Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÜZÜLMEZ ANAOKULU 2012.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÜZÜLMEZ ANAOKULU 2012."— Sunum transkripti:

1 ÜZÜLMEZ ANAOKULU 2012

2 “Her Çocuk Bizim İçin Özeldir”

3 VİZYONUMUZ; Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak Sevgi,saygı ve hoşgörü tohumları ekmek…. ÖRNEK OKULÖNCESİ EĞİTİM KURUMU OLMAK

4 Sınıflarımız Her zaman sıcak güvenli ve temiz durumda bulunan sınıflarımızda öğrencilerimize uygun eğitim materyalleri ile etkinlikler yapılmaktadır.

5 Yemekhanemiz ve Mutfak
Yemekhane her yemek sonrası dezenfekte edilmektedir. Yemekler çocukların gelişimsel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak günlük olarak okul mutfağında hijyenik şartlar göz önünde bulundurularak hazırlanmakta; hazır ve dondurulmuş gıdalar kesinlikle kullanılmamaktadır.

6 Okul bahçemiz Okul bahçemizin etrafı beton duvarla çevrili olup zemin parke döşenmiştir.Okul bahçesi çocukların doğa ile içiçe vakit geçirmesini sağlamaktadır.Bahçede çocukların çocuk parkı,kum havuzu,trafik eğitim pisti bulunmaktadır.

7 Çok amaçlı salonumuz Çocuklarımız çok amaçlı salonda arkadaşları ile özgürce vakit geçirmenin tadını çıkarırlar.

8 Okul Güvenliği Okulumuzun güvenliği toplam 5 adet gece görüşlü kamera ile sağlanmak olup girişte demir kapı ile korunmaktadır

9 Bayram ve Törenler Okulumuzda çocuklarımızın milli ve manevi anlamda gelişimlerini sağlamak için bayram ve törenlere önem veririz.

10 Sosyal Etkinlikler Her çocuğun sosyal anlamda gelişmesi için sosyal etkinlikler düzenleriz ve bu etkinliklere yoğun veli katılımı sağlarız.

11 Tuvaletlerimiz Her zaman temiz ve hijyenik olan tuvaletlerimiz çocukların fiziksel gelişimlerine uygundur.

12 Eğitimin sağlam temeller üzerine kurulmasında ve insanların ileri yaşlardaki başarılarında okul öncesi eğitimin rolü bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ana kucağındaki yoğun ilgiden sonra, anaokulu ortamı çocuk için dünyaya açılan yepyeni bir penceredir. Okul öncesi eğitim kurumları; toplumun temel yapısını oluşturan Saygı Sevgi Paylaşma İş bölümü Sorumluluk Sosyal çevre oluşturma açısından çocuğu geleceğe hazırlayan en güvenli ortamdır

13 Anaokulu Seçerken…… Okul kadromuz her biri alanında eğitim almış deneyim sahibi güler yüzlü öğretmenlerden oluşmaktadır. Devlete bağlı resmi kurum olan anaokulumuzda yaş çocuklarıma sevgi ve güven ortamı içerisinde saatleri arasında yarım günlük eğitim yapılmakta olup yeterli öğrenci sayısına ulaşıldığında çocuk kulübü oluşturularak saatleri arasında da eğitim yapılması planlanmaktadır.

14 Yaş gruplarına özel sınıflarımız ve eğitim programımızla, çocuklarımızın her alandaki gelişimlerini destekleyerek onları geleceğe hazırlıyoruz. Amacımız keyifli etkinlikler ile çocuklarımızın bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimini, ulaşabilecekleri en üst düzeye taşımak, çocuklarımız da var olan potansiyeli açığa çıkarmak ve gelişimlerini desteklemektir.

15 Adres : Çınartepe Mah.Aydıntepe Sok.No:34
Bize Ulaşın Adres : Çınartepe Mah.Aydıntepe Sok.No:34 MERKEZ / ZONGULDAK TELEFON:


"ÜZÜLMEZ ANAOKULU 2012." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları