Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜNDÜZ BAKIMEVİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Gündüz Bakımevi, Üniversitemiz personelinin okul öncesi dönem çocuklarına hizmet vermek ve akademik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜNDÜZ BAKIMEVİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Gündüz Bakımevi, Üniversitemiz personelinin okul öncesi dönem çocuklarına hizmet vermek ve akademik."— Sunum transkripti:

1 GÜNDÜZ BAKIMEVİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

2  Gündüz Bakımevi, Üniversitemiz personelinin okul öncesi dönem çocuklarına hizmet vermek ve akademik birimlerin okul öncesi eğitim öğretim çalışmalarını gerçekleştirebilmeleri için uygulama ve staj ortamı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

3  Gündüz Bakımevi kayıt başlangıç tarihi ve şartları, kayıtların başlangıç tarihinden 15 gün önce ilan edilir.

4  Veliler kayıt için aşağıda istenilen belgeleri hazırlayarak Gündüz Bakımevi Müdürlüğüne başvuruda bulunur.

5 Kayıt için belgeler: a) Başvuru formu, b) Dört adet fotoğraf, c) Aşı kartı, d) Alerji, diyabet, kalp rahatsızlıkları vb. rahatsızlıkları olanların sağlık kurul raporu (Özel sağlık durumlarının bilinmesi, sorunlara karşı Gündüz Bakımevinin tedbirli davranmasını sağlayacaktır). e) Sağlık raporu.

6  Çocukların, kayıt-kabul esaslarını karşılayıp karşılamadığı kontrol edilir. Karşıladığı takdirde ön kayıt yapılır.

7  Başvuruların belirlenen kontenjanı aşması durumunda; kayıt haftasından sonraki belirlenen bir tarihte, velilerin huzurunda kura çekilerek asil ve yedek listeler belirlenir.

8  Asil listede yer alan çocukların velilerine, kayıt formu doldurtularak kayıt yapılır.

9

10  Asıl listede yer alan çocukların tamamı kayıt yaptırmamışsa; kayıt yaptırmayanların yerine birinci yedekten başlamak üzere kayıt alınır.

11  Başvurusu uygun olan her öğrencinin kaydı yapıldıktan sonra yükümlülükleri yerine getirmek üzere velisine kayıt protokolü imzalatılır.

12

13 MEVZUAT  ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA VE İŞLEYİŞİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

14 SAYGILARIMIZLA,


"GÜNDÜZ BAKIMEVİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Gündüz Bakımevi, Üniversitemiz personelinin okul öncesi dönem çocuklarına hizmet vermek ve akademik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları