, Judo, voleybol, hentbol, basketbol, atletizm, jimnastik branşlarında faaliyet göstermek.

4 MİSYONUMUZ Salihli’nin en kenar mahallelerine kadar ulaşıp spor yapmaktan mahrum kalmış oradaki çocukları da spor okullarına kazandırmak. Bu öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak birer sporcu olarak yetiştirmek…

5 SALİHLİ’DE GENEL DURUM
Salihli’de 12 lise, 36 ortaokul ve 28 ilkokul olmak üzere toplam 76 tane okul bulunmaktadır. Yine ilçemizde ilköğretim ve ortaöğretim çağında yaklaşık öğrenci vardır. Ancak bu öğrencilerin ancak kadarı okul sporlarına katılabilmektedir. Salihli’de yine yaklaşık 18 spor kulübü vardır. Bu kulüplerde 19 yaş ve alt gruplarında mücadele eden 550 sporcu bulunmakta bu sporcuların yüzde 90’ı futbol oynamaktadır.

6 SALİHLİMİZDE BELEDİYESPORUN DIŞINDA FUTBOLDAN BAŞKA BRANŞLARDA FAALİYET GÖSTEREN HİÇ BİR SPOR KULÜBÜ YOKTUR…

7 BİZİM AMACIMIZ 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü olarak;
vatanını seven, kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sağlıklı, dürüst, saygılı, kendine güvenen karakterli bireyler yetiştirmek, Ve bu bireylerden kurulu başarılı bir toplum oluşmasına katkıda bulunmaktır…

8 HEDEFLERİMİZE ULAŞABİLMEK İÇİN YAPTIĞIMIZ VE YAPMAYI PLANLADIĞIMIZ ÇALIŞMALAR

9 YAZ SPOR OKULU 2015 Yaz spor okulunu 7 ayrı branşta 250 öğrenci ile gerçekleştirdik.

10 YAKIN HEDEFLER Voleybol : Bölgesel lig seviyesinde 1 takım U 19 - U17 - U15 liglerine katılacak 3 takım Mini voleybol kız takımı Basketbol: Küçük erkekler 1 takım Minik erkekler 1 takım Hentbol : U 19, U17 ve U15 liglerine katılacak 3 takım Judo : Çeşitli yaş gruplarına katılabilecek sporcumuz bulunmaktadır.

11 YAKIN HEDEFLER Bu yıl katılacağımız yaş gruplarında 4 ayrı spor branşında 100 sporcumuz var. Halk eğitim destekli yaz spor okulu projesi ile 2016 yaz tatili döneminde 8-10 branşta toplam 500 sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz.

12 YAKIN HEDEFLER Faaliyette bulunacağımız Spor branşı sayısını 6’ya çıkarmak Lisanslı sporcu sayısını 200’e çıkarmak , Yetiştirdiğimiz sporcularımızı çevre illere profesyonel kulüplere göndermek, Milli takımlar yaş gruplarına sporcu kamplarına sporcularımızı gönderebilmektir

13 Ayrıca; diğer bir hedefimiz sporu yapmak kadar izlemeyi seven, rakibine saygılı, sportif kültürü gelişmiş bir toplum oluşmasına çalışmak, Kulüp üye sayısını artırarak, üyelerle sosyal faaliyetler düzenleyerek katkıda bulunabilmek. Peki Nasıl ? ; Faaliyetlerimizi izlemeyi özendirecek, dönemsel spor kampları düzenlemek, spor branşını sevdirmek, sağlıklı yaşam yürüyüşleri, doğa yürüyüşleri düzenlemek, bisiklet sporunu yaymak, engelli ve yaşlılara spor imkanı hazırlamak.

14 UZAK HEDEFLERİMİZ 2023 yılında kendi spor tesisi ve sabit gelirleri olan 7-8 takım olarak amatör liglerde ve en az 3 branşta profesyonel ligde faaliyet gösteren, öz kaynak düzeninden beslenen, sporcu ithal etmeyen ve ihraç eden, Binlerce sporcu ve üyesi olan , saygı duyulan ve gelişimi örnek alınan Uluslararası alanla başarılı olan bir dernek olabilmek…

15 BİZLER Doğru işleri ciddi kurumlar ile birlikte yaparak bizlere destek olabilecek kuruluşları, spordan uzaklaşmış spor adamlarını, beden eğitimi öğretmenlerini de aramıza alarak bu oluşumu genişletmeyi hedeflerimize ulaşmayı istiyoruz.

16 BU OLUŞUMA GÖNÜL VEREN ÜYELERİMİZ VE GENEL KURULUMUZ

17 TAKIMLARIMIZ

18 BİZİM İŞİMİZ GENÇLİKLE, GÜCÜMÜZ GENÇLİKLE.

19 BİZİM İŞİMİZ GÜCÜMÜZ GENÇLİKLE…

20 TEŞEKKÜRLER


"1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları