Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler"— Sunum transkripti:

1 Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme ARKADAŞLIK 1.“Arkadaşlık” değeri planlanarak işlenir. 2.Eylül ayı değerini işleyecek zümre belirlenir. 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4.Eylül ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5.Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6.Eylül ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir 7.Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8.Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmaların planlanır 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır. 11.Okul köşeleri hazırlanır.(değerler ağacı, pano vb) 12.İşlenen değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir.

2 Ekim Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ekim Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme SORUMLULUK 1.“Sorumluluk” değeri planlanarak işlenir. 2. Ekim ayı değerini işleyecek zümre belirlenir. 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Ekim ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6. Ekim ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır.

3 Kasım Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Kasım Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme SAYGI - SEVGİ 1.“Saygı ve sevgi” değerleri planlanarak işlenir. 2. Kasım ayı değerini işleyecek zümre belirlenir 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Kasım ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6. Kasım ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır.

4 Aralık Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Aralık Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme İYİMSERLİK HOŞGÖRÜ 1.“İyimserlik ve Hoşgörü” değerleri planlanarak işlenir. 2. Aralık ayı değerini işleyecek zümre belirlenir 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Aralık ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6. Aralık ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır. 11.Okul köşeleri hazırlanır.(değerler ağacı, pano vb) 12.İşlenen değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir.

5 Ocak Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ocak Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme TUTUMLULUK 1.“Tutumluluk” değeri planlanarak işlenir. 2. Ocak ayı değerini işleyecek zümre belirlenir 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Ocak ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6. Ocak ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır. 11.Okul köşeleri hazırlanır.(değerler ağacı, pano vb) 12.İşlenen değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir

6 Şubat Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Şubat Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme SABIR VE TEMİZLİK 1.“Sabır ve Temizlik” değerleri planlanarak işlenir. 2.Şubat ayı değerini işleyecek zümre belirlenir. 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Şubat ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6. Şubat ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır. 11.Okul köşeleri hazırlanır.(değerler ağacı, pano vb) 12.İşlenen değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir.

7 Mart Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Mart Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme VATANSEVERLİK 1.“ Vatanseverlik” değerleri planlanarak işlenir. 2.Mart ayı değerini işleyecek zümre belirlenir. 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Mart ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6. Mart ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalarplanlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır.

8 Nisan Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Nisan Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme ÇALIŞKANLIK ÖZGÜVEN 1.“Çalışkanlık ve Özgüven” değerleri planlanarak işlenir. 2.Mayıs ayı değerini işleyecek zümre belirlenir 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Mayıs ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6.Mayıs ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır.

9 Nisan Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Nisan Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme ÇALIŞKANLIK ÖZGÜVEN 1.“Çalışkanlık ve Özgüven” değerleri planlanarak işlenir. 2.Mayıs ayı değerini işleyecek zümre belirlenir 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Mayıs ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6.Mayıs ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır. 11.Okul köşeleri hazırlanır.(değerler ağacı, pano vb) 12.İşlenen değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir.

10 MERHAMET-YARDIMLAŞMA
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Mayıs Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme MERHAMET-YARDIMLAŞMA 1.“Merhamet ve Yardımlaşma” değeri planlanarak işlenir. 2.Nisan ayı değerini işleyecek zümre belirlenir. 3.Hangi etkinliklerde ne kadar sürede değer eğitimine yer verileceği planlanır ve aylık çalışma planı hazırlanır. 4. Nisan ayı etkinliği/etkinlikleri belirlenir. 5. Ayın değeriyle ilgili öğretmenlere bilgi verilir. 6.Nisan ayı değeriyle ilgili öğrencilere ve velilere bilgi verilir. 7. Ailelere, aile bilgilendirme ve katılım mektubu yazılır. 8. Ay içinde aileye yönelik yapılacak çalışmalar planlanır. 9.İhtiyaç duyulan materyal belirlenir ve temin edilir. 10.Değerlerle bağlantı kurulacak belirli gün ve haftalar planlanır. 11.Okul köşeleri hazırlanır.(değerler ağacı, pano vb) 12.İşlenen değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir.

11 Yıl Sonu Değerlendirme
ORTA ÖĞRETİM DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Haziran Ayında Yapılacak İş ve İşlemler Değerlendirme Yıl Sonu Değerlendirme *Dönem çinde yapılan çalışma örnekleri fotoğraf vb. şeklinde kayda alınarak arşivlenir. *Yapılan etkinliklerle değerlerin çocuklar üzerindeki etkileri konusunda geri dönütler alınır.


"Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları