Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz."— Sunum transkripti:

1 Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz projeler:

2 Posta.com.tr sitesinin en çok klik alan haber manşetleri alanına gerçek haber tadında bir fake haber giriyoruz. Haberin başlığı merak uyandırmak ve ziyaretçiyi içerik sayfasına yönlendirmek için oluşturulmuştur.

3 Haberin kısa açıklaması ise “Kim bu Can yahu?”sorusunu ziyaretçilerin kendilerine sormalarına neden olacaktır.

4 Merakına yenik düşen ziyaretçi habere tıkladığında içerik sayfasına gelecektir.

5 Velileri hedef alan projemizin haber açıklamasını da “ Supercan oyunu çocuğuma ne fayda sağlar “ sorusunu yanıtlamaya çalıştık. Yazdığımız haberin içeriğini buradan okuyabilirsiniz.

6 Haberi yazarken reklamdan ziyade ailelere bir tavsiyede bulunuyormuş gibi davrandık. Haberin sonuna da “ neymiş bu kadar övdükleri oyun? ” derlerse diye supercan oyununun adresini ekledik.

7

8 Haberler sitesine gelen ziyaretçiler site üzerinde yavaş yavaş büyüyen bir 3D ağaç görürler.

9 Cursor ise bir baltaya dönüşür.

10 Balta ile ağaca vurulduğunda...

11

12 Sağ üst alana konumlandırılan video oynamaya başlar...

13 Peki Buna Kim Dur Diyecek?

14 Sağ üst alana konumlandırılan video oynamaya başlar...

15 Supercan’ın trailer’ı oynamaya başlar

16 Çevreci olma bilincini çocuklarına aşılamak isteyen ailelerin hedef alandığı projede Süpercan oyunun çocuklarda yaratmak istediği etkisden bahsedilir.

17 Son ekranda ziyaretçiler supercanoyun.com adresi ile siteye yönlendirilir.

18

19 Habeler.com sitesine gelen ziyaretçiler sağ alanda bir görsel ile karşılaşırlar.

20 Ziyaretçiler ağacı kes butonuna tıklamaya çalıştıklarında cursor ağacı kes butonu yerine ağacı kesme butonu üzerine doğru kaçar.

21 Bir anlamda ziyaretçinin ağacı kesmesine izin verilmez.

22 Ağacı kesme butonuna tıklayan ziyaretçiler...

23 Bir bilgilendirme mesajı ile karşılaşırlar.

24 Peki Buna Kim Dur Diyecek?

25 Bir bilgilendirme mesajı ile karşılaşırlar. Peki Buna Kim Dur Diyecek?

26 Bir bilgilendirme mesajı ile karşılaşırlar. Peki Buna Kim Dur Diyecek? Supercan oyununun trailer’ı oynamaya başlar.

27 Bir bilgilendirme mesajı ile karşılaşırlar. Peki Buna Kim Dur Diyecek? Supercan oyununun trailer’ı oynamaya başlar. Trailer’ın ardından süpercan oyunun içeriğini öğrenen ailelerin siteye yönlendirilmesi amacı ile...

28 Bir bilgilendirme mesajı ile karşılaşırlar. Peki Buna Kim Dur Diyecek? Supercan oyununun trailer’ı oynamaya başlar. Supercan oyununun url adresi paylaşılır.

29

30 Dizi sitleri haricindeki tüm vidyoda networkünde preroll olarak bir video başlar.

31 Videoda bugünün çocuğu ancak geleceğin yetişkini olacak bir bireyin dünyaya verdiği zarar anlatılır.

32 Video bittiğinde geleceğin yetişkini olacak bir kız çocuğu ağacı kesmiştir.

33 Tam bu esnada video altında bir pin belirir. “ Bu son hoşuna gitmediyse tıkla “ yazısına tıklayan ziyaretçiler

34 Video’nun geri alınışını (video geri sarar) seyreder. Video geri sardıkça kesilen ağaçta eski haline(kesilmemiş) geri döner. Video’nun geri alınışını (video geri sarar) seyreder. Video geri sardıkça kesilen ağaçta eski haline(kesilmemiş) geri döner.

35 Video geri sararak en başa döner

36 Vee Süpercan’ın trailer’ı oynamaya başlar.

37 Trailer bittikten sonra veya başlamadan önce Süpercan’ın içeriğini anlatan bilgilendirici bir mesaj ziyaretçilere gösterilecektir.

38 Çocuklara Ulaşmayı Hedef Alan Projelerimiz:

39

40 Oyunkolu.com sitesine gelen ziyaretçiler en çok klik alan alanlardan biri olan favorilerimiz bölümünde ilk oyun olarak Süpercan görseli ile karşılaşırlar.

41 Ziyaretçilere tıklayıp hemen oynanabilecek bir oyun gibi gösterilen proje de görsele tıklayan ziyaretçiler supercanoyun.com adresine yönlendirilirler. Ve buradan oyunu bilgisayarlarına indirebilirler.

42

43 Oyungemisi.com sitesine gelen ziyaretçiler en çok klik alan alanlardan biri olan splash alanda ilk oyun olarak Süpercan görseli ile karşılaşırlar.

44 Ziyaretçilere tıklayıp hemen oynanabilecek bir oyun gibi gösterilen proje de görsele tıklayan ziyaretçiler supercanoyun.com adresine yönlendirilirler. Ve buradan oyunu bilgisayarlarına indirebilirler.

45

46 Oyunlar1.com sitesine gelen ziyaretçiler proje alanında Süpercan görseli ile karşılaşırlar.

47 Ziyaretçilere tıklayıp hemen oynanabilecek bir oyun gibi gösterilen proje de görsele tıklayan ziyaretçiler supercanoyun.com adresine yönlendirilirler. Ve buradan oyunu bilgisayarlarına indirebilirler.

48 “Durma Harekete Geç Dünyayı Kurtar” Projesi

49

50 Supercan özelinde hazırlanan projede ziyaretçiler mouse’larını kıpırdatmadan durduklarında Cursor’un hemen yanında çıkan bir özel bir görsel ziyaretçilere gösterilir. Supercan özelinde hazırlanan projede ziyaretçiler mouse’larını kıpırdatmadan durduklarında Cursor’un hemen yanında çıkan bir özel bir görsel ziyaretçilere gösterilir.

51 Mouse’un durması eylemi ile dünyayı kurtarmak için harekete geçme eylemi bağdaşlaştırılarak “Durma harekete geç, Supercan ile dünyayı kurtar” mesajı ziyaretçilere gösterilir. Mouse’un durması eylemi ile dünyayı kurtarmak için harekete geçme eylemi bağdaşlaştırılarak “Durma harekete geç, Supercan ile dünyayı kurtar” mesajı ziyaretçilere gösterilir.

52 “Durma harekete geç dünyayı kurtar” projesi networkümüzde uygun diğer sitelerde de konumlandırılabilir.

53 Teşekkürler


"Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları